Parfémové Vánoce, aneb - bude nějaká(a jaká) vůně pod stromečkem.?

29. listopadu 2014 12:35
Offline Miru
16450 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 13:51

Fleur 

...také jsem moc zvědavá!.

(a od jakého nadšence a znalce.?)

Offline Miru
16450 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 13:52

Já si nadělila, a už nosím

Soir d´Orient Sisley

(to bylo naslepo a vyšlo to krásně)

a ještě na mě čeká, a to jsem vydržela nerozbalit(!)

Soir de Lune Sisley

(tu znám, lahodná...)

Offline blackviolet
3448 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 13:58

U mě bude zítra pod stromečkem Ambre Samar 

Offline Jitka77
1876 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 14:48

Ježíškovi jsem napsala o záložní flakon Coco Mademoiselle Intense, tak uvidíme, jestli trefil.

Offline Miru
16450 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 14:51

...moc ráda čtu tyhle "parfémové vánoce"...

Offline woman27
473 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 21:31

Miru 

Já si taky naděluji sama. Gratuluji ti k Sisley vůním. Já si letos nadělím 

Offline Miru
16450 příspěvků moje polička 24. prosince 2025 07:26

woman27 

...děkuji!.

Ať se i tobě krásně nosí

Offline Fleur blogger
6800 příspěvků moje polička 24. prosince 2025 07:55

woman27Skvělá volba!

Offline Fleur blogger
6800 příspěvků moje polička 24. prosince 2025 07:59
Reakce na Miru:

Já si nadělila, a už nosím

Soir d´Orient Sisley

(to bylo naslepo a vyšlo to krásně)

a ještě na mě čeká, a to jsem vydržela nerozbalit(!)

Soir de Lune Sisley

(tu znám, lahodná...)

​Nikdy bych tě zrovna na tyhle dvě (dnes už klasiky) netipovala, ale když si je představím ve spojení s tvým sportovním stylem a energií, tak to musí fungovat skvěle. 

Já bych si ráda časem zase pořídila Eau du Soir, kdysi jsem ji ráda nosila jako takovou neutrální eleganci.

Offline Miru
16450 příspěvků moje polička 24. prosince 2025 10:18

Fleur 

(osobně jsem zastáncem/vyznavačem kontrastů - móda, parfémy...

Resp. žena vypadající elegantně nemusí mít nutně "elegantní" vůni, sportovní styl nemusí nutně být spojen s vůněmi sportovními, atd. ...

Kontrast, překvapení, doplnění osobnosti nečekaným - to je úplně jiná energie pak...)

Offline slniecko admin
19401 příspěvků moje polička 24. prosince 2025 16:33

Jeden tam už je (a cápem sa po prstoch, že až večer) - Parisian Musc...

A potomkovia tam jeden majú Vanilla Powder Extrait (s anabázou, ako kupovať parfém mladému mužovi s nosom po maminke sa ešte medzi sviatkami vyfňukám vo vanilkovom vlákne) a mala tam byť Star Confidence pre druhú, kde mi ovšem prišiel vykradnutý balík , takže tam bude len zmienka, že ešte príde...

A - len ako prídavok k inému, neparfémovanému darčeku - je tam ešte sprcháč Fougair...len preto, že som neodolala...

A pre netere tam budú balíčky s kozmetikou a parfémovými hmlami Rituals (Sakura pre jednu a Yozakura pre druhú) a ešte do rodiny pôjde od tejto značky sviečka Karma a tyčinky značky Nippon Kodo...z tých rôzne...

Offline Sweet Potato
39759 příspěvků moje polička 27. prosince 2025 15:18

Vůně dostali tři z nás.

Mladší si opět přála White Lilac od Oriflame, dostala ale https://www.parfumanie.cz/database/detail/lilas-2024-fragonard 

První reakce byla: Jé, to je nový design, nádherný! Vůně se jí prý líbí, ale příště radši zas seženu ten Oriflame.

Offline Sweet Potato
39759 příspěvků moje polička 27. prosince 2025 15:24

Muži došla jeho oblíbená https://www.parfumanie.cz/database/detail/acqua-di-colonia-acqua-della-regina-acqua-di-santa-maria-novella-santa-maria-novella

Starší byla na výletě v Miláně, tak dostala za úkol ji koupit. Volala mi: Hele, fakt tohle? Vždyť to je jak z lékárny!

A pod stromečkem vyprávěla pokračování: slečna prodavačka ji obsluhovala s velmi ustaraným výrazem ve tváři. A když mělo dojít na placení, nevydržela a opatrně se zeptala: Fakt chcete tuhle? A to kupujete pro sebe? Nerozmyslíte si to ještě?

Neee, to je pro tatínka!

Aha, tak to potom jo...

Offline tina
6236 příspěvků moje polička 27. prosince 2025 20:37

Sweet Potato hele, ty to píšeš, jak kdyby na vůni z lékárny bylo něco špatněJá šla farmacii studovat právě proto, že mi to kdysi v jedné malé lékárně ohromně vonělo

Offline Mha
příspěvků moje polička 27. prosince 2025 20:59

Pod stromeček pro děti Maze, Avgustos od Korres, manželovi Burberry.

A co já? Nic, protože chodím pravidelně do  vlákna Co jste zkoušely a teď vím, že nic nevoní a co voní, to se nevyrábí a nic nemá smysl kupovat.

Tak jsem si koupila skleník

Offline jerry
10943 příspěvků moje polička 27. prosince 2025 21:17
Reakce na Mha:

Pod stromeček pro děti Maze, Avgustos od Korres,

​A na Maze a Avgustos jim můžeš chodit

Offline Mha
příspěvků moje polička 27. prosince 2025 21:23

jerry

Oni by to poznali, nemůžu.

Offline jerry
10943 příspěvků moje polička 27. prosince 2025 21:25

Mha 

Chuděro, tak to ti nezbyde, než si nakonec něco voňavého koupit (třeba Maze jako CPO)

Edit: hledám Maze CPO, že bych se připravila na příští léto a všude vyprodáno. No co to jako je?

Offline Sweet Potato
39759 příspěvků moje polička 27. prosince 2025 21:57

tina Mně "lékárnové" vůně voní. Ale myslím, že jsme v menšině.

Offline Sweet Potato
39759 příspěvků moje polička 27. prosince 2025 22:00

No a abych dopověděla i třetí voňavý dárek, nechala jsem si z Francie přivézt moji milovanou Guerlainovu Angélique Noir. Nádherně zabalená, krásná krabice, úžasná stuha s přívěskem se včelkou, vevnitř kromě mnoha vzorků ještě včelka - brož, s odklápěcím zadečkem s kouskem keramiky na navonění. A Ježíšek nebyl troškař, objednala jsem si 30ml, dostala 200!!! Do konce života mám myslím vystaráno. Takže kdyby někdo potřeboval, víte, na koho se obrátit.