Jakou vůni pro mě.?

01. ledna 2015 09:25
Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 11:21
Reakce na wendulka:

Taky dobrej zážitek  Není nad Ingredients a ještě Odér, kde se člověk cítí dobře a kde jsou vstřícní...

Offline jerry
11033 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 15:12
Reakce na wendulka:

Slečna možná při školení tlachala s kámoškama na FB a teď podává místo informací spíš dezinformace.

Obsluha v Palladiu je fakt tragická...spíš tragikomická - minulý týden jsem tam zašla a odchytila mě zmalovaná blondýna (ale zmalovaná fest - jak velikonoční kraslice) s dotazem, jaké vůně mám ráda. Tak povídám: kadidlové, ambrové, vetiverové, kořeněné, klidně i unisexy, hlavně ne květiny a ovoce. Tak mi nabídla J´Adore...typickou ne-květinovku, že?

Zřejmě jsem se (dle jejího mínění) nezatvářila dostatečně nadšeně, tak mi stříkla na papírek prý "ještě něco lepšího" - Addict Eau Fraîche...typicky neovocná nekvětinovka, žejo. 

Asi jsem jí na její dotaz odpověděla mandarínskou čínštinou

Vendulko, co říkáš na Teneru?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 15:54
Reakce na jerry:

Taky dobrý- I když zrovna tenhle fenomén se podle mě netýká jen toho Douglasu v Palladiu, ale našich řetězců obecně, takže tuhle konkrétní asistenci vždycky už raději zdvořile odmítám.

Tenera se mi líbí, ale bohužel na mně moc nedrží, jinak bych jí totiž v mém momentálním rozpoložení i brala.

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 13:13

Vyuziju toto vlakno a poprosim o radu! Vybiram si vuni "na den" . Zatim jsem pro sebe identifikovala, ze mam rada vuni pizma v kombinaci se svezimi tony. Aktualne mam Kiehl´s Original Musk, ale pripada mi hodne "loznicova", jakkoli ji miluji, chtela bych jeste neco na stridani. Chystam se do Douglasu v Ostrave, ale rada bych mela nejaky "predvyber" uz s sebou.

Offline RoSa
10051 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 13:20
Reakce na LennH:

Co třeba něco od Narciso Rodriguez?

Online slniecko admin
19456 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 15:56
Reakce na LennH:

Čo takto niečo od Sylvaine Delacourte ?

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 16:32
Reakce na LennH:

Me napada L´Air de Rien od zn. Miller Harris. 

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 17:14

RoSa  slniecko  euridike  Moc dekuji, uz to prochazim!

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 18:30
Reakce na LennH:

...no, jsou to spíše vůně z netu, ale dobré:

Allegro con Brio 

Artemisia Penhaligons

Musc de Samarkand Les Nereides

Nuda Il Profumo

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 02. března 2017 20:53

Už dlouho jsem si nic nekoupila, a zvažuji Armani Cuir Noir nebo něco od Nasomatto třeba Black Afgano? Kterou z nich nyní v předjaří unosím, je některá z nich více ženská? Chci něco výrazného, nezvyklého, téměř dekadentního, a dostupného v ČR.

Dlouho se mi líbí Opus VII, ale flakon bych neunosila ani náhodou. Občas testuji Psychédélique od Jovoy, a v tužebníku mám dlohodobě Battito ď Ali Profumum Roma a Liqueuer Charnelle Huitieme Art.

Za radu, případně tip děkuji !

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 03. března 2017 11:47

Ahoj, můžete mi prosím doporučit vůni pro přítele? Něco podobného jako je Yves Saint Laurent La Nuit De L´Homme Le Parfum, něco sladšího pro mladého chlapa...?

Děkuju

Offline Fleur blogger
6814 příspěvků moje polička 03. března 2017 14:24

Zkusila bych od Guerlainu L´Homme Idéal (v koncentraci EdP) - to je spíš sladší vůně, potom L´Homme Idéal Cologne (navzdory názvu je to koncentrace EdT) - ve srovnání s předchozí je svěžejší a mladistvější.

