Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 21. června 2018 19:21

Fleur palais nizam musím prozkoumat líp, moc se mi líbila, ale jedná zkouska je málo 

.Korsičanka  to je hloupost, líbí se mi spousta holcicich vůni :)

Online Korsičanka blogger
13405 příspěvků moje polička 21. června 2018 19:23

alibi Tak jsem to právě myslela

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 22. června 2018 22:40

Une Rose de Kandahar.

Byla letní noc, cesta vlakem byla divoká. Měl jsem v sobě spoustu vína a nevěděl jsem, kde nakonec vystoupím. Venku byla tma černá jako Tvoje zorničky. Nebo jako moje nový sluchátka k telefonu, jak chceš. Dramatičnost této noci byla umocněna ječením Jenůfy. Jo, opery, to je moje! Chtěl jsem se rozběhnout, ale cestu mi zkřížil netopýr se sametovými křídly. Marně jsem na jeho malém tělíčku hledal nápis “Pojď za mnou!” Nebyl tam. Ale tolik mě zajímalo kam poletí! Běžel jsem černým lesem a najednou jsem se ocitl v jeskyni. A tam jsi byla Ty a podávala jsi mi pohár. Marcipánové růže naložené v terpenýnu. Nápis: VYPIJ MĚ. Tak moment, já se otrávit nechci, i když to voní tak lákavě! Nebo…Že bych to přece jen zkusil? No…Nakonec…Je to úžasná chuť, to nebude terpentýn, to je nějaký zvláštní likér z jiné dimenze. Nalij mi ještě, já se z toho nějak vyspím…

Online Miru
16579 příspěvků moje polička 23. června 2018 07:00

Luna 

Bizarní

...jak pár vteřin po požití drogy.

Prostě z jiného světa.

Jedninečné

Offline Fleur blogger
6814 příspěvků moje polička 23. června 2018 07:37

Luna Na tobě ten terpentýn opravdu je. Necítím ho zas až tak temně, ale ignorovat se skutečně nedal. Něco jako návštěva u Luny v ateliéru, nesmělý ctitel jejího výtvarného umění získal adresu a rozhodl se navštívit ji. Teď zpocený rozpačitě postává s kyticí rudých růží u dveří, zatímco Luna už na jeho přítomnost zapomněla stejně jako na vázu, do níž chtěla napustit vodu; je jako kolibřík neustále v pohybu před plátnem, na které vrství asfaltově temné a husté barvy tak, až připomínají plastickou mapu záhadné planety.

Terpentýn, pokožka slaná potem, sytá růže začínající uvadat.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 23. června 2018 07:59

Miru Dekuji, nojo. Ale je to castecne inspirovano skutecnym zazitkem. 

Fleur To je ale krasne! Kez by se to nekdy stalo. Stacilo by mit ten atelier (i bez ctitele).

Offline jerry
11032 příspěvků moje polička 23. června 2018 09:21

Luna Fleur 

Kdybyste vy dvě psaly takové ty marketingové "průpovídky" k novým vůním, tak byste prodaly i vodu z nádobí jako exkluzivku

Offline viktorka_od splavu
49100 příspěvků moje polička 23. června 2018 09:52

jerry presne

jinak mne kandaharska ruze voni, byt hodne divoce - dcera papirek okomentovala takto: to je presne ten smrad ktery se tahne za araby z emiratu!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. června 2018 12:37

jerry 

Luna Une Rose de Kandahar se mi moc líbí. mám ji na seznamu, že by jednou mohla být na poličce. Na mně v ní nenacházím nic z tvého popisu ani popisu  Fleur .

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 23. června 2018 18:49
Reakce na alibi:

.Korsičanka  to je hloupost, líbí se mi spousta holcicich vůni :)

Korsičanka Tak ona dámská a pánská kůže dělá divy, natož kůže dvou různých nositelek. Kdyby mi v dubnu manžel Lucie Levenson, když jsem se ho zeptala, čím tak krásně voní, nepotvrdil a pak i sama Lucie, že má na ruce Lonestar Memories, vůbec bych ji nepoznala.

Ale jinak ani mně Bohemian Soul pánská nepřijde. I když já na tohle nejsem úplně objektivní, jelikož mně spousta vůní přijde ještě pořád unisexových, zatímco ostatní už ji označují za pánskou.

Luna No co Ti mám na tohle říct? Ses prostě literární talent 

A Fleur Profesionální jako vždy.

jerry Pravdu díš!

13405 příspěvků moje polička 23. června 2018 19:38

Fleur: 

Bohemian Soul sice zkouším už pár dní, ale žádná jiskra nepřeskočila, vnímám ji jako jednoznačně pánskou vůni.

wendulka I já doufám, že se Fleur s tím pánským vyzněním Bohemian Soul mýlí

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 23. června 2018 19:46

Korsičanka No já to myslela přesně naopak, že na Fleur Bohemian Soul skutečně může jít do pánska. Hele 31RC EdP má na mně první dvě hodiny do dámské vůně taky hodně daleko. Stane se, no.

Offline whiskas
20745 příspěvků moje polička 23. června 2018 19:49

Já dnes zkoušela Molecules, Molecule 01 a jsem unešena. Cítím čistotu, cedr a nic :-D. Připomíná mi Cédrat Enivrant od Atelier Cologne, který jsem rovněž vyzkoušela a jsem z něj nadšená naprosto stejně. Miluju tyhle dřevité vůně. 

Offline whiskas
20745 příspěvků moje polička 23. června 2018 19:55

A díky jedné úžasné místní duši , jsem vyzkoušela Portrat of a Lady - zde dojmy stále zpracovávám :-DD, Atelier Cologne Orange Sanguine, do které jsem se okamžitě zamilovala, různé verze Shalimaru (asi nejvíce mě oslovila verze cologne) a začínám vás nesnášet , protože mám najednou velmi dlouhý seznam parfémů, které určitě "potřebuji" . Nebezpečné to tady je ... 

13405 příspěvků moje polička 23. června 2018 20:42

whiskas Nebezpečné  To si piš

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 24. června 2018 08:22

whiskas Na to, jak jsi tu dlouho, jsi docela dobre odolavala. Jste nebezpecna invaze, ja jsem za posledni rok zas nahromadila veci z COS a parfemova policka je skoro prazdna!(Na mistni pomery)

Offline whiskas
20745 příspěvků moje polička 24. června 2018 09:59

Luna To je ale skvělé propojení světů .

Já sem nelézt, tak určitě také nehromadím COS, pravděpodobně bych neměla stříbrné tenisky a další ... .

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. června 2018 10:31

Luna whiskas Děvčata, co je to COS? 

Offline whiskas
20745 příspěvků moje polička 24. června 2018 10:40

Dalia COS je taková hadrárna, mor, který se zde šíří  a už má i podobu kolektivních kusů. 

Offline whiskas
20745 příspěvků moje polička 24. června 2018 10:42

I den PO mi předloktí stále jemně voní po Molecules a to jsem se prosím myla . Záhadná vůně.