Vybral jsem si sám...
Parfémové Vánoce, aneb - bude nějaká(a jaká) vůně pod stromečkem.?
ModestMourek Skvělý výběr!
Nedostala jsem zadny parfem. Do vlasu mi nikdo nic krasneho nesepta, ale vlasy mam ted super, snad vydrzi! Ale uzivejte si to, vubec nezavidim, zejo!![]()
Gratuluji ke všem vánočním přírůstkům.
Mně Ježíšek doplnil zásoby:

Paris Vypadá nádherně ![]()
Pod stromečkem jsem našla dvě parfémové krásy:

Krásné parfémové dárky, gratuluji všem ![]()
Těším se moc na dojmy z této verze Bois Des Iles
.
A vzpomínám na to, jak jsem se více jak před rokem dostávala podle tvé rady do stejného flakónku s parfémem Coromandel. V případě domečkového flakónku jsem se ještě neodvážila. Nebyla by nějaká rada i v tomto případě ![]()
![]()
slniecko myslela jsem na tebe kvuli tomu letos... snad se zadari a bude report
doufam...
Paris To je krása! ![]()
domenica
Těším se moc na dojmy z této verze Bois Des Iles
.
A vzpomínám na to, jak jsem se více jak před rokem dostávala podle tvé rady do stejného flakónku s parfémem Coromandel. V případě domečkového flakónku jsem se ještě neodvážila. Nebyla by nějaká rada i v tomto případě
Děkuji. Bois Des Iles mám moc ráda a ve verzi extrait je překrásná. Snad při každém pobytu v Paříži jsem si našla čas na skok na adresu 31, Rue Cambon, abych si ji nechala poťupkat na zápěstí... mám ji tedy extrémně spojenou s tímhle městem. A protože letos, vzhledem k okolnostim, byly cesty do Paříže jen dvě, zastesklo se mi po parfému (a Paříži) tak, že jsem si ho začala přát najít pod stromečkem. ![]()
Pokud jde o otevírání parfému v domečku od Guerlainu, to je vždycky napínavé (stejně jako u chanelu). Jde o to, jemně a nenásilně rozevřít tu kulatou pečeť a pokusit se rozvázat jeden nebo dva uzlíky, které tam najdeš. Někdy to jde docela jednoduše, jindy je to piplačka, ale nakonec by se to mělo podařit. Vezmi si na pomoc jehlu. Potom ten provázek, který kterým jsou hrdlo a uzávěr ovázané, můžeš odstranit nebo jen povolit a uzávěr půjde uvolnit. Po navonění můžeš podobu flakónku uvést téměř do původního stavu. ![]()
Děkuji ! ![]()
Tak zas je na co se těšit. Jsem na tom podobně. Uvidíme, jak to dopadne letos. :-)
Bois Des Iles byl můj první exkluzivní Chanel (zase ty vzpomínky) a v téhle verzi musí být krásná. A spojení s Paříží je nádherný bonus
. Moc si jí užívej, zní to krásně.
Já už vlastně podobný proces otvírání kdysi absolvovala se Shalimarem, ale nějak jsem na to lépe viděla, nebo co. Včera jsem si na pomoc vzala lupu, ale zase chybí ruka, no
. Prozatím jsem to vzdala a počkám na jistější laboratorní ruce mé dcery ![]()
Čtu až dnes a gratuluji všem k voňavým nádherám a k pozorným partnerům! Já se před Vánoci obdarovávala průběžně sama, ale muž mi na největší skvost půjčil a pod stromkem i přispěl. Bohužel nejsem doma, tak použiji obrázek z netu. Hledejte na poličce![]()

slniecko myslela jsem na tebe kvuli tomu letos... snad se zadari a bude report
doufam...
vďaka
, má to byť na prelome marca a apríla, ale ešte nič nerezervujem, ešte sa stále trochu bojím plánovať. Na jednej strane očkovanie na ceste, ale či už budeme vtedy zaočkovaní je vo hviezdach, na druhej strane ešte nie je jasné, čo bude s tou novou mutáciou, a obaja moji rodičia sú rizikoví, takže uvidíme, no. Ak sa bude dať, tak tam bežím, ak nie, holt, snáď to nie je posledný ročník. Prípadne uvidíme, ako bude na jeseň s Pitti.
Korsičanka podle toho to muze byt jedine zasoba Tubereuse Criminelle ![]()
andry Bingo:)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025