...také jsem moc zvědavá!.![]()
![]()
(a od jakého nadšence a znalce.?)
Já si nadělila, a už nosím![]()
Soir d´Orient Sisley
(to bylo naslepo a vyšlo to krásně)
a ještě na mě čeká, a to jsem vydržela nerozbalit(!)
Soir de Lune Sisley
(tu znám, lahodná...)
![]()
U mě bude zítra pod stromečkem Ambre Samar ![]()
Ježíškovi jsem napsala o záložní flakon Coco Mademoiselle Intense, tak uvidíme, jestli trefil.
...moc ráda čtu tyhle "parfémové vánoce"...![]()
![]()
woman27Skvělá volba!
Soir d´Orient Sisley
(to bylo naslepo a vyšlo to krásně)
a ještě na mě čeká, a to jsem vydržela nerozbalit(!)
Soir de Lune Sisley
(tu znám, lahodná...)
Nikdy bych tě zrovna na tyhle dvě (dnes už klasiky) netipovala, ale když si je představím ve spojení s tvým sportovním stylem a energií, tak to musí fungovat skvěle.
Já bych si ráda časem zase pořídila Eau du Soir, kdysi jsem ji ráda nosila jako takovou neutrální eleganci.
![]()
(osobně jsem zastáncem/vyznavačem kontrastů - móda, parfémy...
Resp. žena vypadající elegantně nemusí mít nutně "elegantní" vůni, sportovní styl nemusí nutně být spojen s vůněmi sportovními, atd. ...
Kontrast, překvapení, doplnění osobnosti nečekaným - to je úplně jiná energie pak...)
Jeden tam už je (a cápem sa po prstoch, že až večer) - Parisian Musc...
A potomkovia tam jeden majú Vanilla Powder Extrait (s anabázou, ako kupovať parfém mladému mužovi s nosom po maminke sa ešte medzi sviatkami vyfňukám vo vanilkovom vlákne) a mala tam byť Star Confidence pre druhú, kde mi ovšem prišiel vykradnutý balík
, takže tam bude len zmienka, že ešte príde...
A - len ako prídavok k inému, neparfémovanému darčeku - je tam ešte sprcháč Fougair...len preto, že som neodolala...![]()
A pre netere tam budú balíčky s kozmetikou a parfémovými hmlami Rituals (Sakura pre jednu a Yozakura pre druhú) a ešte do rodiny pôjde od tejto značky sviečka Karma a tyčinky značky Nippon Kodo...z tých rôzne...
Vůně dostali tři z nás.
Mladší si opět přála White Lilac od Oriflame, dostala ale https://www.parfumanie.cz/database/detail/lilas-2024-fragonard
První reakce byla: Jé, to je nový design, nádherný! Vůně se jí prý líbí, ale příště radši zas seženu ten Oriflame.
Muži došla jeho oblíbená https://www.parfumanie.cz/database/detail/acqua-di-colonia-acqua-della-regina-acqua-di-santa-maria-novella-santa-maria-novella
Starší byla na výletě v Miláně, tak dostala za úkol ji koupit. Volala mi: Hele, fakt tohle? Vždyť to je jak z lékárny!
A pod stromečkem vyprávěla pokračování: slečna prodavačka ji obsluhovala s velmi ustaraným výrazem ve tváři. A když mělo dojít na placení, nevydržela a opatrně se zeptala: Fakt chcete tuhle? A to kupujete pro sebe? Nerozmyslíte si to ještě?
Neee, to je pro tatínka!
Aha, tak to potom jo...
![]()
Sweet Potato hele, ty to píšeš, jak kdyby na vůni z lékárny bylo něco špatně
Já šla farmacii studovat právě proto, že mi to kdysi v jedné malé lékárně ohromně vonělo![]()
Pod stromeček pro děti Maze, Avgustos od Korres, manželovi Burberry.
A co já? Nic, protože chodím pravidelně do vlákna Co jste zkoušely a teď vím, že nic nevoní a co voní, to se nevyrábí a nic nemá smysl kupovat. ![]()
Tak jsem si koupila skleník ![]()
Oni by to poznali, nemůžu. ![]()
Chuděro, tak to ti nezbyde, než si nakonec něco voňavého koupit (třeba Maze jako CPO)
Edit: hledám Maze CPO, že bych se připravila na příští léto a všude vyprodáno. No co to jako je?![]()
tina Mně "lékárnové" vůně voní. Ale myslím, že jsme v menšině.
No a abych dopověděla i třetí voňavý dárek, nechala jsem si z Francie přivézt moji milovanou Guerlainovu Angélique Noir. Nádherně zabalená, krásná krabice, úžasná stuha s přívěskem se včelkou, vevnitř kromě mnoha vzorků ještě včelka - brož, s odklápěcím zadečkem s kouskem keramiky na navonění. A Ježíšek nebyl troškař, objednala jsem si 30ml, dostala 200!!! Do konce života mám myslím vystaráno. Takže kdyby někdo potřeboval, víte, na koho se obrátit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.