slniecko To je úžasný dárek, gratuluji ![]()
Paris Stella je moc povedená vůně, vůbec není obyčejná ![]()
Paris Stella EdP je moc dobře udělaná vůně. Vůbec ji nepovažuji za obyčejnou. Užij si ji! ![]()
Tak to je dárek s velkým D. Předpokládám, že jsi skákala radostí až ke stropu.
Gratuluju k dárku i k dárci![]()
slniecko Super dárek
.
Paris viktorka_od splavu Gratulujuuuu! Obě pěkňoučké![]()
slniecko A tobě sice gratuluju, ale TĚŽCE závidíííím (jako jediné na světě
)
Já si nadělila vůni Cuir Soyeux sama, ale děkuji mužovi za zapůjčení cizí měny
a clothilde především za dopravu
!
Korsičanka Hlavně, že ti vůně udělala radost. Byl to nákup naslepo?
Fleur Byl![]()
Korsičanka Jsi odvážná; hlavně, že to vyšlo
!
Fleur Odvážnou bych se nenazývala - spíš riskérkou
I když u Francescy to zas takový risk není - jen jednou vytvořila pro mě nenositelnou vůni - The Lover's Tale![]()
A ta Tauerova Bis je úplně klidně nositelná - jen mě trochu dusí
A připomíná mi Marockou Poušť.
Martula Dalia Korsičanka děkuji. No, Stella není žádná extra nikovka, tak mě vaše pochvala moc těší.
Pro mě coby milovnici růží a pivoněk je to pěkně udělaný mainstream... a taky univerzální, když chci jít na jistotu a nechci nikoho rušit... kdykoliv, kamkoliv. A jako bonus jedna z mála růží, která na mně voní jako růže i v chladu.
Korsičanka gratuluji k novému úlovku. Ty jsi vážně střelec.
Jsem ráda, že ti slepák vyšel. ![]()
Paris Jsem sice Beran
, ale stejně ohnivé znamení
Díky!
Korsičanka však ty víš, jak jsem to myslela. ![]()
Ďakujem všetkým! Jasné, že skáčem až k stropu! A reportáž bude, sľubujem!!!
Korsičanka Tak to ses krásně obdarovala
.
Já bych také zhruba za dva týdny měla zjistit, jak voní, tak jsem zvědavá.
I u mě jsou nakonec letošní vánoce parfémové, i když zcela jinak, než jsem plánovala, ale o to víc mě to zase těší.
wendulka Jak - jinak parfémové?![]()
Korsičanka No Blackmal byla na lulua vyprodaná, naskladnili ji znova až teď po svátcích a než by to polská a pak naše česká pošta zprocesovala... Místo toho jsem v rámci výměny dnes přivítala Passion de l´Amour a odstřik Ahlam - ten byl naslepo, ale vypadá to, že si budeme taky rozumět
.
wendulka Obě vůně
Gratulujuuu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.