Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline janejane
656 příspěvků moje polička 12. října 2017 17:39

Fresh Rose od Yves Rocher, protože mi připomíná krátké období, ale poměrně složité, které nakonec dopadlo dobře.

A překvapilo mě, že má dobrou výdrž.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. října 2017 20:09
Reakce na slniecko:

Já úplně nevím, jestli by mě psychoterapeut pochválil . Mimo tenhle parfémový koníček máš ještě dva. Jeden teda nezabírá prostor a víceméně ani peníze, ale druhý je náročný na oboje...momentálně mám doma asi 350 druhů fialek. .

Jinak jsem dnes dostala Boucheron Trouble, od svojí švagrové. Její maminka jí kdysi dostala a nepoužívala. Já ji mám ráda, takže to byl nečekaný a milý dárek. V tom mém bylo posledních pár kapek.

Offline Silvie
98 příspěvků moje polička 12. října 2017 21:33

Nekoupila, ale koupím zítra . Zkoušela jsem Twilly od Hermes a nejen že na mě drží už několik hodin,ale i krásně voní.  Takže manžel má inspiraci co mi koupit a tobě Reni všechno nejlepší k zítřejšímu svátku!

Offline Korsičanka blogger
13493 příspěvků moje polička 12. října 2017 21:38
Reakce na Renusatko:

Hm, svátek v pátek 13.? Hodně zdraví a krásných voňavých zážitků bez výčitek, Reni!

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 12. října 2017 22:14
Reakce na janejane:

Jo to je TA vůně, o které ses mi zmiňovala? Tak to úplně chápu.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 13. října 2017 08:30
Reakce na Renusatko:

Ok, tak tie ti - ako psychologička, aj keď bez psychoterapeutického výcviku  - pochválim ja. Ráta sa to ?

To pestuješ normálne fialky, alebo africké - senpólie? Tie druhé pestovala aj moja babi a mám teraz kamošku, ktorá to má tiež ako hobby + fotografovanie (a je to prínosná kombinácia) + ju teraz trošku kazím parfémovo. Aj keď teda ona tvrdí, že držať sa pri piatich (parfémoch) jej stačí.

Jo a ja mám k parfémom eše basgitaru (alebo mala som, ktovie, či si ešte zahrám) a maľovanie.

Edit a teraz pozerám príspevky - všetko najlepšie k meninám!

Uložiť

Uložiť

Offline sisa.b
1298 příspěvků moje polička 13. října 2017 08:54
Reakce na Renusatko:

Aj ja prajem všetko najlepšie!

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 13. října 2017 11:13
Reakce na slniecko:

Četla jsem tu údiv nad Tvým počtem odstřiků a nijak jsem to neřešila, zda je to moc nebo málo. Dneska jsem se šla navonět, právě z odstřiku. Kvůli malování jsem dala všechno, co se tu kde válelo, do jedné krabice a tak na to koukám, kolik jich tak může být, přičtu to, co je uložené jinde - no jasně! Taky jich mám kolem stovky a musím říct, není to nijak velké množství, fakt taková střední krabice.

Mmch navoněla jsem se, zřejmě poprvé, Gourmand Coquin, a je to téměř dvojče l'occitanovské vanilky, která se víc, než 10 let nedělá a byla úžasná (a já káča ji prodala).

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 13. října 2017 11:40
Reakce na Mirka:

spriaznená duša

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. října 2017 14:38
Reakce na Korsičanka:

Děkuji za přání, naštěstí zatím pátek 13 nepozoruju sisa.b  a Silvie též děkuji. 

slniecko pěstuju africké, i když teď jsou to převážně ruské, ukrajinské a litevské . Většina pochází od pěstitelů z reublik bývalého SSSR. A děkuji za přání.

Offline alibi blogger
4210 příspěvků moje polička 13. října 2017 15:15
Reakce na Renusatko:

a Reni, voní hodně ta Tvá fialková plantáž?

Jinak abych nebyla OT - dnes jsem šťastným medvědářem Privé Rose Alexandrie

Online Fleur blogger
6856 příspěvků moje polička 16. října 2017 14:36
Reakce na janejane:

Takže růže pro růžové období ? Tahle je jemná a něžná, opravdu relaxační. Za chvilku budeš mít poličku zarostlou růžemi jako Šípková Růženka.

Online Fleur blogger
6856 příspěvků moje polička 16. října 2017 14:40

Kupovala jsem sestře dárek k narozeninám, což byla příležitost přihodit do košíku i něco pro sebe. Po dlouhé ekvilibristice nad klávesnicí jsem nakonec doplnila zásoby LHB EdT a přisypala tam i Splendidu Iris d´Or. Už se těším, jak ji porovnám s Pour Femme, protože nikdy se mi nepodařilo mít je na ruce obě zároveň.

Offline janejane
656 příspěvků moje polička 16. října 2017 14:57
Reakce na Fleur:

Teď jsi mě s těmi růžemi zaskočila, až jsem se musela podívat na svou polici (spíš poličku). Vůbec to není  tak hrozné. 

A růžové období, co to je...?

Online Fleur blogger
6856 příspěvků moje polička 16. října 2017 16:35
Reakce na janejane:

Taky jsem ti mrkla na poličku - z 24 vůní jich máš 6 s dominantní výraznou růží, takže čtvrtinu .

Offline janejane
656 příspěvků moje polička 16. října 2017 22:15
Reakce na Fleur:

ale ne... "jenom" pět, Tauer se nepočítá, tam je růže jenom v názvu.

Online Fleur blogger
6856 příspěvků moje polička 16. října 2017 22:27
Reakce na janejane:

To neukecáš, růže tam je .

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 20. října 2017 18:57

Dnes jsem se obdarovala malým flakonkem Shalimar Souffle... už dlouho jsem se nějaké vůně tak netěšila, protože aktuálně je to taková aromaterapie.

Radost ve flakonu.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. října 2017 10:11

Dnes mám extra parfémový den a splněná dvě přání z tužebníku. Odpoledne si jdu do Vavavoom pro La Danza delle Libellule a osm dalších vzorků ke zkoušení. Ještě se mi podřilo v inzerci pořídit odstřik Dulcis in Fundo. Mám radost, protože jsem asi rok měla parfémový útlum. 

Offline Korsičanka blogger
13493 příspěvků moje polička 23. října 2017 10:34
Reakce na Renusatko:

Gratulace, Reni! Ať se ti Vážka dobře nosí - sluší ti.