Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. října 2017 21:22
Reakce na slniecko:

, já mám pocit, že toho mám strašně moc. Nikde, mimo tady vás, se o tom nemůžu zmínit, protože by si každý klepal na čelo. Jenže já mám tak ráda ty originální flakóny .

Jinak moje přání jsou teď úplně mimo mé finanční možnosti , takže zatím nevím, jak to budu řešit. Stačily by mi malé 30 ml fakóny, ale vše je jen ve 100 ml. Po včerejšku mám zase plnou hlavu Dulcis in Fundo...to je přesně moje vůně...další stovková. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. října 2017 21:49
Reakce na cinkja:

To není ten originál flakon . Jinak já jsem teda ještě antitalent na objednávání z ciziny...což je možná dobře. 

Offline alibi blogger
4210 příspěvků moje polička 11. října 2017 22:01
Reakce na Renusatko:

na objednáváni z ciziny jsem taky antitalent a říkám si: "ještěže tak" 

když jsem se minule pokoušela mužovi vysvětlit (po akci Vavavoom, ze které mě vezl domů), proč potřebujeme více vůní, dost jsem se zapotila, protože to občas neumím ospravedlnit ani sobě...

a při spatření mocnosti police slniecko se mi podlomila kolena

Offline viktorka_od splavu
49383 příspěvků moje polička 12. října 2017 07:30
Reakce na alibi:

muj muz si nejdriv myslel, ze hledam "ten pravy" =jeden! parfem:-) ja si to nejdriv myslela taky, samozrejme. ale vysvetlit mu ze jsem zmenila nazor a proc, to teda taky nedokazu. stejna zahada, jako proc potrebuju nekolikery lodicky;-))

Offline alibi blogger
4210 příspěvků moje polička 12. října 2017 09:06

taky jsem si myslela, že hledám jeden ještě, že se nemaluju, nelodičkuju a chodím v riflích a mikinách :D

Offline sisa.b
1298 příspěvků moje polička 12. října 2017 09:08
Reakce na alibi:

Ja to mám tiež tak nejak podobne - rifle za pár eur, ale parfum za dve stovky Tiež sa utešujem, že nechodím ani ku kozmetičke, kaderníčke, nič drahé si nekupujem, len na tých parfumoch nejak ulietam.

Offline alibi blogger
4210 příspěvků moje polička 12. října 2017 09:52
Reakce na sisa.b:

něčím se musíme rozmazlovat :)

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:14
Reakce na wendulka:

Ano, podíváme-li se na to čistě z tohohle úhlu, tak jsi vyloženej parfémovej asketa.

NASLEDOVANIAHODNÝ !!!

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:21

na druhou stranu, jsi dobrá že se v tom vyznáš, když to není ve flakonech! já bych se neorientovala:-)

No...ja som už dokonca skúšala navrhovať v "našom" všeobecne obľúbenom zdroji na refany, že by zaviedli viac farieb, potom som jeden čas nakupovala z proudstyle a pod, ovšem časom som zistila, že tie kovové kabelkáče, je jedno z akého sú zdroja, predsa len tesnia menej ako sklenené juliny a simple, takže sa z nich odparuje...Ďalšia fáza bola (to som bola akurát dlhodobejšie zo zdravotných dôvodov doma, tak som na to mala čas) pomaľovať vrchnák, ale nakoniec zvíťazil jednoduchý organizér z ikey, kde ich mám rodelené podľa typu a pokiaľ siahnem do oddielu, kde je trebárs 20-30 kvetinoviek, tak tam pomerne rýchlo nájdem, čo potrebujem.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:23
Reakce na alibi:

Tak mu najbližšie ukáž moju policu, strasie ho hrôza a bude sa na tba dívať ako na manželku najlepšiu zo všetkých, že máš toho menej .

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:26
Reakce na Renusatko:

"Nikde, mimo tady vás, se o tom nemůžu zmínit, protože by si každý klepal na čelo."

Pch...a keď niekto ziera známky, alebo mince, tiež to tají?

Apropó, krásna polica....

Mimochodom, dievčatá, mňa za to raz moja psychoterapeutička pochválila!!!

Z hľadiska psychohygieny ideálne hobby, lebo za Á hobby ako také je dôležité a za Bé toto konkrétne podporuje jeden so základných zmyslov, čo je skvelý záchytný bod, ktorého sa dá zachytiť, keď človek ide z nejakého dôvodu psychicky "dole".

Offline alibi blogger
4210 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:37
Reakce na slniecko:

to je fakt, táta sbírá známky a má toho plnou ložnicovou skříň až pod strop a ještě s tím vyhrává jakési ceny. vidíš, to mi taky divné nepřijde. musím si přehodit výhybku v myšlení :)

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:40
Reakce na alibi:

To je správny prístup!

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 12. října 2017 11:43
Reakce na slniecko:

To jakože mám na prosincový sraz do Bratislavy taky dorazit s plnou krabicí odstřiků, kterou sotva narvu do mega obří kabelky?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. října 2017 12:51
Reakce na wendulka:

Narážaš na niečo konkrétne ?

Ja osobne vidím problém v kabelke ....

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 12. října 2017 13:33
Reakce na slniecko:

Já? Vůbec na nic. Jsem si jen potřebovala upřesnit, jak detailně to s tím následováníhodný myslíš.

No jasně, že byl problém v kabelce. Jsem jen zapomněla rozšířit dotaz, zda si kromě krabice mám shánět i tu braš.., ehm, kabelku.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 12. října 2017 13:39
Reakce na slniecko:

"Mimochodom, dievčatá, mňa za to raz moja psychoterapeutička pochválila!!!

Z hľadiska psychohygieny ideálne hobby, lebo za Á hobby ako také je dôležité a za Bé toto konkrétne podporuje jeden so základných zmyslov, čo je skvelý záchytný bod, ktorého sa dá zachytiť, keď človek ide z nejakého dôvodu psychicky "dole"."

Safra, škoda, že je pro mě Bratislavy tak daleko. Hned bych se na takové sezení taky objednala.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. října 2017 13:56
Reakce na wendulka:

Ja si myslím, že praktickejší je kufrík na kolieskach....

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 12. října 2017 16:43
Reakce na slniecko: