Angel Innocent

Angel Innocent

N°19 Poudré

Chanel No.5 Premiere

Miru Jak Ti, Miru, ta Premiérka sedí? Nakonec jsi ji tedy upřednostnila před klasickou Pětkou?
...neupřednostnila.
Klasická pětka bude příští měsíc![]()
Premiere má ale také své kouzlo - je oblá, měkce hebká, konejšivá, klidná, domaseválecí, intimnější.
Jsem moc ráda, že ji mám.
No.5 EdP - to, i když je aldehydovka, má v sobě jistý rajc, přitažlivost, provokaci
Premiere - ve srovnání s klasikou je neškodná...
Miru Jojo, klasiku vnímám stejně. A vlastně i tu Premiérku, i když ta není pro mě. ![]()
N°19 Poudré

N°5 EdT

Misia

Dnes i zítra ...

Dalia Krásné obrázky, vždy ma potešia. Vidím, že ti v poslednej dobe učaroval Chanel. ![]()
Biely kvet Děkuji! ![]()
No, Chanel mě provází už slušnou řádku let a já se k němu stále vracím. Mám vždy období, kdy ho moc nenosím, ale potom ... je to jako návrat do domovského přístavu. On mi prostě sedí a dokladem toho je asi i fakt, že mi za ty roky byl mnohokrát pochválen. Ať to byla Coco, Allure, Coco Noir, Chance ...
N°5 EdP

Chloé Nomade + Coco Mademoiselle EdP Chanel

I dnes ...

Allure Sensuelle

N°5

Shalimar

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.