Fleur palais nizam musím prozkoumat líp, moc se mi líbila, ale jedná zkouska je málo ![]()
.Korsičanka to je hloupost, líbí se mi spousta holcicich vůni :)
Fleur palais nizam musím prozkoumat líp, moc se mi líbila, ale jedná zkouska je málo ![]()
alibi Tak jsem to právě myslela![]()
Une Rose de Kandahar.
Byla letní noc, cesta vlakem byla divoká. Měl jsem v sobě spoustu vína a nevěděl jsem, kde nakonec vystoupím. Venku byla tma černá jako Tvoje zorničky. Nebo jako moje nový sluchátka k telefonu, jak chceš. Dramatičnost této noci byla umocněna ječením Jenůfy. Jo, opery, to je moje! Chtěl jsem se rozběhnout, ale cestu mi zkřížil netopýr se sametovými křídly. Marně jsem na jeho malém tělíčku hledal nápis “Pojď za mnou!” Nebyl tam. Ale tolik mě zajímalo kam poletí! Běžel jsem černým lesem a najednou jsem se ocitl v jeskyni. A tam jsi byla Ty a podávala jsi mi pohár. Marcipánové růže naložené v terpenýnu. Nápis: VYPIJ MĚ. Tak moment, já se otrávit nechci, i když to voní tak lákavě! Nebo…Že bych to přece jen zkusil? No…Nakonec…Je to úžasná chuť, to nebude terpentýn, to je nějaký zvláštní likér z jiné dimenze. Nalij mi ještě, já se z toho nějak vyspím…
Luna Na tobě ten terpentýn opravdu je. Necítím ho zas až tak temně, ale ignorovat se skutečně nedal. Něco jako návštěva u Luny v ateliéru, nesmělý ctitel jejího výtvarného umění získal adresu a rozhodl se navštívit ji. Teď zpocený rozpačitě postává s kyticí rudých růží u dveří, zatímco Luna už na jeho přítomnost zapomněla stejně jako na vázu, do níž chtěla napustit vodu; je jako kolibřík neustále v pohybu před plátnem, na které vrství asfaltově temné a husté barvy tak, až připomínají plastickou mapu záhadné planety.
Terpentýn, pokožka slaná potem, sytá růže začínající uvadat.
jerry
presne
jinak mne kandaharska ruze voni, byt hodne divoce - dcera papirek okomentovala takto: to je presne ten smrad ktery se tahne za araby z emiratu!
Korsičanka Tak ona dámská a pánská kůže dělá divy, natož kůže dvou různých nositelek. Kdyby mi v dubnu manžel Lucie Levenson, když jsem se ho zeptala, čím tak krásně voní, nepotvrdil a pak i sama Lucie, že má na ruce Lonestar Memories, vůbec bych ji nepoznala.
Ale jinak ani mně Bohemian Soul pánská nepřijde. I když já na tohle nejsem úplně objektivní, jelikož mně spousta vůní přijde ještě pořád unisexových, zatímco ostatní už ji označují za pánskou
.
Luna No co Ti mám na tohle říct? Ses prostě literární talent![]()
A Fleur Profesionální jako vždy
.
jerry
Pravdu díš
!
Korsičanka No já to myslela přesně naopak, že na Fleur Bohemian Soul skutečně může jít do pánska. Hele 31RC EdP má na mně první dvě hodiny do dámské vůně taky hodně daleko. Stane se, no
.
Já dnes zkoušela Molecules, Molecule 01 a jsem unešena. Cítím čistotu, cedr a nic :-D. Připomíná mi Cédrat Enivrant od Atelier Cologne, který jsem rovněž vyzkoušela a jsem z něj nadšená naprosto stejně. Miluju tyhle dřevité vůně. ![]()
A díky jedné úžasné místní duši
, jsem vyzkoušela Portrat of a Lady - zde dojmy stále zpracovávám :-DD, Atelier Cologne Orange Sanguine, do které jsem se okamžitě zamilovala, různé verze Shalimaru (asi nejvíce mě oslovila verze cologne) a začínám vás nesnášet
, protože mám najednou velmi dlouhý seznam parfémů, které určitě "potřebuji"
. Nebezpečné to tady je ...
whiskas Nebezpečné
To si piš![]()
whiskas Na to, jak jsi tu dlouho, jsi docela dobre odolavala.
Jste nebezpecna invaze, ja jsem za posledni rok zas nahromadila veci z COS a parfemova policka je skoro prazdna!(Na mistni pomery)![]()
Luna To je ale skvělé propojení světů
.
Já sem nelézt, tak určitě také nehromadím COS, pravděpodobně bych neměla stříbrné tenisky a další ...
.
I den PO mi předloktí stále jemně voní po Molecules a to jsem se prosím myla
. Záhadná vůně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.