Blbé a drobné (parfemové) dotazy

12. srpna 2014 17:51
Offline Acylpyrinka
4 příspěvků moje polička 12. května 2016 19:53
Reakce na domenica:

Ahoj, domenico, prosím tě (a všechny, které máte zkušenost...), nevíš, jestli Sacrebleu Intense a Sacrebleu voní stejně? Není tam nějaký nepatrný rozdíl, který by mohl vadit? Sacrebleu mám moc ráda, Intense neznám... za každý postřeh a radu předem moc děkuju..

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. května 2016 21:52
Reakce na Acylpyrinka:

Ahoj!   V Intense je trochu méně skořice a květinová složka je o něco výraznější, ale celkový dojem je velmi podobný. Takže nepatrné rozdíly ano, ale nemusely by vadit. Je to stále Sacrebleu.

Offline Acylpyrinka
4 příspěvků moje polička 13. května 2016 05:34
Reakce na domenica:

Děkuji, tak jdu do toho

Offline olilla
81 příspěvků moje polička 24. května 2016 18:54

Můžete mi  prosím někdo popsat rozdíl mezi Allure Sensuelle EDP a Allure Sensuelle EDT?  EDP znám a na Fragrantice popisují EDT jako svěžejší verzi, ale s dobrou výdrží. Děkuji

Offline Miru
16608 příspěvků moje polička 24. května 2016 19:31
Reakce na olilla:

...pro mě je EdT kyselé, řídké nic.

Offline barbucha blogger
35538 příspěvků moje polička 24. května 2016 21:41
Reakce na olilla:

Mně se kyselá nezdá, ale fakt je, že chanely toaletky jsou vždycky znatelně méně sladký, než ty samý parfémovky. A výdrž se mi zrovna u edt zdála taky velmi slušná.

Offline fifiinaa
7 příspěvků moje polička 29. května 2016 13:36

zdravím  .. sháním guerlain aqua allrgoria tutti kiwi..  nevíte kde ho koupit? 

Moc děkuju

Offline jerry
11088 příspěvků moje polička 29. května 2016 13:55
Reakce na fifiinaa:

Zkusila jsi mrknout na Ebay?

Byla to limitka, takže snad jedině tam.

Offline fifiinaa
7 příspěvků moje polička 29. května 2016 14:00
Reakce na jerry:

Ahoj moc děkuji za reakci.. ale potřebovala bych nějakej eshop .. na ebay i na amazonu je ale tam já bohužel nakupovat neumím..

Offline fifiinaa
7 příspěvků moje polička 29. května 2016 14:13
Reakce na jerry:

Tajně jsem doufala že se tu třeba najde nějaká majitelka která se ho bude chtít zbavit..ráda klidně i odkoupím i použitý .

Za nějakou nabídku bych byla moc vděčná  

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 29. května 2016 14:15
Reakce na fifiinaa:

E-shop asi už těžko vzhledem k tomu, jak dlouho už se nevyrábí. I když jak si vzpomínám, loni se asi dvakrát objevil na elninu tester. Jestli i letos, to už si neuvědomuju. Takže teoretická šance jedině tam, pokud by se jim šťastnou náhodou povedlo ještě někde něco vyhrabat, ale moc se na to asi už spoléhat nedá.

No když ne ebay, tak pak už jedině zadat si poptávku v inzerci.

Offline fifiinaa
7 příspěvků moje polička 29. května 2016 14:19
Reakce na wendulka:

E-shop asi už těžko vzhledem k tomu, jak dlouho už se nevyrábí. I když jak si vzpomínám, loni se asi dvakrát objevil na elninu tester. Jestli i letos, to už si neuvědomuju. Takže teoretická šance jedině tam, pokud by se jim šťastnou náhodou povedlo ještě někde něco vyhrabat, ale moc se na to asi už spoléhat nedá.

No když ne ebay, tak pak už jedině zadat si poptávku v inzerci.

Na všech eshopech (kde by se mohl objevit a kde jde nastavit hlídání dostupnosti ) si dostupnost hlídám  .. ale vím že se shání "těžko" .. jsem blbá že jsem nevzala více kusů do zásoby.. teď mi neybývá než doufat že ještě jednou budu mít tu možnost se pořádně našplíchat

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 04. června 2016 19:42

Nejaký čas bola k dispozícii Rose d´Ete aj ako extrait. Dá sa ešte niekde kúpiť, alebo som to úplne prešvihla?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 05. června 2016 15:58
Reakce na slniecko:

Pokud vím, tak vedle klasiky existuje jen Rose d´Ete Extreme. Tu jsem viděla akorát v oficiálním online e-shopu značky http://www.les-parfums-de-rosine.com/modules/scenes/detail-produit/index.php?id_prod=117 . Ale podle nich to extrakt není, i když je za podstatně vyšší cenu.

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 05. června 2016 21:09
Reakce na wendulka:

Ja si skoro určite pamätám (no dobre, natoľko určite, ako sa môžem spoľahnúť na svoju pramizernú pamäť), že bola nejaký čas aj vo verzii extrait v takomto zlatom flakóne... Zrejme limitka, ale tak nejako som zadúfala, že by ešte niekde mohla byť....Tie ostatné rosinky, ktoré majú teraz na parfums v týchto flakónoch nie sú tiež extraity?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 05. června 2016 23:24
Reakce na slniecko:

Ano, to na parfums jsou extraity. A máš pravdu v tom, že to jsou, respektive byly limitky, ale už si právě nepamatuju, jestli byly vyrobeny ke všem vůním.

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 06. června 2016 13:12
Reakce na wendulka:

Určite neboli, len k najobľúbenejším, ale sa mi zdá, že aj k tejto...len či fakt, alebo si to tak pamätám, lebo by som chcela.......

Offline andry spravce
2943 příspěvků moje polička 16. července 2016 21:55

kde se dá koupit Imiza?

Offline RoSa
10080 příspěvků moje polička 16. července 2016 22:03