Vyhlížím letošní příspěvky v tomto vlákno a tady nic... budu ráda, když se přidáte.
Mně nadělil Ježíšek slepáka (na mé přání)... no, podle recenzí jsem měla úplně jinou představu... na zimu nebude, ale myslím, že v létě bude příjemná.

Vyhlížím letošní příspěvky v tomto vlákno a tady nic... budu ráda, když se přidáte.
Mně nadělil Ježíšek slepáka (na mé přání)... no, podle recenzí jsem měla úplně jinou představu... na zimu nebude, ale myslím, že v létě bude příjemná.

Já jsem si nadělila padesátku Chanel No.5 L'Eau.
Já jsem dostala Toma Forda, Lost Cherrie, kterou už jsem neměla. Muž se "spiknul" s kamarádkou z vedlejšího A a vytáhl z ní informace. Musím řict, že se celkem dost snažil, protože věděl jen její jméno a kde pracuje. On není aktivní na žádných sociálních sítích![]()
Já jsem klukům dala Zebru a Diesl Fuel for Life.
Pod stromeckem cekala Dzongkha. Navrat po dlouhe dobe, nikdy se neomrzela, moc jsem si ji prala
Trochu jsem se bala, jestli bude porad stejna, a je.
Už jsem se bála, že byly všude skromnější Vánoce kvůli momentální situaci. Ježíšek vám nadělil krásné vůně.
Renusatko to je jak z romantického filmu ![]()
Dostala jsem Mon Seul Desir, která mi došla a pro kterou mám velkou slabost![]()
Paris Já jsem to vůbec nechápala, jak ji našel, protože mi to samozřejmě hned při rozbalení došlo, s kým jsem se o tom bavila. Jen jsem věděla, že určitě nezná přijmení
.
Pod stromečkem Demeter Morocco, což je variace na původní Opium přesně podle mého gusta.
Renusatko Tak to musela být dvojnásobná radost, když šlo o takové překvapení!
U nás parfémové dárky naděluji pouze já, takže jsem synovi nahradila právě spotřebovaný flakón jeho stálice L´Homme Idéal EdT sadou se sprchovým gelem, dceři její signature Eau des Merveilles Bleue. Manžel letos nedostal nic, jeho zásoby Terre d´Hermès jsou ještě tak na pět let, vezmu-li v potaz frekvenci a množství jeho spotřeby.
Sobě jsem před Vánocemi dokoupila L´Inspiratrice, ale to nepovažuji za dárek, prostě jen doplnění stavu.
Já dostala od bratra Gucci Guilty Absolute Pour femme i s vygravirovanym věnováním. A voní moc, moc hezky
Tonkový Shalimar
. Ok, tak ten som si síce vymyslela a zohnala ja, ale mám ho "od mamy".
A od kamarátky kopec voňavých drobností od Ceylon Spa
.
a od kamaráta balenie voňavých sviečok od Ladurée
.
Já napsala Ježíšovi o Chloé eau the Parfum. Přinesl k nim vzorky dalších Chloé, něco od Bosse a Gucciho. Tak jsem zvědavá, o kterou si budu psát příště.
slniecko krása!
Tonkový Shalimar
. Ok, tak ten som si síce vymyslela a zohnala ja, ale mám ho "od mamy".
dtto sestro![]()
Já dostala obří flakon Moulin Rouge![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.