Fresh Rose od Yves Rocher, protože mi připomíná krátké období, ale poměrně složité, které nakonec dopadlo dobře
.
A překvapilo mě, že má dobrou výdrž.
Fresh Rose od Yves Rocher, protože mi připomíná krátké období, ale poměrně složité, které nakonec dopadlo dobře
.
A překvapilo mě, že má dobrou výdrž.
Já úplně nevím, jestli by mě psychoterapeut pochválil
. Mimo tenhle parfémový koníček máš ještě dva. Jeden teda nezabírá prostor a víceméně ani peníze, ale druhý je náročný na oboje...momentálně mám doma asi 350 druhů fialek.
.
Jinak jsem dnes dostala Boucheron Trouble, od svojí švagrové. Její maminka jí kdysi dostala a nepoužívala. Já ji mám ráda, takže to byl nečekaný a milý dárek. V tom mém bylo posledních pár kapek.
Nekoupila, ale koupím zítra . Zkoušela jsem Twilly od Hermes a nejen že na mě drží už několik hodin,ale i krásně voní. Takže manžel má inspiraci co mi koupit a tobě Reni všechno nejlepší k zítřejšímu svátku!
Hm, svátek v pátek 13.?
Hodně zdraví a krásných voňavých zážitků bez výčitek, Reni!![]()
Jo to je TA vůně, o které ses mi zmiňovala
? Tak to úplně chápu
.
Ok, tak tie ti - ako psychologička, aj keď bez psychoterapeutického výcviku - pochválim ja. Ráta sa to
?
To pestuješ normálne fialky, alebo africké - senpólie? Tie druhé pestovala aj moja babi a mám teraz kamošku, ktorá to má tiež ako hobby + fotografovanie (a je to prínosná kombinácia) + ju teraz trošku kazím parfémovo. Aj keď teda ona tvrdí, že držať sa pri piatich (parfémoch) jej stačí.
Jo a ja mám k parfémom eše basgitaru (alebo mala som, ktovie, či si ešte zahrám) a maľovanie.
Edit a teraz pozerám príspevky - všetko najlepšie k meninám!
Uložiť
Uložiť
Aj ja prajem všetko najlepšie! ![]()
Četla jsem tu údiv nad Tvým počtem odstřiků a nijak jsem to neřešila, zda je to moc nebo málo. Dneska jsem se šla navonět, právě z odstřiku. Kvůli malování jsem dala všechno, co se tu kde válelo, do jedné krabice a tak na to koukám, kolik jich tak může být, přičtu to, co je uložené jinde - no jasně! Taky jich mám kolem stovky a musím říct, není to nijak velké množství, fakt taková střední krabice.
Mmch navoněla jsem se, zřejmě poprvé, Gourmand Coquin, a je to téměř dvojče l'occitanovské vanilky, která se víc, než 10 let nedělá a byla úžasná (a já káča ji prodala).
spriaznená duša ![]()
Děkuji za přání, naštěstí zatím pátek 13 nepozoruju
. sisa.b a Silvie též děkuji.
slniecko pěstuju africké, i když teď jsou to převážně ruské, ukrajinské a litevské
. Většina pochází od pěstitelů z reublik bývalého SSSR. A děkuji za přání.
a Reni, voní hodně ta Tvá fialková plantáž?
Jinak abych nebyla OT - dnes jsem šťastným medvědářem Privé Rose Alexandrie![]()
Takže růže pro růžové období
? Tahle je jemná a něžná, opravdu relaxační. Za chvilku budeš mít poličku zarostlou růžemi jako Šípková Růženka.
Kupovala jsem sestře dárek k narozeninám, což byla příležitost přihodit do košíku i něco pro sebe. Po dlouhé ekvilibristice nad klávesnicí jsem nakonec doplnila zásoby LHB EdT a přisypala tam i Splendidu Iris d´Or. Už se těším, jak ji porovnám s Pour Femme, protože nikdy se mi nepodařilo mít je na ruce obě zároveň.
Teď jsi mě s těmi růžemi zaskočila, až jsem se musela podívat na svou polici (spíš poličku). Vůbec to není tak hrozné. ![]()
A růžové období, co to je...?![]()
Taky jsem ti mrkla na poličku - z 24 vůní jich máš 6 s dominantní výraznou růží, takže čtvrtinu
.
ale ne... "jenom" pět, Tauer se nepočítá, tam je růže jenom v názvu.
To neukecáš, růže tam je
.
Dnes jsem se obdarovala malým flakonkem Shalimar Souffle... už dlouho jsem se nějaké vůně tak netěšila, protože aktuálně je to taková aromaterapie.
Radost ve flakonu.
Dnes mám extra parfémový den a splněná dvě přání z tužebníku![]()
. Odpoledne si jdu do Vavavoom pro La Danza delle Libellule a osm dalších vzorků ke zkoušení. Ještě se mi podřilo v inzerci pořídit odstřik Dulcis in Fundo. Mám radost, protože jsem asi rok měla parfémový útlum. ![]()
Gratulace, Reni! Ať se ti Vážka dobře nosí - sluší ti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.