A nemas v planu zajit do Ingredients, ze bys vyzkousela Nasomatto Blamage? ![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Nemam:/ ja mela cernou ruzi pri ceste na nadrazi. Na ingredients bych si musela udelat vic casu. Priste :D jezdim do phy kazdy mesic:) jem si to poznamenam, abych zas neblabolila kraviny az budu popisovat, co chci:D
To jsem byla já s Tonnerre.
A tu A City of Fire jsi taky očichala nebo tu až příště?
Na umělý prsa kašli, ti klidně půjčím svoje. Mně přebejvaj
.
Jinak jo, v současném počasí je rozumný být vůči spolucestujícím v hromadné dopravě ohleduplná
.
Ty chceš nový prsa? Jestli to není jen vtip a nadsázka... tak... tak... kup si radši ty nejkrásnější nikovky a užívej života. ![]()
Jo, já taky nechápu, že někdo má sešitky a takhle pěkně si tam ty postřehy píše. A obdivuju to! Já píšu zásadně a vždy bez jakékoli přípravy, zásadně na první pokus a rovnou přes "vložit příspěvek", abych neměla tendence se v tom hrabat a něco měnit. Stejně tak dělám v životě všechno, nikdy nejsem připravena a vždycky improvizuju.
Cichla jsem tam jen k eight and bob egypt a to se mi podlomily kolena, orotoze je to pro me tyo vune dokonalyho chlapa (i kdyz ja bych ji asi taky uzila. Asi urcite, sakra!)...
A jinaj ja mam materialu taky dost, jen se mi sune k zemi a potrebuje vytahnout. Asi tak za 20 lahvicek tonnerru :D
A to já to i edituju... doplňuju, mažu, upravuju. Ale do sešitku mě to nebaví. ![]()
Aha, už chápu.
Ja chci hezky prsa:D ale bohuzel furt prachy utracim za cestovani, hadry... a ted se do toho jeste pridaly vonavky
:D
Utrácejte dokud můžete, já než půjdu do práce, musím si vystačit s 10 let starou poličkou. Sem tam mi tam pristane poklad, ale rozhodně to není frekvence podle mých představ.
Tak příště.
Egypt je super, že jo? Chlapovi teda asi bude slušet víc, ale taky bych si ji uměla představit i na sobě. Možná ne celej flakon, ale odstřik určitě. Jsem ráda, že se shodneme
.
Aha, tak to jsme na tom stejně. Akorát já jsem si to šetření a realizaci úpravy následků nepříznivého působení zemské přitažlivosti odložila až na dobu po založení rodiny, jelikož se obávám že tam ta mrcha gravitace asi znovu zapůsobí![]()
. Teď mají přednost lahvičky![]()
.
Tak uspořádáme veřejnou sbírku. Hezký prsa jsou hezký prsa.![]()
Jo, já taky nechápu, že někdo má sešitky a takhle pěkně si tam ty postřehy píše. A obdivuju to! Já píšu zásadně a vždy bez jakékoli přípravy, zásadně na první pokus a rovnou přes "vložit příspěvek", abych neměla tendence se v tom hrabat a něco měnit. Stejně tak dělám v životě všechno, nikdy nejsem připravena a vždycky improvizuju.
Tak jestli v životě improvizuješ tak, jak píšeš recenze, musíš mít skvělý život
.
Moje dnesni postrehy... bez identifikace slozek, poznam totiz max ruzi, vanilku a paculi (strelny prach jsem konzultovala s otcem, kterej absolvoval vojnu, potvrdil mi, ze ho tam citi!:))
k Beaufort Tonnerre
Prvni nastrik na ruku byl wow... cejtim krev. Slibovany strelny prach se pridal az za chvili. Vune ale na moji kuzi delala neuveritelny kotrmelce, protoze po pul hodine jsem na svem zapesti necejtila zadnou namorni bitvu, ale obycejnej visnak (fakt vernej!). Z visnaku se po par desitkach minut najednou vyloupnul lehce zpocenej chlap, ale nebylo to nic neprijemnyho, naopak, kez by takhle voneli vsichni ti zpoceni chlapci, ze kterejch je mi blivno v mhd. Po asi sesti hodinach mam na zapesti chlapa furt, ale uz stihnul i lehkou sprchu. I kdyz ten krvavej ton tam furt nekde visi ve vzduchu (mozna autosugesce?)
Přesně - hlavně s těmi zpocenými chlapy:)) Ale já tam mám kouř a bitevní vřavu jak blázen!
Někdy ta improvizace neklapne, ale to mi nikdy nezabránio, abych začala cokoli plánovat.![]()
Oj, tak už i mě seplo, o jakých recenzích se tady v tvém případě bavíme. Ty jsou ovšem skvostné... A to píšeš z jedné vody načisto? ![]()
A když jsme u toho, tak tvé recenze taky moc ráda čtu, to jsou básně.
Coeur de Vetiver Sacre L´Artisan
Jistě se občas stane, že se zasmějete vlastnímu vtipu a obecenstvo mlčí. A někdy se stane, že zkrátka vykradete vlastní recenzi. Teď mluvím o svém literárním díle s názvem Zagorsk. Nějak mi to nedá a vypravím se tam zase, jenže tentokrát nejedu očichávat ortodoxní kadidlo zabořená v metrové závěji, tentokrát se tam vypravím v létě. Jak se tak rozhlížím, kostel už bude co nevidět, začínám cítit ty dlouhé žluté voskové svíčky, které se při vstupu do kostela zapalují. Slunce prohřívá dřevěnou střechu, ale co si budem povídat...Léto tady netrvá dlouho, je to jako mžiknutí oka, rychle se ztratí, stejně jako tající vosk, který pomalu odkapává na kovový podtácek. Venkovní teplota klesá a uvnitř kostela to o moc lepší není. Cítíte kamennou podlahu pod nohama a najednou vás vyruší divný zvuk. Upřete zrak nad dítě, které tajně křoupe mrkev. "V kostele se nejí!" okřikuje ho matka. Pohoršeně se na něj podíval i člověk stojící stranou. Kde jsem jenom toho chlapa viděla?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my