A ještě jsem si vzpomněla, že jsem už loni někde zahlédla informaci, co se děje u FM, mají hotovou vůni a nic se neděje. Tak to bude asi ta zpožděná.
Nové vůně mezi nikovkami/exkluzivkami - první zmínky
blackviolet FB konec ledna, FM vzápětí, jsem na ně zvědavá, i když o nich mám trochu pochybnosti - z posledních jejich přírůstků![]()
Korsičanka Taky jsem zvědavá. Takové to těšení se na nové vůně u více značek už není, co bývalo. Myslím tím hlavně ty, co už nejsou samy za sebe, ale součástí velkých koncernů. Je to spíš zvědavost, co to bude tentokrát
. A tady ještě k tomu FM bez FM.
blackviolet A tady ještě k tomu FM bez FM.
![]()
A ještě jsem si vzpomněla, že jsem už loni někde zahlédla informaci, co se děje u FM, mají hotovou vůni a nic se neděje. Tak to bude asi ta zpožděná.
Já jsem ji do databáze dávala 20. ledna (poté co se objevily fotky na instagramu) a jsem hodně zvědavá, protože mám pro FM pořád slabost :)
Podle první recenze z YT je to opět růže. Tak se těším.
Mitzi Už to vidím. Růže, slaměnka a santal. Tak se necháme překvapit
.
...nevíte někdo, jestli bude mít něco nového Chanel.?.
Ať už niché nebo mainstream.?.
Ví někdo něco o novince
SHINE 47 Christian Dior?
...nevíte někdo, jestli bude mít něco nového Chanel.?.
Ať už niché nebo mainstream.?.
Pořád se nemohu dočkat parfému 31 RC, jestli ten někdy vůbec bude...
...všechny vypadají moc dobře!

...tohle bude určitě krásné!
(ale také určitě velmi efemérní...)

Miru Mýdlo. Ale píšou, že zjemněné čistotou a mošusem. Prý nenápadně krásné![]()
...jo, já to četla, složení a tak.
Jenže právě jak se prezentuje značka, že záměrně tvoří jemné vůně a jak jsem se sama párkrát, bohužel, i přesvědčila, tak tohle bude nejspíš jak tepla pára nad mýdlovou lázní...
No, ráda bych se pletla.
Ale zaujalo mě, za mají s touto parfemaci i vonné tyčinky, to mě interesuje![]()
Miru Asi se nepleteš![]()
Taky na mně značka nedrží.
taky doufám
Po dlouhé pauze, stažení všech čistých parfémů exkluzivek... se s napětím čeká, jaké budou nové... nově reformulované... a jestli přibudou další z vůní, které dosud ve verzi extrait neexistoaly.
Takže já si přeju 31 Rue Cambon (tu nejvíc) a 28 La Pausa...
...a víš, prosím, třeba nějak přibližně, orientačně, kdy by teoreticky mohlo něco nového "vyskočit"?
jen, že letos... podle mě buď každou chvíli (jaro) nebo na podzim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje