Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 06. června 2017 09:21
Reakce na :

Ach, Diaghilev ..... Jdu vymáčknout jednu z posledních slziček ....

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. června 2017 09:43
Reakce na Tana1112:

Cervanek 

Asi si nechám zajít chuť. Ne, že bych si některou RJ nemohla výhledově pořídit, ale ta cena je už jaksi nad mou psychologicky akceptovatelnou hranici. Utěšuju se tím, že je řada jiných krásných vůní.

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 06. června 2017 10:31
Reakce na Dalia:

Já mám psychologickou hranici podstatně níž. Já i ty svoje dražší vůně strašně oprašuju, pomalu jim vykám a leštím víčka a používám je jen když jdu "na lepší", což teď není skoro nikdy. RJ je zatím pro mě jiná dimenze. Ale chápu, když člověk touží po něčem takovém. Taky mám v hledáčku pár vůní, na které zatím jen tajně pomýšlím.

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 06. června 2017 10:47

Dzing! L´Artisan Parfumeur

Tenhle malý odstřik mám leta letoucí a pořád funguje. Hrozně jsem si tuhle vůni kdysi přála vyzkoušet, hlavně kvůli tomu názvu. Dzing! Priznám se, že jsem nikdy nezjišťovala, co to znamená a to z toho důvodu, abych si v hlavě vytvořila vlastní význam toho slova a neopovažujte se mi ten význam prozradit nebo všechno zkazíte! Upřímně, do vůně jsem se nezamilovala, což je škoda, protože jsem si vždycky přála, aby se mě někdo zeptal: "Co to používáš za parfém?" A já bych se zasmála svým smíchem, o kterém kdysi spoužák řekl, že zní jako když se sype pytel šutrů a řekla bych: "DZING!" A s pobavením bych sledovala reakci tazatele. Bohužel, nikdy jsem si Dzing! nepořídila a budu muset přiznat proč. Já tam zase cítím tu olizovací lepící pásku!!! Nebo ne, počkat, je to taková stará kniha s lepenkovýma deskama. Co v ní asi píšou? Bezva, je to deník. Na první straně je fialovým inkoustem načmáraný recept na jablečnou zavařeninu. Když otočíme list, vypadne na nás vylisovaný vanilkový lusk, vysušený. Vanilka je z něj dávno vyškrábaná. Asi ji dotyčný použil do toho koláče. A hele, kožená záložka...Je na ní nápis. Jde to špatně přečíst, protože ho někdo vyryl kapesním nožíkem. Jinak se v knize už nic nepíše...nebo počkat...Na poslední straně je vzkaz: Budu na tebe čekat. Navždy. D. Tak čekej, zatím tě dám do skladu.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 06. června 2017 10:51
Reakce na :

Já o těchto vůních (RD a pod.) mluvím v souvislosti s různými životními jubilei - asi v tom smyslu - buď nové auto nebo některou z vůní od Roji  - a je škoda Unspoken ...

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. června 2017 10:54
Reakce na Luna:

Tak já si těch dražších snažím užívat kdykoliv, třeba i na procházce se psem. K čemu je schovávat na výjimečnou událost, když nevím, jak se říká, "dne ani hodiny".

Cervanek 

Pokud bych našla levnější alternativu za Unspoken, vůbec bych se nezlobila.

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 06. června 2017 11:39
Reakce na Dalia:

Trochu přeháním, samozřejmě si je taky užívám, jen v menší míře než ty cenově dostupnější. A je to asi špatně, vidíš, nejspíš to ještě prehodnotim a zítra vyrazím s kočárkem do Kauflandu s něčím lepším. 

Jinak tě velmi ráda vidím!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. června 2017 11:43
Reakce na Luna:

Také Tě vidím moc ráda!

Offline slniecko admin
19769 příspěvků moje polička 06. června 2017 11:47
Reakce na :

Prosím ťa, čo je to za e-shop s tými Roja odstrekmi?

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 06. června 2017 12:25
Reakce na :

Já dávám už také zpátečku nejen u RD, ale i u jiných vůní, protože jsem dnes zralá na léčení a mám problém ten, že stejně pak zjistím, že vůni ani tolik nepotřebuji.

Když mě chytne neukojitelný amok chutě, tak si objednám vzorky a spoustu vůní už raději nezkouším.

Mně z toho samého důvodu moc vyhovují různá travel nebo kabelková balení. Třeba Kurkdjian, Malle, Divine .... Dříve jsem také kupovala velká balení (samozřejmě ekonomicky výhodnější ), dnes už musím být hodně přesvědčená o tom, že je vůně něčím mimořádná, vyjímečná.

Offline černá káva
2138 příspěvků moje polička 06. června 2017 12:51
Reakce na Luna:

Já mám psychologickou hranici podstatně níž. Já i ty svoje dražší vůně strašně oprašuju, pomalu jim vykám a leštím víčka a používám je jen když jdu "na lepší", což teď není skoro nikdy. RJ je zatím pro mě jiná dimenze. Ale chápu, když člověk touží po něčem takovém. Taky mám v hledáčku pár vůní, na které zatím jen tajně pomýšlím.

Já mám psychologickou hranici podstatně níž. Já i ty svoje dražší vůně strašně oprašuju, pomalu jim vykám a leštím víčka a používám je jen když jdu "na lepší",

To je moc pěkně napsáno,  také to tak mám

Offline Martula
1784 příspěvků moje polička 06. června 2017 13:13
Reakce na slniecko:

Prosím ťa, čo je to za e-shop s tými Roja odstrekmi?

Vzorky a odstřiky Roja se dají objednat tady:

https://www.scentsamples.uk.com/brand/ROJA-PARFUMS/137

E-shop je spolehlivý, vše je velmi profesionálně zabaleno, rychle zasláno.  K nákupu posílají 10% slevu na další objednávku.

Ceny jsou vysoké, ale přiměřeně k tomu, kolik stojí plné Roja flakony.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 06. června 2017 13:19
Reakce na černá káva:

Já mám psychologickou hranici podstatně níž. Já i ty svoje dražší vůně strašně oprašuju, pomalu jim vykám a leštím víčka a používám je jen když jdu "na lepší",

To je moc pěkně napsáno,  také to tak mám

Ono to vykání je u vrstevnic mé babičky (Mitsouko apod.) na místě!

A chválím Tvoji dnešní vůni- už jsem v posledních dnech šmejdila a zatím jsem nenašla v Česku zdroj