Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline viktorka_od splavu
49100 příspěvků moje polička 19. června 2018 09:25

Dalia no ja tu prvni fazi, presne jak ji popisujes, nejak neprekonala:-) budu ji muset znovu zkusit!

Online Korsičanka blogger
13405 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:29

Dalia Jdu zkusit její "mužskou stránku" - jestli ti dám zapravdu

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:32

viktorka_od splavu Zkus. 

Korsičanka Jsem zvědavá. 

13405 příspěvků moje polička 19. června 2018 10:48

Dalia Tak to, čemu ty říkáš v Malleho PROMISE mužská stránka, je na mé kůži opravdu vůně plísně. Jak jsem zkoumala složení u různých recenzentek, způsobuje ji na mně zřejmě šáchor. Možná ve spolku s kastoreem a pačuli -intenzivně ji cítím první čtvrthodinu, slabě ji v pozadí růže udržují ale i další čas. Napíšu, kdy - a jestli vůbec  - vyprchá

13405 příspěvků moje polička 19. června 2018 11:52

Dalia Po 1/2 hodině vystoupila do popředí plnokrevná arabská růže, ale sklepní fáze se stále připomíná i po 1 a 1/2 hodině a bojuje o místo na slunci

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 19. června 2018 12:02

Korsičanka Ten šáchor je tam celkem dominantní. Může to mít na svědomí. 

Mně se Promise líbí, ovšem ne tolik, abych po něm toužila. Mám to tak zatím se všemi Malleho vůněmi, které jsem zkusila. I když vlastně jedna se mi nelíbí - Portrait of a Lady.

13405 příspěvků moje polička 19. června 2018 12:06

Dalia A mně už jo A míří ke mně aspoň odstřik - dnes večer + od domenica medvídě

Ale byla to dlouhá cesta, než mi v nose vůně dozrála - 2 roky?

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 19. června 2018 12:35

Korsičanka Myslíš Portrait?  A jaké medvídě? 

Mně dnes dorazil odstřik Alessandra (Mazzolari) a jsem z té vůně nadšená. Také jsem se těšila na černou Habanitu, ovšem pošta si dává na čas. Takže ta ke mně doputuje nejspíš zítra. Jsem nesmírně zvědavá, jaká ta vůně je. Jen matně si vybavuju verzi Edt, kterou jsem kdysi měla. 

13405 příspěvků moje polička 19. června 2018 12:42

Dalia No, "Portraitové" medvídě přeci A Habanita bude temná, jak jsem psala. Ale ty máš teď punkové období, tak se ti bude určitě líbit

Edit. A Alessandro je super - zkoušela jsem.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 19. června 2018 14:09

Korsičanka Aha, pochopila jsem to tak, že Portrait + nějaké medvídě.  

Ano, "temné" vůně mě teď baví. Dva dny jsem si intenzivně užívala Black Orchid, která však ve verzi Edt a v tomto horku nemá skoro žádnou výdrž. Tak jsem se s ní řádně polívala. A vydržela bych s ní i déle, ale už jsem ji vůbec nevnímala. Nos potřeboval změnu.

Na Habanitu se těším. Pamatuji si ji jako vůni, která mi asociovala kočičí kožich. 

13405 příspěvků moje polička 19. června 2018 15:02

Doputovaly ke mně vzorky nových Les Eaux de Chanel a jsou přesně takové, jak je popisuje domenica na Guerlinade.

Po 1 nástřiku jsou za hodinu a půl pryč - bráno na mé kůži:) Ale ta, jež mě zaujala nejvíc - Paris-Deauville - po 3 střicích na stejné místo už drží hodinu a půl Něco mě v ní přitahuje - že by ta bazalka? Rozhodně mám dojem, že se od ostatních dvou dost liší. A to odlišné mě láká

Online andry spravce
2931 příspěvků moje polička 19. června 2018 16:24

02 L'Air du desert marocain (Tauer)

Někdy věci nejsou uhlazené a krásné. Mají takové drobné fazety, které nejsou líbivé, a člověk se pak zamýšlí – co ten celek? Je to hezké? Není?

