Prosím, jak moc ublížila reformulace Sander No 4? Doma máme jen vintage a dcera by potřebovala doplnit zásoby.
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
potřebuji poradit, švagrová chce něco jako Bright Crystal, resp. vůni v tomto stylu.
protože nevím, jak BC voní a je růžovej, tak to ani vědět nechci, myslím, že nějaká ovocenka, můžete mi poradit něco, co by se jí mohlo líbit, něco dostupného, jak cenového, tak v kamenkách, eshopech.
Napadl mě jen Lanvin....
Mohla by se jí líbit nová La petite Robe noire Ma Robe Sous le Vent.
Niečo od DKNY by sa jej mohlo páčiť, Be Delicious, Be Delicious Fresh alebo iné jablko, myslím, že všetky sú viac-menej svieže, a nezruinujú![]()
Boss ! To je ten bílej, že jo ? ten je nekonfliktní a odpovídající, Bingo !
Ostatním děkuji, ta Donna jablíčka jsou taky dobrej nápad, předám informaci, LPRN Intense by se jí možná líbila, ale není běžně dostupná a obávám se, že kdyby viděla cenu, tak to s ní šlehne ![]()
aha.... já myslím, že ona syntetický nesyntetický, rozdíl nepozná.
Nebudu ji zatěžovat Balmainem, myslím, že Boss bude vhodná náhrada za Versace. Koneckonců, kupovat si to bude ona, já jsem jen odborný poradce, který má odborné poradce, ( mohla bych jít do politiky sakra), na dálku.
La petite Robe noire Ma Robe Sous le Vent je dostupná v každé Marionnaud a cena šílená není ![]()
aha... to jsem netušila, já do Marionnaud nechodím, to teda zírám...![]()
Novou LPRN Intense mají už i v Douglasu a viděla jsem ji už i v některých Sephorách, ale ne ve všech, podobně jako tu novou Chanel No. 5 L´Eau (mimochodem jsem si všimla, že konečně do všech našich kamenek dorazil teď v září i Angel Muse, takže to bylo tak, jak jsem předpokládala, že s uvedením distributor pro ČR čekal až na chladnější počasí).
Každopádně od Bright Crystal mi to přijde jako docela velký skok. To bych ji čistě teoreticky nechala vyzkoušet zrovna ten nový Chanel. Nicméně pokud se švagrové líbí třeskuté svěženky tohoto typu, poohlédla bych se asi u toho Bosse. To souhlasím, že ten dělá vůně na podobné úrovni jako Versace. Dobrá svěženka je i Jil Sander Sport for Women (z mého pohledu určitě lepší než Versace i Boss), ale nejsem si jistá, jestli ta se ještě běžně v parfumériích vyskytuje
.
On ten termín uvedení na trh bývá domluvený týdny a měsíce dopředu a zdá se, že první a druhý zářijový týden se staly standardními a oblíbenými daty (nejen v ČR) pro uvádění některých pozdně jarních a letních novinek.
No zrovna tady u té Angel Muse to uvedení odsunuli jenom u nás. I v sousedním Německu, které často mívá občasné zpoždění, byla uvedená hned v dubnu při hlavní premiéře. Za hranicemi mívají větší zpoždění akorát exkluzivky, příp. mainstream značek z USA. A pak jsou případy jako modrý čaj od Bvlgari nebo Shalimar Cologne. Ty zůstaly českými řetězci zcela nepovšimnutě.
Nemuzu prijit na to, jak vlozit parfem na policku, muze mi prosim nekdo poradit? Proklikala jsem dukladne a nic. Dekuji!
diky za presun :)
Není vůbec zač, je to moje práce
. Akorát ti sepisuju odpověď...pod každou vůní v databázi máš tabulku se třemi řádky. Zaškrtneš tedy jednu z nabídek v řádku "mám" buď flakon - miniaturu - odstřik - vzorek a pak ještě musíš kliknout vpravo dole pod tabulkou na fialové Uložit - viz Printscreen. A tím je vůně na poličku přidaná
.

Wendulka bola rýchlejšia![]()
Jo tak! Musim pres vuni, dekuji!
ja se omlouvam, ale pored nemuzu najit ten "navonet se" cudlik. koukam na stranku v databazi s parfemem a jeste jsem to nevykoukala
Pod svým avatarem rozklikni moje polička (případně na horní liště z vlastního profilu) a u konkrétní vůně vpravo je zelené tlačítko navonět
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025