svěženkář Jó, Avant Garde je skvělá záležitost
!
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
wendulka Me zas zaujala ta Poudre Imperiale.
Jinak nestiham ani testovat posbirane poklady
Luna No mně nakonec ty sady vzorků přišly dvě, ale já ten jeden už dala stranou Fleur
. Tak jedině, že bych ti do Bratislavy vzala ten svůj na přivonění, pokud by ti to a ostatním vyšlo na toho 6.8.![]()
svěženkář Tak je jich čím dál tím míň, no
.
Tím myslíš Borneo 1834 v hranatém flakonu? To jsem měla
. To ti velmi schvaluju
.
svěženkář Tak je jich čím dál tím míň, no
.
Tím myslíš Borneo 1834 v hranatém flakonu? To jsem měla
. Ti ti velmi schvaluju
.
Ano, Borneo v hranatém flakonu s rozprašovačem. Čistá radost... jen jej ještě nemám, ale pak...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: ...a znáš vintage Eau d'Hermes? Mám flakon z roku 1989, kdy to byl unisex. Tedy pro odvážné dámy jako jsi Ty, které mají rády koření i kolínskou a nezaleknou se ani zvířátka.
Ti musím udělat a přinést vzoreček.
svěženkář Tak držím palce, ať to klapne!
Tak zrovna tu neznám. Budu se těšit, až to vyjde
.
Nezkoušeli jste někdo prosím tuhé parfémy od značky In Fiore?
Promise (Frederic Malle)
Kdo tady nosí kalhoty?
Žensky smyslná opojnost růžového květu a mužsky drsné aroma nejvybranějšího tabáku v neutuchajícím soupeření kdo z koho. Počáteční poměřování sil však nakonec skončí vášnivým objetím a dokonalou synchronií, v níž se uvolní kousek místa i pro sladké červené jablko a pár pryskyřičných slz.
Dominantní, horkokrevná a draze vyznívající vůně.

He Left His Cologne in My Bedroom (Tauerville)
Na stolek postavil broušenou sklenici vody s ledem, ve které plavala kolečka citrusů a snítky citronové máty. Sluneční světlo v ní rozehrálo hypnotizující tanec odlesků. Když rozhrnoval krajkové záclony, bylo to jakoby vám svlékal krajkové punčochy. Otevřel okno a do ložnice zavanul čerstvý vzduch ohřátý dopoledním italským sluncem. Když odepínal snítku rozmarýny z vašich šatů, zavoněla i silice bergamotu, která mu při chystání nápoje ulpěla na prstech. Odložil snítku jako poklad na bíle povlečenou postel a vám bylo jasné, že stejně něžně tam potom uloží i vás :-)
Dalia Dali, tvá recenze na Promise je dokonalá! Smekám.
A jdu ji na sebe stříknout, ať je můj dojem ještě autentičtější ![]()
Martula Děkuji pěkně ... ![]()
![]()
Korsičanka Jo, Coromandel je chuťovka. ![]()
alibi krasny nazev i krasny popis, hned bych to sla zkusit, kdyby to bylo dostupnejsi
alibi Nádherný popis!
Kdybych nezkoušela, uvěřila bych
Ale je fakt, že z těch 3 byla pro mě nejhezčí![]()
Korsičanka mě se asi nejvíc zalíbila ta Cuddle vanilková...
ale musím říct, že ta nová limitka Anes, L´Eau, Marocain, a ty dvě Stories (He Left His Cologne in My Bedroom, When We Cuddle and I Can Smell your Perfume on My Clothes) mají cosi podobného v pozadí, nejsem schopná říct co, ale všechny patří do jedné rodiny, přestože je jedna kytičková, druhá citrusovo kosatcová, třetí ambrová a další vanilková a další citrusovo bylinná. něco mají stejného ![]()
alibi Mně se zdá, že zase ty dřívější Tauerovy vůně mají něco stejného (co nevydýchám:)), tak zaplať bůh, že tyto nové jsou "hezky" podobné![]()
wendulka Děkuji, Vendulko. ![]()
Musím říct, že v prvních chvílích jsem byla přesvědčená, že pro mě je Promise nenositelná vůně. Ta její mužská stránka měla slušné grády. Ale potom přišel obrat a vše zněžnělo a stalo se to jaksi smyslně luxusní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje