...kuju...
Nové vůně mezi nikovkami/exkluzivkami - první zmínky
...jsem moc zvědavá a těším se na
Luisant Haze Thomas de Monaco
(i když tedy při čtení složení mi naskočilo, že nebýt tam ta tuberoza, tak je to jak Baccarat Rouge...)
((a parfumerka má na svědomí vůně Bouche Baie a Ambré a Sade Nez a Nez, resp. to složení...))

Miru skúšala som ju a nema chybu. Je presne taka, ako slubuje.
![]()
a připodobnila by si ji k nějaké vůni, jde to.?.
(mám osobně obavy z kašmeranu ve složení, aby to nebylo moc "pěkňoučkaté"...
...nejspíš jsem se přiřadila k Fleur
a
= ve vůních, když je evidentní nebo je ho přiliš, tak mi skoro leze na nervy. Takhle jsem nakonec, "příliš pěknou" Femme Montblanc začala používat jako bytový sprej. Jo, to je hezké. Ale na sobě - nee)
![]()
((jako vduchu si představuju, jak by to mohlo vonět - jako takový méně sladký Mon Guerlain, spíše s chladivým až ledovým pudrem...))
Miru nič makké a teple, ten kašmeran je tam skor ako fixátor. Je to proste studená levanduľová oceľ.
Som tieto dni príliš unavená na nejakú recenziu, ale fakt stojí za vyskúšanie.
Miru veľmi studené kovové pižmo, niečo ako Silver musk od Nasomatto a poctivá dávka chladivej, negáfrovej levandule. Je to vzdušné a ľadové. Podľa mňa na leto pecka.
Metal lavender ... Těšìm se velmi![]()
...zni to krásně
(...něco jako mix vůní Tom Ford
Metallique a Beau de Jour v měkčím provedení..?.)
Miru nie, niečo nové proste
...tak jo.
(vduchu to už ale "cítím"...,
líbila by se mi hutná, vlaze prachová, chladivá jak vodní hladina, navanilkovela levandule s podprahovými hedvábnými a opět chladivymi, nasládlými mikro fougere tóny - taková Italská moherovější
Felce Azzurra)
((mám ale obavy, aby to nebylo ve stylu vůně Femme Moncler - hebké, lahodné, chladivé, velmi příjemné, levandule místo jasmínu, leč dost kašmeranové...))

já si ji představuju jako Gris Clair od Lutense ![]()
On je tam spíš lavandin než levandule; výraznější je ten metalický akord a levandule tomu dává aromatický doprovod - sice hebký, ale nikoliv sladký, jak to často u levandulových vůní bývá.
...už jsi ji zkoušela?, a recenze.?...
Miru Zkoušela jsem jen tak orientačně; recenze píšu vždycky až poté, co vůni důkladně prozkoumám alespoň ze vzorku.
...dobře. Ale líbí se ti nebo ne.?.
Miru Nejsem dobrý referenční vzorek, protože nemám ráda levanduli. Tady není ta pro mě nesnesitelná levandulová sladkost, takže ji určitě ještě budu zkoušet.
...tak jsem napnutá![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje