tak bol starostlivo zabalený, no
!
Co parfémového vám udělalo radost?
To teda byl...až moc...![]()
Btw, pro "sakuru" od L'Occitane bych také našla i další použití...
Plánuji si brzy pořídit něco z jejich kosmetiky s touto parfemací.
Bylo to sice už včera, ale velkou radost mi udělal opožděný dárek k svátku od fijy a kinomy
- kabelkové balení Figuier Ardent. No jo, není nadto nechat se obdarovat od zkušených parfumaniaček![]()
. Tímto oběma děkuju ještě jednou veřejně.
To my moc rády Vendulko
.
Vrcholem dnešního dne byl samozřejmě nákup Fil Rouge, ale protože z řady Armani Privé už všechno znám
, nemohli mi jaksi se vzorečky k nákupu až příliš sloužit.
O to víc mi to vynahradil o chvilku později milý pan prodavač, který postával opodál u pultu s hodinovou kolekcí Cartier, zatímco já jsem u regálu s vůněmi The Merchant of Venice mlsně koukala na Arabesque. Když jsem se při koupi zmínila, jestli by od těch dalších neměl vzorečky, že pořádně mám nazkoušené jen dvě, bez mrknutí oka přikývl, vytáhl šuplík a naložil mi jich celkem 13![]()
. Jeden teda trojmo a druhý dvojmo.
U toho ale nezůstalo, jelikož přešel zpátky ke svému pultíku Cartier a přihodil mi do tašky ještě šest originálních vzorků hodin (jeden teda taky dvojmo) včetně Oud & Musc z orientální cestovatelské kolekce
.
Takže Mitzi, jestli si potřebuješ rozšířit sbírku o orientálky, v Berlíně by ti s tím na rozdíl od pražského butiku mohli pomoct
.
Nadto mi též udělalo radost, i když to se už netýkalo přímo mojí osoby, ale brala jsem je pro někoho jiného, že oddělení exkluzivek Chanel v KaDeWe Berlín bylo dnes poprvé za poslední čtyři roky, co tam pravidelně jezdím, zásobeno snad skoro všemi vzorky. Věc nevídaná
.
To bola nádielka, hlavne, že to išlo tej pravej a nás potešíš recenziami. Gratulujem a viem si predstaviť akú si mala radosť. ![]()
...tak tohle je krásná péče o zákazníka.!![]()
tak to je od nich fakt hezký, jsem příjemně překvapená a budu se těšit na recenze!
Udělat si Vánoce v máji, to je ideální ![]()
Moc ti to přeju a předem díky za "přebytečný" vzoreček ![]()
Někdy mě vezmi s sebou, jo? ![]()
---
Těším se na recenzi Fil Rouge. Jsem na ni zvědavá. Jak na Tebe působí flakón?
Taky jsem ráda, že pan prodavač měl šikovnou ruku a zvolil ten "správný" přebytečný
.
Určitě vezmu a moc ráda
. U hodin mají už i tu novou orientálku Oud Raideux. Na ruce už mi nezbylo místo, ale na papírku vypadala hodně dobře.
Fil Rouge je zpracovaná podobným stylem jako byla Nuances. Taky nešlo si v té úvodní fázi nevzpomenout na Iris Poudré, pak ale otočila a ustálil jí kosatec - nazelenalý od anděliky a pralinkový
. No flakon na mě na fotkách působil šíleně, to přiznávám bez vytáček, že jsem se letos bála, jestli se mi bude líbit. Ale ono je to naživo dost jiné. Je normálně z průhledného mléčného skla a je ze všech čtyř stran nabarvené opticky do vzhledu bílé krajky s těmi barevnými fleky. V tom středovém čtverci se mi jejich kombinace dokonce líbí moc, ty ostatní nevypadají naživo tak šíleně jako na fotkách a opravdu to má blízko k té Armaniho kolekci oblečení. Jen ten červený na přední straně mohl být možná trochu menší nebo mít jiný tvar. Ale ten jeden tomu kosatci odpouštím
.
Copak já, ale jakou radost musejí teď mít Madalina, Julien a Luca? ![]()
http://guerlinade.cz/?p=4073&preview=true

...no, ta recenze je nádherná a velmi poutavá, člověk má pocit, že pokud tu vůní okamžitě nevyzkouší -
nepřežije to...
Mmch - prosím, kolik stojí ten mini flakonek 5ml.?
To je zaslúžené víťazstvo
26€ , ale poštovné neviem
...děkuji![]()
ano, Nea jsem zkoušela několikrát, držela v ruce, už už si ji koupit.... ale vždy jsem nakonec zbaběle couvla a koupila něco jiného.
Je krásná, je opojná, je neuvěřitelně držící, je sladká, je vyzývavá.... hm... možná alespoň tu dvacítku ![]()
Presne, večná škoda, že biela kolekcia nemá 20ml cestovné balenia. Ktovie, či niekedy budú![]()
... ale jo, taky na ni dojde, ale teď na léto teda fakt není... resp. já bych jí nosila, ale v práci by mě opravdu nemilovali.
I když... v horku bych ji ani já nedala.
Ty flakonky jsou ale rozkošné, chtěla bych všechny... hezky srovnané v řadě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články