slniecko svěženkář Příští týden budu mít vzorek - bohužel jen maličký, neb Annette už vůně nezbývala. Ale poreferuji:)
Nové vůně mezi nikovkami/exkluzivkami - první zmínky
Korsičanka Vezmeš ji 2.6. na minisraz? ![]()
svěženkář Když zbyde, tak jo
Možná budete ovoňovat jen prázdnou vialku![]()
Uvidíme. Dnes jsem v Brně a čekám až dorazí výprava z Prahy. ![]()
svěženkář Tak si to užijte, snad nepřijde smršť s bouřkou - jako včera večer k nám.
Korsičanka Na jihu byla taky ![]()
fňuk, druhého mám vyšetrenie, ktoré nemôžem odložiť....budete referovať
?
slniecko To víš:)
Olibanum.com
Kadidlovy koncept od pana z Histoires de Parfums Geralda Ghislaina
Nezkouseno jen na webu objeveno
Kdo trpíte na vůně Divine...mělla jsem teď možnost vyzkoušet v butiku na Rue Rivoli obě letní limitované novinky a Divine, l'été narguilé se opravdu povedla
.

Škoda, že vyrobili jen stovkové flakony...
Orange rouge je taky dobře udělaná, ale to už je přece jen klasická svěženka no...
wendulka Ty normálně plníš má přání předem - zrovna jsem litovala, že jsem Tě nepoprosila o vyzkoušení. Bohužel nemají na e-shopu vzorky a trochu mě odrazuje, že jde o limitky (to já nerada), ale tahle značka patří k mým nejoblíbenějším, takže pořád svádím boj, jestli naslepo...
Kdo trpíte na vůně Divine...mělla jsem teď možnost vyzkoušet v butiku na Rue Rivoli obě letní limitované novinky a Divine, l'été narguilé se opravdu povedla
.
Škoda, že vyrobili jen stovkové flakony...
Orange rouge je taky dobře udělaná, ale to už je přece jen klasická svěženka no...
V akom časovom horizonte sa predáva limitka? Myslím tým, že keby som ju chcela, či mám ešte čas na rozmyslenie. ![]()
Tak pokud bys prohrála, pomohla bych ti od většího odstřiku když tak![]()
...
Ptala jsem se pána v butiku a neřekl, tak jestli to vyprodání zásob? Řekl jen limitovaná edice, ale přesně nevěděl.
wendulka Ďakujem ![]()
FOLLOWED Kerosene

ví,prosím,někdo cos bližšího o tomto počinu páně R.Mateua pro Zoologist?
Chypre :top notes are Green Leaves, Bergamot, Mandarin Orange and Lemon;
middle notes are Leather, Clary Sage and Rose;
base notes are Oakmoss, Patchouli, Vanilla and Musk

teena-s Odstřik už zakoupen a objednán - bude-li vůně pěkná, tak doufám, že se objeví i u vás ve Vava![]()
@Korsičanka mno výborně,pak se poděl o dojmy :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje