chápu tě. sama jsem nakonec částečně ustoupila ze svých požadavků a mám verzi do ruky, kam A4 můžu tak možná srolovat. bohužel to, co všechny sháníme, se teď zrovna jaksi nenosí ![]()
Kabelky...
...treba takhle neco...

Sutra

Gucci

Prada

Phillip Lim

Burberry

Donna Karan

Tom Ford

S. Fiorentino

eobuv
Creole

Kabelka Ecco

Tady už se mi některé docela líbí
- 3. odshora (Gucci) a 8.(Donna Karan). Ale stejně to pořád ještě není úplně to, co hledám. A vzhledem k těm značkám si ani nechci představovat tu cenu
.
No a z téhle druhé várky není špatná ta 1.Creole, kdybych odepnula ten dlouhý popruh.
Já jsem včera intenzivně hledala a jediná, která by z toho obrovského množství přicházela v úvahu, je tato, ale pořád to stejně ještě není ono: http://www.demix.cz/kozene-kabelky/damska-kozena-kabelka-manon-cerna/
Já když uvidím kabelku, tak mě musí píchnout u srdce a musím udělat .....aaach
. Prostě to musí být trefa do černého.
Pro představu vkládám své kabelky. Tvarem i velikostí je moje neoblíbenější ta petrolejová - takže vak. A oblíbená je i proto, že má jeden popruh. Ať jsem měla jakoukoliv kabelku se dvěma popruhy, tak mi prostě ten jeden vnější popruh z ramene při chůzi padá a to je otravné. Takže sháním kabelku s jedním popruhem.
co třeba Jil Sander, když už se chceš praštit přes kapsu? (super kvalita! moje oblíbená značka...)
nebo tahle:

a ...

nebo z levnější kategorie: Nardelli

Až tak moc se zas přes kapsu praštit nehodlám
, to si nemůžu dovolit. Ráda bych něco cca do 3000,-, to je taková solidní cena za koženou kabelku (jakou jsem ochotna dát a vím, že reálné to je
). Navíc ty od Jil Sander jsou na mě už moc extravagantní. Já jsem docela konzervativní, hledám klasiku nositelnou na běžné nošení, u nás v maloměstě. Ta od Nardelli se mi líbí mnohem víc, jen kdyby neměla to dno takové rozsáhlé.
Tvarem i zpracováním se mi hodně líbí třeba tato, i když má dva popruhy: http://www.gregorio.cz/_damska-kozena-kabelka-florence-847#prettyPhoto
.... ale bojím se toho, že bude tvrdá. I to dno vypadá jak krabice
.
No....vidím, že to u mě bude běh na dlouhou trať. Abych vůbec stihla do těch Vánoc nějakou vybrat. ![]()
Ještě mě napadlo podívat se do Kary, tam mívají slušný výběr.
Tá posledná
!
otázka: aký typ kabelky je vhodný k ponču?

Já jsem si koupila pončo a k němu tuhe kabelku. Jsem malá, tak jsem potřebovala něco rovného a konzervativního.
Moc pekna kabelka.
veľmi pekná elegantná kabelka, dnes aj ťažko niečo také zohnať - ale ako to dáš na ruku cez to pončo, je to v pohode, nekrčí sa to? Alebo je jednoducho celá kabelka pod pončom?
Tohle pončo má právě jen kratší "rukávy", takže přes ruku je to v pohodě a vypadá to i elegantně. Přes rameno bych nic nedala, to by se tam nahrnulo.
Florence se mi hodně líbí.
Dárek. Já toho chlapa miluju ![]()

Krásná, gratuluju! ![]()
Dneska jsem projížděla kabelky na ebay, a u jedné bylo v popisu uvedeno:
Vera Pelle ist keine Firma sondern heißt ECHTES LEDER
(Vera Pelle není firma, ale znamená to pravá kůže)
Vzpomněla jsem si při té příležitosti na popisky z mimibazaru
"Značka: Keep away from fire"
Je potěšující vědět, že trotlové nejsou jen v naší republice ![]()
![]()
A já mám zrovna od téhle "neexistující" značky vyhlédnutou kabelku..... Tak to abych si to ještě radši rozmyslela :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“