no... každopádně bude z pravé kůže - a to se vyplatí! ![]()
Kabelky...
no... každopádně bude z pravé kůže - a to se vyplatí! ![]()
No, jen aby! Na pravou kůži, která vypadá a působí jako kůže, se žádný nápisy dávat nemusej ![]()
Já už to viděla i vytlačený na přední straně kabelky (jakože místo značky), a zdálo se mi to dost divný. Na svetru taky nemám na prsou nápis Pure Wool ![]()
Dárek. Já toho chlapa miluju ![]()

To vybíral sám nebo dostal nápovědu? Jestli sám, tak to má zatraceně dobrej vkus
. Takovej dárek bych si taky nechala líbit.
Popravdě jsem se zmínila, že jsem se do ní zamilovala a že si na ni jednou našetřím. A za tři dny mě vzal do Prahy a najednou stojíme před obchodem :-)
Hele ale tak to je teda zlatej, že zareagoval na takhle sofistikovanou zmínku
. To dovede málokterý. V tom případě ti blahopřeju i k němu
.
Popravdě jsem se zmínila, že jsem se do ní zamilovala a že si na ni jednou našetřím. A za tři dny mě vzal do Prahy a najednou stojíme před obchodem :-)
ty voe.... dobrý ![]()
Mne by stacilo jenom to VZAL ME DO PRAHY. ![]()
Navíc nemám narozeniny ani svátek a dokonce ani nic neprovedl :-) Chtěl mi jen udělat radost.
už mlč, neb nám působíš trauma !
už mlč, neb nám působíš trauma !
Už se stalo. Kde jsme udělaly chybu? ![]()
Při výběru.
dokonala ![]()

Krásná! Kde se to dá koupit? A v černé ji mají taky? ![]()
Je i v černé https://www.celine.com/en/collections/fall/leather-goods/medium-tri-fold-bag-natural-calfskin/178883AHL.38NO . Hádám, že v prodejně Céline by ji mít měli. Já, vzhledem k ceně, pouze achám. ![]()
ta se mi taky celkem libi, ale asi ne tak, ze bych ji nutne musela mit... zato ta ysl
opravdu dokonala
Ta YSL je opravdu nádherná
Krásná.. Já posledního půl roku achám nad touto

Ta červená je božská! ![]()
Já budu za heretika, ale nelíbí se mi tam ten řetízek, resp. kombinace materiálů na popruhu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“