Je to hlavně autentické. Krása v detailech. Ve způsobu, jak se dívá. Jak prohne zápěstí. Jak jí vlají vlasy ve větru. Má daleko k ideálu, ale nechcete to měnit. Takhle ji milujete, takhle je dokonalá. Ta, co stojí na vrcholku písečné duny a mlčky kouká za obzor. Marocká poušť.

Marocká poušť je suchý prach ve větru, nejjemněji rozemleté koření, co vás dusí, když vane proti vám. Na troud vyschlé cedrové dřevo těmi poryvy vzduchu s drobnými zrníčky písku ohlazené. Horko, rozpálené slunce, térová vůně březové kůry. Tělo, zpocené, větrem ošlehané, hřející dotyk ruky milovaného, kůže vonící sladkoslanou ambrou, kůže s krůpějemi potu okamžitě se vypařujícími v tom žáru přímého slunce. Obejme vás kolem ramen, slunce se odráží od písečných dun a oslňuje vás, mhouříte oči, schováváte tvář před větrem – a koutkem oka zahlédnete v jeho dlani jediný jasmínový kvítek. Bílý, nevinný. Kde se vzal? Vetkne vám ho za ucho a odvede vás ukrýt před větrem a slunečním žárem.

Takhle ho vidíte vy, takhle on vidí vás. Jen to krásné a to méně krásné společně, každá fazeta, dá dohromady dokonalý obraz. Vůni plnou nevyřčených emocí, vůni evokující nekonečné dálky za obzorem, vůni všech zítřků před vámi.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 19. června 2018 16:47

Hyacinth And a Mechanic (Tauerville)

Utáhl poslední matičku a ruku mastnou od oleje si utřel do montérek. Konečně padla. Patami se zapřel do betonové podlahy a povytáhl se zpod podvozku sousedova Chevroletu. Třeba bude mít taky jednou takový a vyveze v něm Susan. Susan! Trhl sebou, až se praštil do čela. Bože, vždyť Susan má dnes narozeniny! Rychle se vysoukal zpod auta a zatímco si prstem zatlačoval bouli na čele, rozhlížel se kolem, co z předmětů kolem by mu mohlo nahradit zapomenutý dárek. Zrak přejížděl po věcech na dřevěném ponku, dokonce pootevřel svou koženou brašnu. To je blbost! Přeci mezi nářadím nic vhodného nenajde! Zrak mu padl na sousedčiny květináče za oknem, zrovna v nich kvetly hyacinty. Nelenil a jeden květináč popadl. A jak se ho snažil nenápadně ukrýt, spadl mu na zem a křáp, rozbil se. Klekl na kolena a nebohou rostlinku vytáhl z toho neštěstí za stonek, na koříncích se houpaly ještě zbytky hlíny. Jeho bezmoc ještě vzrostla, když to ucítil ... přeci nedá své milé kytky počůrané od kocoura?! Nebo jo? :)

13405 příspěvků moje polička 19. června 2018 17:32

alibi Nechceš psát knihu? Docela ráda bych si ji přečetla

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 19. června 2018 20:11

alibi Úžasné, ako bude príbeh pokračovať ďalej?

13405 příspěvků moje polička 19. června 2018 20:35

milacka Viď? Nádhera...kdybych vůni sama nezkusila. Na mně obráceně - chvíli krásný hyacinth a pak už jen motorový olej. Ale na tobě by jistě voněla krásně, neb máte s Libuškou stejně  jemnou kůži

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 19. června 2018 21:11

Korsičanka A vieš, že ma zaujal práve motorový olej? Vôbec si to neviem predstaviť, a práve preto ma láka predstava motorového oleja v parfume. alibi Libu, MiJa skonštatovala, že máme jemnú kožu, dávam jej za pravdu.

Offline viktorka_od splavu
49100 příspěvků moje polička 19. června 2018 21:20

alibi  to je super

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 19. června 2018 21:55

Korsičanka milacka viktorka_od splavu  děkuju

mě ta vůně vůbec nesedí, je moc silná a úderná. líbí se mi na ní ten motorový olej, beton, kůže a dřevo. ale hyacinth ne, je prostě počůranej :D ale ten kontrast je fakt pozoruhodný

13405 příspěvků moje polička 19. června 2018 22:16

alibi Jako v Malleho Music for a While ta levandule s ananasem - taky pozoruhodná kombinace