Fleur
Naopak, ta vůně je dost krotká a slabá, fakt nic pro tebe.
Suede hyacinth SKLVA
Je to takové Slunce seno haute couture aneb sladce opojný keř rostoucì vedle mazlavé kopky chlévských výčistků pokorně čeká až magica rustica vyvane do polì. Jihovýchodnì prouděnì s sebou bere pil z rozkvetlého rybnìčku bahňáčku. Vážky češou letnì vzduch a na lavičce spočìvá semišová kabelka a svazek svěžìch narcisků.
ad
Matador Ramon Monegal
... typově
méně meruňkovější a jemně temnější
Daim Blond Serge Lutens

ad
MICODELIRIO Nasomatto
...když teplo Slunce vytahuje odér, pach, vůni z kůry jehličnanů, lesní hrabanky a prašné hlíny z udusané cesty uprostřed lesa

Eau Blanche (Novellista) - sladké ledově vzdušné pižmo, které se postupně začalo prohřívat. Po úplném rozvonění suché okvětní plátky pod velkou vrstvou pudrového svěžího pižma. Vůně čistoty na n-tou.
jerry Já tě obdivuju, že máš chuť to všechno stále zkoušet a popisovat. Klobouk dolů!
Když ono mě to baví (ale taky si občas dám pauzu).
Houbigant Collection Côte d'Azur
Santal Mistral
Prachová slaměnka se santalem a sladkou vanilkou, obklopená sametovým labdanem. V závěru k sobě slaměnka přibere ještě dřevité a balzamické tóny.
Néroli Bleu
Trochu jiné neroli. Bergamot s mátou a zázvorem, velmi osvěžující. Ale tady se objeví nezvykle moc pěkná mimóza a pak pomerančový květ, které jako by vyrostly na kamenitém pobřeží Côte d’Azur.
Bleu Salin
Podle názvu je jasné, že půjde o, u mě nepříliš oblíbenou, akvatickou vůni.
Mořský vzduch prosycený kapkami květinové vody, které voní sladce citrusově. Zřejmě pittosporum (ten název slizoplod se mi hodně nelíbí). Na úplném začátku ještě svěžest máty a pár rybízových listů, později pouze květiny utopené v cascalonu a kašmeranu. A v závěru ještě ve dřevu, vyplaveném na břeh.
blackviolet myslela som, ze tuto kolekciu mozem s cistym svedomim preskocit, ale ten Santal Mistral znie sakramentsky dobre...
slniecko Mně by teď v létě lákala zas Néroli Bleu:)
slniecko Korsičanka Ty dvě se mi líbí, na léto jednoznačně Néroli Bleu. Ale už mám jinou letní Neroli.
Tady jsou moje postřehy z Masterclass u Guerlain ve Vídni
https://alibi-notes.webnode.cz/l/les-eaux-z-kolekce-l-art-la-matiere-guerlain/
https://alibi-notes.webnode.cz/l/guerlain-salon-de-parfums-ve-vidni/

alibi Zase jsi mě tam vrátila a obnovila pozapomenuté informace i dodala nové
Nádherná fota
Díky,Li!
alibi Krásné články a krásné fotky ![]()
Krásné, dechberoucí fotky. Skutečný požitek, děkuji![]()
Nejen obsah, ale i ty fotky...prostě nádhera.
Korsičanka můžu se zeptat, jak drží Eau de Tulle
Linda Jistě:) V uzavřeném prostoru ji cítím docela dobře, venku hůř. Záleží ale určitě na počtu střiků a na počasí. A na citlivosti nosu, jako u všeho![]()
Tipla bych to na hodinu, max. na dvě při 4 střicích na kůži. Na oblečení jistě déle, zatím jsem to nezkoumala:) Já jsem ale zvyklá na větší siláky, takže podle mne se nemůžeš řídit![]()
Děkuji, včera jsem letmo zkoušela v Institutu a líbila se mi a zdálo se mi, že i celkem drží, prý je vyprodaná
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.