...ó jéé, se mnou je to "děsný"![]()
Čím dál tím víc jsem velmi citlivá na vůně, aby odpovídaly mému rozpoložení...
...třeba dva roky jsem toužila po Patchouli Magnetik, opakovaně si kupovala vzorek a přesvědčovala se, že ho nepotřebuju(resp. ta cena...),
pak mě chytla Thundra(taky jistý typ "houbiček", ty prostě zbožňuju), a sice ne dva roky, ale rok určitě jsem zase chtěla tu... Teď /momentálně už bych ji nejspíš neunosila. Ale krásná je pro mě pořád.
U některých vůní Profumum Roma mi, bohužel, poslední dobou vadí jakýsi tón. Je to podle mě zpracováním
(nebudu to umět dost přesně popsat, ale něco jako olejovitý santal, prašný k tomu všemu).
A patří sem, pro mě dříve krásná, Soavissima a pak i ty sladké vůně. Tuhle neplechu mi po čase nošení začala dělat i Macaron Cerchi Nell´Acqua.
Tím delším úvodem chci říci, že nejlépe se mi nakupují vůně, když si opakovaně koupím vzorek, vyzkouším a uložím do své databáze(hlava). A pak, když se mi zachce vůně, tak zalovím, představím si, jak by asi na mně voněla, jak bych se v ní cítila, v té které vůni a buď jedu do Ingredients nebo objednám z eshopu nějakého.
Čili, je a není to momentální rozhodnutí.
Vůně nedělím podle ročních období, resp. jejich ne/nositelnost. Ani podle ničeho jiného.
Zásadní je moje rozpoložení.
Prostě buď na ni mám teď chuť a nebo ne
![]()
Je úplně jedno, jestli je jaro a k němu sladkou vůni. Jde o to, jak Ty se v ní teď budeš cítit..?.
Budeš se slastně, sama sebe, nasávat?, budeš se těšit, že se s ní ráno navoníš
(a klidně i během dne x krát, a nebo večer do postele)?..,
jestli budeš ráda, že ji máš, tak si ji kup