Já dostala Patchouli Ardent. ![]()
Parfémové Vánoce, aneb - bude nějaká(a jaká) vůně pod stromečkem.?
To jsi byla hodně hodná![]()
Ježíšek ti chce asi zkompletovat guerlainovskou "orientální" sbírku...
jerry Ehm, ano, musím přiznat, že o sbírku tu částečně jde...
(ač některé flašky ze série bohužel vynechám). Ale když mně jich fakt valná většina voní...
A taky přiznávám, že výběr byl na mně. Ale mně to nevadí, překvapení nepotřebuju a aspoň jsem pod stromkem našla to, co mě opravdu potěšilo.
Pokud jde o otevírání parfému v domečku od Guerlainu, to je vždycky napínavé (stejně jako u chanelu). Jde o to, jemně a nenásilně rozevřít tu kulatou pečeť a pokusit se rozvázat jeden nebo dva uzlíky, které tam najdeš. Někdy to jde docela jednoduše, jindy je to piplačka, ale nakonec by se to mělo podařit. Vezmi si na pomoc jehlu. Potom ten provázek, který kterým jsou hrdlo a uzávěr ovázané, můžeš odstranit nebo jen povolit a uzávěr půjde uvolnit. Po navonění můžeš podobu flakónku uvést téměř do původního stavu.
díky domenica za návod. dnes jsem se díky němu konečně odvážila otevřít Fol Arôme a rovnou si to i nafotila na mobil. první fotka před otevřením a pak postupně, jak jsem rozuzlíkovávala. některé jsou bohužel rozmazané

alibi To je boží! Jdu ovonět, ještě mám zbytek vzorku:)
alibi Pěkná fotodokumentace. A jak se s vůní cítíš?
Korsičanka no však i ten kousek vzorku od tebe přispěl k rozhodnutí. čím déle jsem se jím voněla, tím víc mi bylo jasné, že mi bude děsně chybět, až dojde
Dalia velmi svátečně :)
alibi To věřím. ![]()
jerry Ehm, ano, musím přiznat, že o sbírku tu částečně jde...
(ač některé flašky ze série bohužel vynechám). Ale když mně jich fakt valná většina voní...
A taky přiznávám, že výběr byl na mně. Ale mně to nevadí, překvapení nepotřebuju a aspoň jsem pod stromkem našla to, co mě opravdu potěšilo.
Patchouli Ardent se mi také moc líbí a celou orientální sérii považuji za velmi vydařenou. Kdybych doma neměla železné zásoby Ambre Éternel, tak bych si Patchouli Ardent také pořídila (apropos, pokud bys chtěla sbírku doplnit o flakón AE, tak mohu posloužit
).
alibi Je to vlastně parfém a hračka v jednom
!
Krásné fotky
! A samozřejmě blahopřeji
A stejně tak všem ostatním, na které si parfémový Ježíšek letos vzpomněl
.
Ta tvá fotodokumentace mi připomněla pořízení mého prvního flakonu s čistým parfémem L´Heure Bleue. A jelikož už jsem nedovedla dát parfémového ježka v kleci do původního stavu, nezbývalo, než pořídit ještě jednoho
.
Fleur Ó, díky za nabídku! Píšu SZ.
Renusatko však tobě taky ;) (odstřik Le Lion jsem ' kvůli tobě" objednala)
Jako kvůli té mojí rychlé zkoušce a objednání?
Mám poslední dobou pocit, že když zkouším něco, od čeho nečekám žádný úspěch, tak to musím potom hned mít. Když podle složení čekám nějakou úžasnou vůni, tak je to potom zklamání.
Renusatko Mám to stejně tak. Největší úspěch poslední dobou slaví vzorky zdarma k nákupu ![]()
Renusatko ano, přesně to byla poslední kapka ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025