Co parfémového vám udělalo radost?

20. srpna 2014 11:22
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 18:02
Reakce na Micuska:

Zelená Insolence zní zajímavě ... určitě bych ráda zkusila. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 18:22
Reakce na Renusatko:

Já nějak nemůžu nic vybrat. Přitom bych některou chtěla, ale nic nad čím bych "padla na zadek" jsem nenašla. Prostě všechny se mi líbí tak nějak stejně 

Já to mám s Jul et Mad opačně, na zadek mě dostává postupně každá jejich vůně.   S Terrasse a Stilettos to bylo hned. Néa si dala trochu načas, ale před pár dny se jí to podařilo také. Já hned zjara věděla, že její období začne na konci léta ... teď bych se jí učichala. Líbila se mi od začátku, ovšem nějak jsem ji zatím "nepotřebovala".

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 19:01
Reakce na Dalia:

Terrasse a Stilettos jsem dnes objednala vzorek, pro lepší zkoušení. Néa se mi líbila, ale bylo děsné vedro, takže možná to ovlivnilo výsledek, který byl takový obyčejný.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 19:04
Reakce na Renusatko:

Néa skutečně potřebuje chladnější počasí. Určitě ji ještě vyzkoušej. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 19. zaří 2017 10:33

To, že včerejší parfémová akce Nobile 1942 v Brně a setkání se zdejšími dámami bude dokonalé, jsem tak nějak věděla už předem. Velkým a mimořádně příjemným pekvapením se pro mne ovšem stala už samotná téměř tříhodinová jízda do Brna. Měla jsem totiž možnost strávit ji v naprosto dokonalém obláčku Shalimaru, který se nelinul ze mě!!!, ale z cinkjy, která seděla vedle mě. Jeden z mých  TOP parfémových zážitků vůbec.

Offline Korsičanka blogger
13476 příspěvků moje polička 19. zaří 2017 15:56
Reakce na wendulka:

Tak to mě mrzí, že na zpáteční cestě se z ní Guerlain nelinul:) I když ani Chypre od Nobile 1942 nebyla k zahození A debata s "novou tváří", cinkja , pro mě neměla chybu

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 19. zaří 2017 18:06
Reakce na Korsičanka:

Tak to už čas pokročil a po tom, čím vším jsme se tam všechny zlily, se není co divit, že Shalimarový oblak nevydržel.

Navíc asi sehrála roli i tvoje rýma a to, že ve vlaku už je ten prostor trochu otevřenější oproti autobusu.

Jo a já jsem vlastně zapomněla, že to nebyl jediný včerejší parfémový zážitek. Cestou do Vavavoom po Zelném trhu jsem šla chvilku za Fleur a dostala přímý zásah oblakem Suma Oriental. Na ulici!

No kdy se člověku něco takového poštěstí potkat dvě svoje oblíbené vůně z poličky, nasávat a nebýt nositelkou? Úplný parfémový rauš to pro mě byl!

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 19. zaří 2017 18:20
Reakce na wendulka:

wendulka Korsičanka 

Já moc děkuji za parfémovou pochvalu a především milou společnost vám oběma, cesta do Brna i zpět byla vážně perfektní .

A děkuji všem ostatním za stejně milou společnost na zmíněné akci a především mnohá osobní shledání, která virtuální kontakt po letech změnila v realitu .

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 19. zaří 2017 22:09

Potěšilo mě velmi dnešní příjemné a intimní setkání se Stefanií Giannino a Massimem Nobile, zástupci značky Nobile1942, v pražském Maharal Clubu, v rámci prezentace jejich tvorby. Kromě pohodlného vyzkoušení všech vůní včetně novinky 1001 jsme si se Stefanií hezky a dlouze popovídaly, nejen o nejnovější vůni, o jejím vzniku a o spolupráci s Lucou Mafei, ale i o spoustě jiných věcí kolem jejich a "cizích" vůních a o všem možném dalším.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 19. zaří 2017 23:57
Reakce na domenica:

Jsou báječní, že? Podobně to probíhalo i včera v Brně.

Obdivovala jsem především Stefanii, jak během chvilky přepínala se mnou z angličtiny do francouzštiny s Fleur. A hlavně teda jsem Fleur konečně slyšela poprvé hovořit plynulou francouzštinou, která zní z jejích úst stejně poutavě jako čeština.

A s Massimem byla dost legrace. Stefania ho asi dvakrát nebo třikrát musela zabrzdit, když nevědomky přepnul z nagličtiny do mateřštiny. To jsme se nechytali nikdo z přítomných.

No je mi jasné, že s Tebou dnes toto řešit nemuseli.

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 08:47
Reakce na wendulka:

Parfémový rauš úplně chápu, zrovna se zmíněnýma nositelkama to určitě bylo úžasný. Oblaky

Si teda užíváte, holky!  Nějaký zpravodajství bude??

včetně domenica ...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 10:27
Reakce na barbucha:

Určitě bude.

Jen čekáme na slíbené oficiální fotky od paní Lucie. Moje totiž díky umělému osvětlení vyšly docela tragicky.

I když jsem teda doufala, že se toho opět ujme Fleur s její nepřekonatelnou češtinou. Ovšem ta na mě ještě před začátkem akce vypálila, že počítá s tím, že já, protože angličtina je moje parketa (haha), čímž mě kapku zaskočila.

Nakonec se ale ukázalo, že Stefania bravurně ovládá i francouzštinu a dámy se pak docela živě bavily. Tak se asi o djmy nějak podělíme. Uvidíme.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 11:16
Reakce na wendulka:

No je mi jasné, že s Tebou dnes toto řešit nemuseli.

To je fakt, z italštiny nebylo potřeba nikam přepínat.  A jinak musím řict, že 1001 ma mě udělala dobrý dojem. Těším se na pořádné prozkoušení.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 13:22
Reakce na domenica:

Tobě musí ta italština TAK náramně slušet... No a když jsem chvilkama slyšela mluvit Fleur francouzsky, bylo to jako šustění podzimního listí ve větru. Jste nesmírně šikovné, opravdu.

No a mně potěšila "after-fotka" s panem Massimem, neboť jsem zjistila, že mi ladí vzor halenky se vzorem jeho kravaty. Tak když mi 1001 bohužel moc nesedla, musím si hledat jinou radost.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 13:23
Reakce na domenica:

Tak to jsem ráda.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 15:56
Reakce na Luna:

"No a mně potěšila "after-fotka" s panem Massimem, neboť jsem zjistila, že mi ladí vzor halenky se vzorem jeho kravaty."

Super! Doufám, že fotku uvidím.  

Offline Korsičanka blogger
13476 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 17:16
Reakce na Luna:

"No a mně potěšila "after-fotka" s panem Massimem, neboť jsem zjistila, že mi ladí vzor halenky se vzorem jeho kravaty."

Tak toho jsem si vůbec nevšimla Mělas na to upozornit už tam, aby se na nás ještě víc usmíval

Offline Fleur blogger
6841 příspěvků moje polička 21. zaří 2017 19:23

Můj skvělý zážitek z brněnské prezentace značky Nobile také umocnila osobní setkání s řadou místních členek, s některými poprvé po deseti letech známosti přes internet .

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 16. října 2017 00:26
Reakce na :

Když jsem se to před pár dny dozvěděla, také jsem nejprve zajásala. Bohužel mé nadšení zchladlo hned vzápětí, že si Vetiver Oriental zároveň s touhle změnou prošel další reformulací.