Balíčky, které pro nás měla přípravéné Blackviolet, se vzorečky podle přání každé z nás. Ještě jednou moc děkuji!!!![]()
A vůbec celý dnešní úžasný výlet do Vídně a setkání s milými lidmi. To vždy potěší. Díky všem za příjemně strávený den!!!

Balíčky, které pro nás měla přípravéné Blackviolet, se vzorečky podle přání každé z nás. Ještě jednou moc děkuji!!!![]()
A vůbec celý dnešní úžasný výlet do Vídně a setkání s milými lidmi. To vždy potěší. Díky všem za příjemně strávený den!!!

Taky moc děkuji za vzorečky
a těším se na příště.
Nemám co dodat
.
Jako po Brně nechci už žádného jiného průvodce než Fleur, tak po dnešku platí totéž pro Vídeň a Tebe
.
No děkuji
, ale vlastně jsme toho moc nestihly
.
Doufám, že na jaře vyrazím s vámi a stihnem toho víc:) A nebo bys mohla přijet 11.12. za námi do Bratislavy do 1907 ???
To ne no
. Ale to hlavní, na čem opravdu záleželo, jsme díky Tobě zvládly
.
Doufám, Wendy, že jsi ze sebe ty včerejší vůně v noci nesmyla
?
Doufám, že na jaře vyrazím s vámi a stihnem toho víc:) A nebo bys mohla přijet 11.12. za námi do Bratislavy do 1907 ???
Presunuli ste stretnutie v 1907 zo 4.12. na 11.12. ????
Jako jestli jsem něco nešla hned drhnout? pod kohoutek To ne, zase až tak moc se na mně English Promenade a Mediterranean Peach nezvrhly, abych to statečně nevydržela
.
No ano. Mija říkala, že prý toho čtvrtého nemůžeš, tak abych tě zase nepropásla. Proč? Ani toho jedenáctého se ti nehodí?
Tobě se neobjevil chat??? Píšu SZ:)
Tak toto ma parfemovo potesilo. Ja som ten zraz uz ozelela. 11.12. mozem a pridem ![]()
Tobě se neobjevil chat??? Píšu SZ:)
Nie, ale ja som este nepochopila ako ten chat funguje
.
Juchuuu, teším sa ![]()
Já taky ne, nic si z toho nedělej. Ale bude to spíš moje chyba - než chatu
Kvůli tobě jsme to rychle změnily - a já pak nedám vědět, fuj![]()
Hlavna vec, ze sa to dalo presunut.
My všechny! Ale nesmíme se těšit moc, aby se to nepokazilo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.