Gratuluju. Já nakonec vzala Anonimo V. ![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Děkuji, zatím jsem si vzala to cestovní balení, ale myslím, že časem bude i velké
.
alibi Anonimo jsem si vzala ještě vzorek a mám pocit, že ještě něco z Nobile, tak uvidím. Třeba ještě něco vyberu.
Tak musím říct, že se nedivím, že jsi koupila Anonimo. Je krásná, zvláštní a na mě dost proměnlivá. Konec mi dokonce připomína Féminité du Bois
Aj ja blahoželám
nech sa ti dobre nosí. Nepoznám síce, ale zloženie vypadá lákavo.
Tak dlouho se chodí obhlížet a testovat Chypre 1942 a Ambra Nobile, až se domů přinese Anonimo Veneziano
. Tímto se přidávám do klubu... Zpětně si to interpretuji jako nutnost osladit si něčím povolební depresi. Co si budu muset pořídit, abych přebila tu pachuť nadcházejících prezidentských, si ve světle těch parlamentních nedokážu představit, na to by asi nestačila ani Acqua e Zucchero.
Gratuluju. Mně Anonimo V. připomněla tím krásným pačuli Visu (R. Piguet) . Jen v jemnější verzi a bez připáleného ovoce. A k barevnému mlhavému podzimu mi pasuje nádherně.
Ale to je moc pěkný výběr. Vzala jsem si včera vzoreček a ještě ráno mi krásně voněla na ruce. Mám pocit, že si ji možná taky brzy přinesu domů, protože je opravdu povedené. ![]()
Ano přesně...to je ono...ten konec je Visa.
Tak šup šup, prý má paní Lucie A.V. poslední kabelkáček.
No to mám smůlu. Tenhle měsíc už mám vyčerpáno, možná až do ledna. Mám ještě 50ml Iris Ganache (co jsem teď musela platit ) a ještě medvěda SDV, tak se budu modlit, ať se teď nedoplní. Do toho ten odstřik Ducis in Fundo.
To tady ještě právě zkouším Sandalo Nobile a taky se mi líbí. Kde je ten smajlík, jak buší hlavou o zeď?![]()
![]()
Jo to ses ale pěkně rozjela, dobře děláš![]()
Přece nebude troškařit s cestovním balením; hezky rovnou pořádný flakón
.
![]()
Tak trochu neplánovaně jsem právě odklikla London od Toma Forda. V tužebníku byl dávno, i když ne mezi hlavními adepty. Ale přestal se vyrábět a dnes jsem na Notinu ke svému zděšení viděla, že už mají poslední kousek. Takže přijede za mnou
.
Díky! Asi jsi jedna z mála komu se líbí.... Zkoušela jsem ho třikrát během tří let a pokaždé mě okouzlil.
Dodnes si pamatuji, jak i prodavač v Douglasu byl překvapený, že na mně London voní úplně jinak, než co kdy cítil, orý krásně, neobvykle...
Hloupý dotaz - kabelkáček bych snesla, kde ho seženu?
V Brně ve Vavavoom - mají i e-shop:)
Jak píše MiJa, vůni mají ve Vavavoom.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí