jerry potvrzuji, že bílý a modrý Chanel se líbí i hodně vybíravým mužům.
Zatímco Pour Monsieur není obecně líbivý.
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Je to i moje zkusenost, u toho modreho pro me dost prekvapiva.
jerry můj syn má opravdu hodně vytříbený čich a dost zvláštní vkus (zejména na svůj věk netypicky tíhne ke klasice, ale zase nechce nic těžkého) a právě poslední dva "naše" objevy byly Bleu a nějaký ten lehčí se slůvkem "sport" v názvu.
Nicméně Ježíšek mu zase přinese Eau Sauvage, tam je jistota, že mu rozzáří očička jako když měřil o metr míň! ![]()
Mitzi Ach jo, ten čas letí. Když si vzpomenu na to okaté kučeravé děťátko... a ono se to už voní Chanelem a Diorem
...
Fleur ono to nějak uteklo ![]()
![]()
Kučery teda zatím má, okaté to je taky stále výrazně. Ale už zarůstá vousem a nechce mamce dávat pusu.
Ale vůni si od maminky vybrat nechá, to je hezké.
Bleu de Chanel je pekna a verze edp navic drzi ![]()
Lamicka pro muže pánskou Chanel Allure Homme Sport Cologne (to cologne je důležitý), maj teď např. v Douglas za super cenu
pěkná je taky modrá Ralph Lauren Polo Sport a nebo Armani Code Sport (ale ta už se asi nesežene)
Já nakupovala včera. Stála jsem tam snad hodinu. Nakonec se mi líbila Chanel Allure Homme Sport, ale Eau Extreme. Reakci uvidím pod stromkem.
Dostala jsem vzorek J'adore L'Or, teď v Douglasu. Má tam napsáno jen essence de parfum.
Která verze z databáze to je? Žádný rok výroby nebo tak.
Tak od té nejstarší už to zcela určitě vzorek nebude. A vzhledem k tomu, že Francois Demachyho už loni u Diora vystřídal Francis Kurkdjian, troufám si to i bez čichu tipnout na tu poslední verzi.
wendulka Děkuji, zkusím někde najít ještě tu původní, jestli ji mám. Tohle mi přijde právě úplně jiné a asi bych tam Kurkdjiana i viděla.
...to je ta novinka. Oni tam dali "schválně" essence, protože se jako nemohli shodnout, zda je to EdP nebo čistý parfém.
Ta vůně je parádní!, moc se mi líbí, že citlivě reaguje na chemii těla, ve smyslu, že voní často jinak...
Krásná dámská vůně
Je to trochu jinak. Úplně první L´Or J´adore v roce 2007 měl koncentraci Le Parfum Absolu, verze od roku 2010 už vyšly v koncentraci essence de parfum.
...dobře, ale co je vlastně essence.?
Zjednodušeně essence de parfum je jakýsi ekvivalent k edp s tím, že má mít o něco vyšší obsah vonných složek, ale méně než extrait a tím pádem o něco lepší výdrž než edp.
...hmm. Stejně na mně je výdrž podprůpměrná. Což mě mrzí. Ale krásná je...
Blbý dotaz: Dcera se zamilovala do flakonku Lolitaland. Protože srnečka.
Máme je všude. Jelikož není zas tak drahá, tak bych ji i koupila, ale neznám ji. Přežiju to? Dotaz například na Miru a spol?![]()
...je to kvalitní vůně za solidní peníz. Je fakt dobrá, nešizená. Drží. Jedna z mála z mainstreamu. Dcera má dobrý vkus.
(vůni jsem měla)
((pro náročnějšího spotřebitele může působit trochu jednotvárně, nekomplikovaně. Ale obsahuje dost ingrediencí, takže vývoj i svoji jistou "barevnost" má))
Miru Díky, podle recenzí jsem si říkala, že by to možná šlo, tak teda jo.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my