Online slniecko admin
19456 příspěvků moje polička 03. března 2017 14:59

Avant Garde od Lanvinu je sladšia vôňa a aj Mindight in Paris, aj keď tá neviem, či sa ešte robí.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 03. března 2017 15:11

Mindight in Paris je opravdu povedená, pokud můžu mluvit za EdP. Tu jsem ale už strašně dlouho nikde neviděla. EdT je k sehnání na Elnino (možná i jinde, na Notino ne).

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 04. března 2017 18:45

Děkuju za tipy

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. března 2017 23:47
Reakce na 33lejaby:

Tak více ženská je asi ta Cuir Noir. Mně je z těch všech tebou vyjmenovaných vůní nejbližší, jenže ta stovka je fakt hodně. Trvalo mi tři roky, než jsem ji zvládla celou unosit.

Psyhedelique je moc pěkná, ovšem u ní zase platí, že člověk musí být vysazený na pačuliovky, jinak je lepší si od nich pořídit jen odstřik.

Nicméně asi úplně nejideálnější teď na předjaří by z těch všech bylo asi to Battito d´Ali.

Online slniecko admin
19456 příspěvků moje polička 23. března 2017 17:42

Nejak sa mi žiada s prichádzajúcou jarou nová vôňa...ale tak nejako...sa neviem rozhodnúť...

....jarných rozjasaných aj nežných kvetinoviek mám ako...no veľa proste...

...čo sa týka akéhokoľvek iného druhu vôní, nie je to od toho stavu ďaleko...

...a moc sa mi nedarí redukovať....

No, takže...

tento rok určo pôjdu čajovky, tak dumám, že buď Hermèssence Osmanthe Yunnan alebo Tourbillon de thé . Tie dve sa mi z čajoviek asi páčia najviac. Hermés má výhodu, že je menší (brala by som cestovné balenie), ergo väčšia šanca, že spotrebujem. Esteban zas, že od nich som ešte vôňu (mimo vzoriek) nemala, tak som o to zvedavejšia, ako sa nosí.

Ďalší adept je Aoud Black Candy na ktorú mám už dlho zálusk, veľmi sa mi páči, je teraz za slušnú cenu, ale bola by to výslovne príležitostná vôňa, ergo ďalší viac-menej ležiak.

Potom už dlho pokukujem po Ibitire, je tiež za dobrú cenu teraz, lenže 100vka??? To neunosím...navrch vôbec nejako ma v tomto momente nechytá ani púdrová nálada a aj kosatcoviek sa mi zdá, že mám dosť.

No ďalší nápad je zopakovať si Rose d'Été , len sa neviem rozhodnúť, či klasickú, alebo Extreme, keďže Extrait sa z nej zrejme robiť nebude. Alebo to tentokrát prestriedať Lotus Rose ?

Proste, mám v tom jasno...a chcem len jednu novú.

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 19:49

Citrusove vune

Hlasim uspech s AA Bergamote Calabria, trochu mi v necem pripomina oblibenou Dior Eau Pondichery. Chtela bych zkusit nejaky citrusovy Hermes, nejspis Voyade d'Hermes nebo  Orange Verte.

Libi se mi a mela jsem z citrusovych treba Chanel Allure Homme edition blanche nebo Dior Homme Cologne.

Ktery z tech Hermes byste doporucili? Nebo nejaky jiny klidne? Ty zahradni me moc neberou.

Offline jerry
11033 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 20:05
Reakce na 0zero7:

Od hermes:

Concentré de Pamplemousse Rose

Eau de Néroli Doré

Offline 0zero7
11604 příspěvků moje polička 10. dubna 2017 20:09
Reakce na jerry:

Dekuji za tipy, vypadaji obe dobre, akorat s tou vydrzi to bude asi nic moc. Mozna bych snesla neco modernejsiho, tan klasickej citron ma docela ta Habit Rouge, ale libi se mi.

Jeste me napadla Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria