Sím, napište mi někdo stručnou svodku 8.dílu
Zrádci
Sweet Potato na stránkách Blesku i s fotkama
Daniela to vzala, vyhodily Čestmíra.
Před misí měli hráči vyjádřit, kdo z jejich kolektivu je pro ně nejméně důvěryhodný, označili Karolínu. Ta byla z mise vyřazená. V misi hráli ve dvojicích buď o peníze pro sebe nebo pro tým, anebo o štít. Jen shrnu, štít získal Marcel a Daniela, ostatní dali peníze pro tým. Karolína dostala po misi možnost vzít si peiíze (300.000,-), počítala s tím, že ji stejně u kulatého stolu večer vyřadí, tak si je vzala.
Navečer spor Marcela a Vanilly (byli ve dvojici) kvůli jejich chování v misi, V. na něj hodně útočila.
U kulatého stolu vyhodili Karolínu, 7 hlasů. 1 hlas dotala Daniela - od Karolíny, 1 hlas Marcel - od Vanilly, 2 Vanilly od Kateřiny a Miy. U stolu opakovaně, a hlavně od Sofie, zaznělo, že Vanilly se dnes chovala jinak, tak to Mia a Kateřina použily.
Na konklávě se holky domlouvaly, koho zavraždí, Daniela chtěla Aničku /ta totiž rozvíjela teorie o Daniele, že by mohla být zrádce. To Daniele Mia rozmlouvala, řekla jí, že za nebezpečné považuje Aničku, Sofii, MJ a Ondřeje, a že by dnes Aničku nevyhodila, že to by směřovalo na Danielu. A vstoupil do toho Vojta, že má pro ně překvapení ...a byl konec.
Mia Daniele řekla, že ji naverboval Marek a že chce s Danielou dojít k vítězství.
Daniela během dne hrála docela dobře.
A D. Mie řekla, že ona (D.) si přeje, aby v případě, že Mia bude ohrožená, Danielu klidně obětovala, že Mia hraje dobře a měla by dojít do cíle.
Fiction Teda ty jsi úžasná! Mohla by ses rekapama živit.
Moc moc děkuju.
Fiction Takže Karolína odešla s těmi penězi? Hezky
Ja jsem osmicku jeste nevidela, cetla jsem jen neco na seznamu a dost me stve, koho D+M zavrazdily. Ale je to asi z jejicb pohledu logicky.
Kokoska já myslím, ze D věděla, že před ním nedokáže hrát. A taky někdo z královské rodiny musel z kola ven.
Jsem zvědavá, koho zavrazdí teď. Já bych dala Sofii.
Fiction ja bych dala Anicku nebo Vanilku, tem nejak zacinalo dochazet, ze Miu oznacovali zradci.
Fiction jo, neco takovyho D rikala, ze Cestmir by to na ni urcite poznal.
Mně připadá nebezpečná celá ta trojice Anička, Sofie, Vanilly. A zdálo se mi, že nejvíc o té Mie mluví Sofie.
Myslím, že proti Vanilly už tam rozehrávají šeptandu a že by mohla jít u kulatého stolu.
Jupí, mám wifi a jdu si na dobrou noc pustit podcast V+M.
Fiction já myslím, že Sofie se nezdá, ale teprve se ukáže.
Evaeva mne rozciluje Katerina, ktera jako by tam vubec nebyla. To by byla zradkyne, neviditelna, nenapadna.
Kokoska zrovna teď jí vyzdvihoval Johny v tom pořadu záhrobí
Že to není jen tak, být nenápadný a zároveň tím nebýt podezřelý
Evaeva aha, to jsem jeste nevidela jsem na venkove s nic moc internetem.
Kokoskatohle byl ten po díle, kde byl ten pohřeb. Johny měl několik dobrých postřehů, je to fakt dobrý analytik, bylo to zajímavé.
Evaeva jj, jak to pujde bez zasekavani, kouknu na to.
Docela by mě zajímalo, jak na vás Mia působí. Jestli je vám sympatická. Mně ne, i když vím, že její hraní má bohulibý důvod. Alespoň to tvrdí. Ale mně to hraní a brečení vadí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my