Díky, už jsem koukala na tvou recenzi a určitě vyzkouším, vypadá to dobře. Koneckonců toho Forda u mě máš taky na svědomí ty...![]()
Jakou vůni pro mě.?
...mám ráda dobré věci...![]()
Jj, Ormonde Jayne jsem některé už zkoušela, moc se mi líbila Women, ale je tak jemná, hned mizí. Hezká a zajímavá byla i Champaca, ale zase výdrž spíš nic než moc. Jediná, která na mně držela lépe, byla Ta´if, Tolu jsem nezkoušela. Shangri La bych zkusila ráda, zkusím poprosit Fiju a potkat se s ní (ona ji má, že? Nebo ty taky?), ale teď potřebuju něco normálně dostupného. Zkusím to YSL no a nebo zůstanu u Forda, mám ho objednaného na ElNinu, tak si ho asi vyzvednu ![]()
Jo a Vert Boheme se mi líbila, tu jsem zkoušela minulý týden v Douglasu, ale asi není nikde za lepší cenu, že?
Jo, máme jí obě
.
Normálně dostupného mě kromě těch Fordů bohužel nic nenapadá, co by odpovídalo. To víš, výjimečné požadavky si vyžadují výjimečné vůně
.
Ne, tu Vert Boheme jsem zatím online neviděla, ale ona se pak určitě online taky objeví.
"To víš, výjimečné požadavky si vyžadují výjimečné vůně
" To je krásně řečeno ![]()
Tak já bych moc prosila na příštím srazu (snad se konečně zas dostanu) kdybys ji mohla vzít na očichání, nebo někdy, až budeš v Praze.
A co myslíš ta Gypsy Water? Já v ní sice mám na začátku cosi lehce gumového (a netuším, co to může být), ale fakt drží a líbí se mi, zdá se zajímavá... (i když ten Ford samozřejmě taky
)
Určitě.
Copak nevíš, že na Byredo se musíš ptát zásadně jen andry a ne mně, s jejíž kůží 75 % jejich vůní odmítá spolupracovat a Gypsy Water teda obzvlášť
. Pak si vzpomeň na Oliver Peoples. Ta funguje na tobě i na andry dobře, na mně vylejzá hnusnej jalovec
. Na tu Shangri La jsem si vzpomněla právě proto, že ta funguje i na ní.
jsem zoufalá.
Nějakou vůni potřebuji.
Aby měla hodně z Toma Forda, ale aby byla i pro okolí příjemná, aby měla mega výdrž jako Cuir Beluga a nestála majlant.?
Jakou máte zkušenost s intenzitou a výdrží vůně
Vanille Insense Atelier Cologne.?
V tomto případě škrtni z požadavků tu mega výdrž. Respektive - výdrž by byla docela slušná, ale s projekcí je to horší.
No hele zrovna na mně Cuir Beluga žádnou mega výdrž a intenzitu nemá, čili v tomhle ohledu mi ani Vanille Insense nepřijde nijak extra intenzivní, jak píše Fleur. To od této značky platí spíš pro Ambre Nue.
Milé dámy, děkuji barbucha , Miru , Hoolinkah , wendulka a dalším, které jste mi tady radily a skvělé mmija22, která mi poslala vzorky. Už jsem snad konečně načuchala všechny vůně, které tu byly zmiňovány a podstatně zúžila výběr. Nakonec mi zústala jen trojice Byredo rose noir, Anonimo Veneziano a Chypre fatal Guerlain... Teď už jen se rozhodnout
. Ale ještě jednou díky za skvělý předvýběr.
Vrtá mi hlavou Ambre Sultan. Mám, nemám?
pokud je šance, že se ti bude líbit pryskyřičnatá, balzamická vůně s orientálním kořením a kůrou, medově nasládlá, tak ano, máš. Ale jako vždy, tohle odhadování bude se líbit/nebude se líbit je vždycky loterie a u Lutense tím spíš.
Jako úplně naslepo bez předběžného vyzkoušení v Douglasu? To určitě ne. Ta dovede být stejně jako Arabie pěkně zrádná (to koření v ní v kombinaci s pižmem) a sedne jen málokomu, čímž ale nevylučuju, že bys mezi ně nemohla patřit. Jenom prostě zrovna tu Ambre Sultan raději otestovat pořádně předem.
999 Super, tak to mě těší, že jsme se trefily
.
No tu jsem neměla potkat, je to dilema. Cena samozřejmě mluví pro Lutense, ale jinak samozřejmě vede Wonderwood, i výdrží. Ale muž doma trochu krčil nos, čímž poněkud zhatil plán B, koupit ji JEMU, koneckonců, je pánská, že.![]()
To je škoda, že manžel nespolupracuje. Takhle jsem kdysi bývalému příteli koupila Prada Infusion d´Homme a nakonec většinu z ní vynosila sama
.
Ja jsem Wonderwood zkousela uz pred delsi dobou, ale porad si pamatuji pocit z tehle vune, naprosto jedinecny. Kdyz jsme u toho Lutense, tak do urcite miry mi Wonderwood pripomina Fille en Aiguilles (jehlici, kadidlo, susene ovoce a koreni), stoji alespon za vyzkouseni.
Díky za tip, podívám se po ní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje