Symbol

Symbol

Beloved

Coco Mademoiselle Intense

...po jednom ťupnutí:
Chanel No.5, Nomade EdP, Symbol, Chloé EdP Absolu

Lyric čistý parfém

Dalia to sedí! nádherný odtieň tej ruže.
slniecko Ano, to je Lyric každým coulem.
Vůně je nádherná a pro mě překvapivě i v zimě. Zatím jsem Lyric nosila jen v hodně teplých dnech. A stejné zjištění jsem nyní udělala i s Beloved. Takže od nynějška obě vůně klidně i v mrazu.
La Panthere Legere

Soir de Lune

Biely kvet Trefný obrázek.
Jak se Ti vůně líbí?
Dalia Ako kedy, niekedy sa mi zdá neznesiteľná
a dnes som skúsila len tak do priestoru a prešla som cez voňavý obláčik. Hneď na to som išla von a tak krásne okolo mňa voňala, že sa mi to ani veriť nechcelo. Zrejme s ňou treba veľmi opatrne narábať a ona sa potom odvďačí. ![]()
Biely kvet Myslím, že chladnější počasí jí svědčí. Ale nosím ji málokdy, musím na ni mít náladu.
Gabrielle Chanel

Cuir Beluga

La Panthere

J'adore

Jungle Elephant Kenzo

J'adore ... i zítra

Angel Innocent

Nobile 1942 Chypre

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.