wendulka
Bolesti při zánětu dutin bývají právě v těch dutinách - čelo, nad očima, pod očima, kolem nosu, někdy to může vypadat i jako bolest horních zubů.
Hm, to vůbec. Kolem očí jsem měla bolest jen to minulé pondělí a úterý, když mi z nich teklo. To jsem měla i nepatrně zvýšenou teplotu a oba dny jsem skoro celé proležela, že mi ulevil až Modafen. Obvykle mi na virózy funguje Coldrex Maxgrip, ale tentokrát nestačil.
Ta páteční bolest hlavy byla na spáncích a vzadu na hlavě. Teď před chvílí se na okamžik znovu objevila. To určitě nebudou dutiny.
Pokud tam před týdnem byly nějaké známky nemoci, tak ta ztráta čichu asi souvisí s tím. Nějaká svinská viroza asi, necovidová.
No ty dva dny byly fakt hnusné, že jsem byla ještě o něco schvácenější, než s tou angínou s hemophillus influenza v lednu, který mi pak vlezl i do těch uší.
Anebo alergie, jak říkala slniečko. Ty můžou přicházet během života, něco je může vybudit...
Já jak nevím o ničem, že bych na něco byla alergická, tak vůbec ani nevím, že se může projevit ztrátou čichu. Respektive jsem se domnívala, že je to možné jen tak, že otečou ty dutiny a bolí, což teď nemám.
Přeju rychlé zotavení, letošní zima nestála za nic pro spoustu lidí, co se týče zdraví.
Ani mi nemluv. Dvě virózky už na podzim. Pak celý leden promaroděný s dvěma druhy atb a teď minulý týden. Když to zrekapituluju, tak se těm sníženým leukocytům asi nemůžu zase tolik divit
...