To by ten řetízek fungoval spíš jako bleskosvod, ne? ![]()
Hrůza a děs :-)
Tak u Baťů mají v nabídce taky dost pěkný kousky.. ![]()
Pamatujete na Strašidla ze Spessartu.?
To by mě zajímalo, co u Bati návrháři hulí, protože toto musel být hodně divoký večírek, když to navrhovali..
A ty ceny!![]()
asi brali to stejný, co v COS ![]()

Ale vždyť se do trefuje přímo do stylu oblečení s "kvalitní českou originální módou" (batika, sešívání, zbytečné knoflíky, aplikace a jiné hnusoty included), které jsou plné "butiky" v českých a moravských malo- až téměř velkoměstech (jo, i ty, Brno
). vysoká cena už jenom potvrzuje tu nepopiratelnou kvalitu.
Vyliezlo to na mňa z FB. že : Blogerka Drew z blogu Drew's Beauty blogerka skombinovala na modelke Lenke počas predstavenia F&F kolekcie Jeseň/Zima 2017 tieto trendové kúsky. Akú farbu zvŕšku by ste k tomuto outfitu doplnili?

Asi som už fakt za zenitom.
To je chyba tisku. Správně má popisek znít: Jeseň/Zima 1970.
Tak z trendů na letOšní podzim/zimu jsem teda doslova PAF. ![]()
Tohle by fakt někdo chtěl a vyráběl? ![]()
https://www.prozeny.cz/clanek/vychytavka-z-brcek-vyrobte-originalni-penal-za-necelych-30-kc-36312
Mně přijde, že poslední dobou je 'originální' synonymum pro 'hnusný'
mně přijde, že dřív lidi fakt něco uměli vyrobit rukama a bylo to normální a dělaly se fakt pěkný a hlavně potřebný věci (domácí umění teda pomíjim), ale dneska mi tohle přijde fakt jak na první stupeň do družiny
( i když dobře, o trpaslících teda psala i Betty McDonald)
Souhlas.
V lepsim pripade bude clovek za kaspara, v horsim za socku, no uzasny konicek tahle vyroba z odpadu jeste vetsiho odpadu.
skolu ani nespominej, rolicky toaletniho papiru skladuji uz preventivne. musela jsem teda prestat kupovat moji oblibenou znacku Zewa, protoze se ve vode rozpusti. hygienu uz radsi neresim, dala jsem deti zaockovat na zloutenku A a dej se vule bozi. :D
loni dite z nejakeho zeleneho dne dotahlo prakticky tasku uvazanou z tricka. ma jenom jednou chybu, ze je dole mensi dirka, ktorou mohou drobnejsie predmety prepadavat. vyhodit se to nesmi. no peklo pekel. fakt.
Tohle by fakt někdo chtěl a vyráběl? ![]()
https://www.prozeny.cz/clanek/vychytavka-z-brcek-vyrobte-originalni-penal-za-necelych-30-kc-36312
Ty vo*e, to je návod jak z Médi Pusíka. ![]()
Nene, tam takový hnusný kraviny nebyly. Aspoň teda v době, kdy jsem ho četla já ![]()
Motiv vagíny ovládl výjimečnou přehlídku na newyorském Fashion Weeku. Ženský pohlavní orgán se objevoval všude, kde to šlo
K téhle módě se nepřidám. ![]()
Já si nemůžu pomoci, nějak mi to připomíná flerovske tvořeníčko a ty menstruační sukně... ![]()
Jak se ty sukně jenom jmenovaly?
Furt mám v hlavě akorát bialettka, což samozřejmě není to správný slovo...
Pizzetky (jen teď nevím, zda se vůbec mám takovou znalostí chlubit
)
Čo je to menštruačná sukňa
?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje