Blbé a drobné (parfemové) dotazy

12. srpna 2014 17:51
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 10. srpna 2016 17:32

Prosím, jak moc ublížila reformulace Sander No 4? Doma máme jen vintage a dcera by potřebovala doplnit zásoby.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 17. zaří 2016 15:51

potřebuji poradit, švagrová chce něco jako Bright Crystal, resp.  vůni v tomto stylu.

protože nevím, jak BC voní a je růžovej, tak to ani vědět nechci, myslím, že nějaká ovocenka, můžete mi poradit něco, co by se jí mohlo líbit, něco dostupného, jak cenového, tak v kamenkách, eshopech.

Napadl mě jen Lanvin....

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 17. zaří 2016 18:50
Reakce na náťa66:

Mohla by se jí líbit nová La petite Robe noire Ma Robe Sous le Vent.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 17. zaří 2016 20:21
Reakce na náťa66:

Niečo od DKNY  by sa jej mohlo páčiť, Be Delicious, Be Delicious Fresh alebo iné jablko, myslím, že všetky sú viac-menej svieže, a  nezruinujú

Offline Miru
16608 příspěvků moje polička 18. zaří 2016 08:03
Reakce na náťa66:

Hugo Boss Femme

John Richmond Viva Rock

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 18. zaří 2016 09:51
Reakce na Miru:

Boss ! To je ten bílej, že jo ? ten je nekonfliktní a odpovídající, Bingo !

Ostatním děkuji, ta Donna  jablíčka jsou taky dobrej nápad, předám informaci, LPRN Intense by se jí možná líbila, ale není běžně dostupná a obávám se, že kdyby viděla cenu, tak to s ní šlehne

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 18. zaří 2016 10:41

aha.... já myslím, že ona syntetický nesyntetický, rozdíl nepozná.

Nebudu ji zatěžovat Balmainem, myslím, že Boss bude vhodná náhrada za Versace. Koneckonců, kupovat si to bude ona, já jsem jen odborný poradce, který má odborné poradce, ( mohla bych jít do politiky sakra), na dálku.

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 18. zaří 2016 12:18
Reakce na náťa66:

La petite Robe noire Ma Robe Sous le Vent je dostupná v každé Marionnaud a cena šílená není 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 18. zaří 2016 15:31
Reakce na zdensy:

aha... to jsem netušila, já do Marionnaud nechodím, to teda zírám...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 18. zaří 2016 21:58
Reakce na náťa66:

Novou LPRN Intense mají už i v Douglasu a viděla jsem ji už i v některých Sephorách, ale ne ve všech, podobně jako tu novou Chanel No. 5 L´Eau (mimochodem jsem si všimla, že konečně do všech našich kamenek dorazil teď v září i Angel Muse, takže to bylo tak, jak jsem předpokládala, že s uvedením distributor pro ČR čekal až na chladnější počasí).

Každopádně od Bright Crystal mi to přijde jako docela velký skok. To bych ji čistě teoreticky nechala vyzkoušet zrovna ten nový Chanel. Nicméně pokud se švagrové líbí třeskuté svěženky tohoto typu, poohlédla bych se asi u toho Bosse. To souhlasím, že ten dělá vůně na podobné úrovni jako Versace. Dobrá svěženka je i Jil Sander Sport for Women (z mého pohledu určitě lepší než Versace i Boss), ale nejsem si jistá, jestli ta se ještě běžně v parfumériích vyskytuje.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 18. zaří 2016 23:31
Reakce na wendulka:

On ten termín uvedení na trh bývá domluvený týdny a měsíce dopředu a zdá se, že první a druhý zářijový týden se staly standardními a oblíbenými daty (nejen v ČR) pro uvádění některých pozdně jarních a letních novinek.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 19. zaří 2016 10:53
Reakce na domenica:

No zrovna tady u té Angel Muse to uvedení odsunuli jenom u nás. I v sousedním Německu, které často mívá občasné zpoždění, byla uvedená hned v dubnu při hlavní premiéře. Za hranicemi mívají větší zpoždění akorát exkluzivky, příp. mainstream značek z USA. A pak jsou případy jako modrý čaj od Bvlgari nebo Shalimar Cologne. Ty zůstaly českými řetězci zcela nepovšimnutě.

Offline 0zero7
11617 příspěvků moje polička 05. října 2016 19:21

Nemuzu prijit na to, jak vlozit parfem na policku, muze mi prosim nekdo poradit? Proklikala jsem dukladne a nic. Dekuji!

Offline 0zero7
11617 příspěvků moje polička 05. října 2016 19:27

diky za presun :)

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 05. října 2016 19:35
Reakce na 0zero7:

Není vůbec zač, je to moje práce. Akorát ti sepisuju odpověď...pod každou vůní v databázi máš tabulku se třemi řádky. Zaškrtneš tedy jednu z nabídek v řádku "mám" buď flakon - miniaturu - odstřik - vzorek a pak ještě musíš kliknout vpravo dole pod tabulkou na fialové Uložit - viz Printscreen. A tím je vůně na poličku přidaná.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 05. října 2016 19:40
Reakce na 0zero7:

Wendulka bola rýchlejšia

Offline 0zero7
11617 příspěvků moje polička 05. října 2016 19:50
Reakce na wendulka:

Jo tak! Musim pres vuni, dekuji!

Offline 0zero7
11617 příspěvků moje polička 06. října 2016 18:10

ja se omlouvam, ale pored nemuzu najit ten "navonet se" cudlik. koukam na stranku v databazi s parfemem a jeste jsem to nevykoukala

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 06. října 2016 18:22
Reakce na 0zero7:

Pod svým avatarem rozklikni moje polička (případně na horní liště z vlastního profilu) a u konkrétní vůně vpravo je zelené tlačítko navonět .