Miru môžem Ťa poprosit dst mi ju do na to určeneho vlakna,nech na to nezabudnem?
Nové vůně mezi nikovkami/exkluzivkami - první zmínky
Úúúúúuuuu. 
...už jen ta barva flakonu!
...oooo!.
...zkoušel někdo toto, není to příliš starosvětské.?
(složení moc pěkné)

...to mě zajímá

Zkoušel někdo nový Vetiver od Guerlain?
TOP NOTES
Coffee
Coriander
Juniper
Labdanum
Lemon
Pine
Pink pepper
HEART NOTES
Cashmeran
Cedarwood
Frankincense
Patchouli
BASE NOTES
Cypriol
Gaiac wood
Musk
Vanilla

teena-s ešte bude aj čistý parfum 15ml vo flakóne od Baccarat...ale za nejakých 500-600€.
Jsem zvědavá na novinky od Anomalia
Samum mi složením připomíná vůní, co jsem měla před lety - Carolina Herdera CH,
Umbra Oud má zas ve složení laoský oud a ten je krásný v Oud Silk Mood MFK...
Po rokoch sa zobudila moja milovaná Antonia's Flowers...asi sa dediči konečne nejako dohodli. Začali s Tiempe Passate (krásna vôňa to bývala, tak som zvedavá) a dúfam, že skôr alebo neskôr vytiahnu aj signature značky.
Nicolai - Crème Ébène
https://www.myskino.cz/nicolai-cr--me-eb--ne-niche-parfem/?utm_campaign=Novinky_znacky_Nicolai&utm_medium=email&utm_source=leadhub&utm_lhm=6f202a596ed540f28c134f8b2da326f5
Hlava: bílé květy, směs koření, cejlonský kardamom, kmín, šafrán
Srdce: atlaský cedr, virginský cedr, datle Medjoul
Základ: papyrus, santalové dřevo, indonéské pačuli, vanilka, bílé pižmo

evik77 Zkoušela jsem a není to nic ohromujícího: šafrán na dřevitém podkladu, necítím žádnou novou přidanou hodnotu k vcelku banální kompozici.
Sindbad

blackviolet Jsi blízká přítelkyně Annick nebo Frédérica, že víš o novince, již nezmiňuje ani parfumo ani fragrantica? Dokonce ani sám FM na stránkách?![]()
![]()
...třeba I Fragrance nebo úrad pro patent názvu..., je víc možností
Korsičanka Miru Narazila jsem na ni na Youtube a fotku jsem našla na instagramu nebo FB
. A bude to vůně se slaměnkou, tak jsem zvědavá, jak se povedla. U FM jsem ji taky ještě nenašla, ale prý 1.2.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje