Garfie mně vůbec nevadí, když vím, jak to dopadne. My jsme tak deset dní pozadu, to už člověk lecos zaslechne. A přesně jsem si říkala to, co ty. Co kdybychom nevěděli kdo je kdo
Zrádci
Fiction vloni se mi obleky hradniho pana libily vic, letos je to nejak modernejsi krome tech velkych plastu. Taky jsem mela v tehle serii ze zacatku pocit, ze trochu pribral, nektera ta saka mel dost fest. To posazeni hlasu mu myslim obcas trochu ex post upravujou, nekde o tom taky byla rec. Presto se mi na tuhle roli dost hodi. Ale shodly jsme se s dcerou, ze uz je ho nejak vsude plno, ze se nam nechce koukat na tu jeho statkarskou show.
Kokoska jj, viděla jsem to, jak to nakopl a víko nic ![]()
Garfie To říkám od začátku, že bych chtěla nevědět, aspoň pár prvních dílů. No, byla by to jiná hra. Prý něco takového existuje, jmenuje se to Mole.
Já teď dvě neděle neuvidím. A určitě to BUDU chtít vyspoilovat! Čekat bych nevydržela.
Kokoska To je zajímavý, s tím hlasem, zkusím někde dohledat. Mně se na hradního pána taky hodí, ale nepůsobí na mě sexy, spí jako lehká parodie na takového domýšlivého šlechtice. No, s tou jeho farmou to mám stejně.
Ale v recapu s Markusem se bavím, má dobré postřehy. A teď mě bavili i D&Č.
Sweet Potato To je jasný! A neuvidíš ani recapy? To jsou pořádný spoilery.
Fiction jo, posledni D&Č byli fajn. Jsem presvedcena, ze Daniela se stane zradkyni. Jen by me zajimalo, jestli se Mia prizna, ze v tom jede od zacatku.
Kokoska To jsem taky zvědavá, jak to Mia navlékne a co "přizná". Daniela bude hodně zasažená, až tam Miu uvidí, prolétne jí hlavou, co vše se událo předtím.
A taky se bojím, že Daniela není dobrá herečka a že /minimálně Čestmír/ to na ní pozná.
Fiction Daniela se prece v tom podcastu zminovala, ze na hrad v noci jela se dvema jmeny a jedno z nich bylo Mia, takze asi tusila. Rikala, ze ji prece jen vrtalo hlavou to, ze dva zradci Miu oznacili. A Cestmir to o D. asi bude tusit, protoze (coz taky v podcastu zaznelo) pry mu rikala, kdyby ho vydirali nebo verbovali, at neni blbej a vezme to. A nemuzu se zbavit dojmu, ze se Cestmir casem zrádcem stane, mozna misto Daniely. I kdyz by bylo moc hezke, kdyby se Daniela Mii zbavila.
Fiction Jestli bude wifi, budu poslouchat. Když ne, tak snad aspoň na datech něco vyšpióním.
Kokoska neodvažuji se odhadovat, Mia něco vymyslí
. Úplně si neumím představit, že by Mia Danielu vyštípala, ale ani to, že by Daniela vyhodila Miu. Mia je v nebezpečí, už si tam všimli, že ji u kulatého stolu 2x napsal odcházející zrádce, to už se jí prostě nesmí stát. Připadalo mi, že Mia jede stylem start - cíl, teď už jsem znejistělá.
Naverbování Čestmíra by bylo myslím dobré. Oni jsou taková VIP skupina, nikdo si na ně netroufne u kulaťáku sáhnout. Ale uvidíme, jak dlouho...
Sweet Potatotak snad ti to vyjde, ale případně jsme tu připravené ![]()
Fiction Mne ani nenapadlo, že by měl působit primárně sexy, spíš jak píšeš, a slizký mizera. Ale obecně se mi, jak zraje, začal líbit.
Sweet Potato Ale hodně žen, a nemyslím přímo zde, píše, jak se jim z hradního pána podlamují nohy. Na to jsem reagovala. Ale s civilním VK souhlas, zraje dobře.
Fiction královská rodina :)
Cituju koment pod rekapem V+M: Vojta byl v tom péřovém kostýmu jak čtvrtý bratr od Slunečníka, Měsíčníka a Větrníka: Zmrdlík.
![]()
Sweet Potato to jsem četla. Pobavila mě i varianta Půlnočník. ![]()
Fiction Já to mám stejně. :-)
Fiction Mne ani nenapadlo, že by měl působit primárně sexy, spíš jak píšeš, a slizký mizera. Ale obecně se mi, jak zraje, začal líbit.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje