Už šmejdím po e-bay![]()
.
Vydrž, já se dnes a zítra vrhnu do zkoušení té Almond, jestli bych náhodou neuživila odstřik a dám Ti vědět.
Už šmejdím po e-bay![]()
.
Vydrž, já se dnes a zítra vrhnu do zkoušení té Almond, jestli bych náhodou neuživila odstřik a dám Ti vědět.
radost mi udělalo, že jsem asi "dorostla" do Chanelu 5, už to není desinfekce, lizol, repelent .... ale v tomhle horku je to jasmínový mejdlíčko, edt je skvostná, edp ještě lepší
ok!
Voňavý balíček od Wendulky! ![]()
Tak to jsem ráda, že se Ti můj opožděný malý svatební dar líbí. Těším se na recenze
.
No to si piš! Zrovna dneska dorazila i O. Indécence z Douglasu. Mám to tady vedle sebe všechno vyskládaný a tetelím se...![]()
Dnes mi urobil neskutočnú radosť nevšedný zážitok. Cestou z obeda do práce som stretla mmija22 - čakala ma s krásnym voňavým darom. Ďakujem, neskutočne sa z toho teším!!!
![]()
Tak to je milé, prezraď, čím voňavým ťa prekvapila?
Taky by mě to zajímalo, Sisi:)))
Vy zvedavice
Dostala som miniatúru vytúženej Stilettos a Mayotte v krásnom Guerlainovskom travel flakóne + refan, z ktorého si môžem dolievať ![]()
Krásné vůně, krásný dárek!
Užívej si je, Sisi!
Tak to si musela priam tancovať od šťastia. Užívaj si ich, ja na Stilettos ešte čakám, ale možno už zajtra budem vybaľovať.
Ďakujem aj vám dievčatá ![]()
Ešte keby ti Mayotte aj dobre voňala, to by bola pre mňa ohromná radosť ![]()
Ja tiež dúfam, že sa skamarátime
Skúšala som ju zatiaľ len na zápästie. Manžel reagoval pozitívne, ja ešte nejak neviem posúdiť.
Mne dnes dorazil odstrik Gardenia od Chanelu, mam z nej obrovskou radost. Diky, holkahnedooka.
Rozrůstající se rodinka Jul et Mad ...

Já nějak nemůžu nic vybrat. Přitom bych některou chtěla, ale nic nad čím bych "padla na zadek" jsem nenašla. Prostě všechny se mi líbí tak nějak stejně
.
Krásny pohľad
.
Dali, myslela som na teba, keď som skúšala Ninfea od Profumum Roma. Tá by sa ti páčila. Je taká zelená a nesladká Insolence. Ak budeš mať možnosť vyskúšaj ju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.