Jo, jako právě teď.![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Boží!
Dekuju... Ale kdybyste mi tady uz parkrat nerekly, ze vam moje recenze pripadaji jako basne, tak me by to fakt ani nenapadlo, protoze tenhle zpusob vyjadrovani je mi nejprirozenejsi, takze mi pripada takovy uplne nudny, vsedni a standardni... A potrebovala bych se od Luna naucit tu jeji spontannost pri psani a publikovani, protoze ja neco napisu, pak to necham byt, znovu prectu, opravim jedno slovo, znovu prectu a jeste o tom premyslim... A kdyz uz sem pak tu recenzi dam, tak si stejne rikam, ze jsem to mohla napsat lepe...
A jeste musim rict v navaznosti na Razorblade, ktera psala, jak rada cte vsechny recenze, ze ja jsem na tom uplne stejne, protoze vsechny jsou pro me zajimave a inspirativni... ![]()
![]()
Jo jo, jak ty vaše recenze čtu, musí s vámi být v životě fakt ukrutná nuda.
Jinak, spontánnost je kolikrát velmi na škodu. Zvlášť v kombinaci s denním sněním.
Spousta lidí už si mě pamatuje jako "tu mimozu, co místo odpovědi pozoruje oblohu a pak odpoví otázkou na jiné téma "
... o dennim sneni mi ani nemluvte /jak ja se nerada vracim do reality/! Ale ja bohuzel takhle dlouze a intenzivne premyslim hlavne o tom, co napisu/reknu, abych si za tim mohla stat... Ale bohuzel mi tahle rozvaha chybi v jinych /zasadnejsich/ ohledech, ja treba v podstate nemam pud sebezachovy, na skatu zkusim uplne vsechno, i kdybych si mela zlomit vaz, toulam se sama v noci v ulicich, kam by rozumny clovek nesel ani ve dne... Ale uz jsem si na sebe zvykla... ![]()
.. jo a porad se vracim k Vasi recenzi na L´Air de Rien, je proste...
...
.. jo a porad se vracim k Vasi recenzi na L´Air Rien, je proste.
Hledala jsem komentář od Luny a nejsem schopná ho najít. Prosím poraď, kam a jak mám kouknout, u vůně není.
Denní snění je i mou oblíbenou kratochvílí. Občas životu nebezpečné. :)
... ted uz v databazi nastesti je... ![]()
Vyhrabala jsem vzorek Unspoken (Roja Parfums) a vzdychám nad tou krásou. Ale vzhledem k cenám vůní RP se na tuto konkrétní budu raději snažit zapomenout. ![]()
Unspoken je opravdu nádherná
. Podle mě jedna z nejlepších od Roja Parfums. Nechápu, že se přestala vyrábět. Dodnes mě štve, že mi kvůli problémům s jejich platební bránou unikla při výprodeji na jejich stránkách, když byla za poloviční cenu.
Na polské Missale ji sice ještě mají, ale za plnou cenu, to taky nedám
.
Přestala se vyrábět? Možná je to dobře, budu na ni moci lépe zapomenout. Ale je skutečně nádherná! Stále si čichám k ruce a čím déle ji tam mám, tím více jsem z ní paf!
A dalším RP se raději vyhnu obloukem. ![]()
Taky se jim vyhýbám, neb o nich mám nějakou představu a v několika tato naprosto selhala:((( Takže pokud mám ještě dojem, že by se mi líbily, rychle ho mažu z hlavy!
Děkuji.
Tak já teda zase pud sebezáchovy mám až extrémní a nepochopitelný. Nevlezla bych třeba do moře.
Nebo třeba se bojím i nabízet vám tykání, jako abyste si neřekla, že jsem drzá.
Prostě se všeho bojím. No a obdivuju přesně ty lidi, co si stojí za svým názorem. Moje včerejší recenze vlastně už dnes neplatí, protože dnes bych ji z té čisté vody napsala zase úplně jinak. Možná by to byl zajímavý experiment, vybrat si jednu vůni a denně k ní napsat nějaký komentář. ![]()
![]()
U některých vůní si nejsem jistá jestli jde o niché. Dnes jsem zkoušela Juliette Has a Gun - Romantina. Po nástřiku jsem si myslela, že mám asi zkažený vzorek. Pročítala jsem složení a recenze. Vůbec nevím, proč v začátku cítím gumu a strašně chemický tón. To není možné, takové pěkné složení a na mé kůži je to hrůza. Z gumy se stává semiš, ale to je tak vše...nic víc necítím. Dokonce tak otravný, že mám chuť vše umýt. Hodina pryč a krása nikde. Po hodině intenzivního běhu ( kdy už jsem občas něco krásného ucítila) a sprše, už cítím všechny krásné složky. :-D a začínám chápat recenzi Jerry. Svěže ambrově dřevitá. Až asi 3 hodiny po nástřiku to tam vše je. I kosatec, vanilka a bílé květiny.
... no s tim tykanim jsme na tom tedy uplne stejne, ja jsem tady od zacatku vsem tvrdosijne vykala, protoze na MP, odkud jsem s ostatnimi prisla, to bylo zvykem, tykani se tam povazovalo za neslusne, no ale nakonec jsem se i ja osmelila...
tak doufam, ze tykat si muzeme i my dve... ![]()
super! Na A. jsme si tykali všichni, ale respektuju, že to jinde bylo jinak. A doufám, že se v tomto vlákně budeme často potkávat. Hrozně ráda tě čtu.![]()
Pro me /a na mne/ je Romantina od zacatku do konce takova "dirty" ruze, pizmova, zemita, mozna lehounce vyzyvava, ale jeste ne vulgarni...
Nie si jediná, na kom Romantina nevonia. Tiež som sa divila, odkiaľ také pozitívne recenzie, keď ja cítim len syntetické biele kvetiny, na mne vyložene čpela a tri hodiny sa mi čakať nechcelo![]()
No já určitě už nebudu opakovat ani zkoušku
. Ten začátek bych znovu nedala.
super! Na A. jsme si tykali všichni, ale respektuju, že to jinde bylo jinak. A doufám, že se v tomto vlákně budeme často potkávat. Hrozně ráda tě čtu.![]()
No ty ses s tím vykáním zblbla až tak, že si tady jednou nevědomky vykala i mně
, aniž by sis to uvědomila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my