Po všetkých peripetiách, ktoré sprevádzali doručenie balíka z UK, som dnes vybalila Roja Dove Lilac. No, vybalila.
Balík bol otvorený, lepiaca páska nedržala, takže som mala obavy....
Našťastie je parfum v poriadku.
Po všetkých peripetiách, ktoré sprevádzali doručenie balíka z UK, som dnes vybalila Roja Dove Lilac. No, vybalila.
Gratuluju, že je vše v pořádku, Dari. ![]()
Taky se mi líbila, ale nějak jsme si posléze nesedly![]()
Ďakujem MiJo, ako Vierka skonštatovala, najkrajšia je na jar, takže ju viac-menej uložím na zimný spánok.
Mať ešte Risque, tak som kráľovná.
To si vždycky řeknu a...vzápětí zatoužím po něčem jiném
A to jsi neovoňovala ten Polibek na dobrou noc od Roja![]()
Proč jen je tolik nádherných vůní, chjo!
Darinko a to jsi objednávala na oficiálním eshopu Roja? Jestli se nepletu, Lilac už tam není??
Protože balík od Roja jsem dostala zabalený jako Matrjošku: malá krabice - bublinky - větší krabice - bublinky - největší krabice. Něco tak důkladně zabaleného mi ještě nikdy pošta nedoručila.
Měla jsem tu čest vyzkoušet vzoreček a Anonimo je nádherná vůně (podobnost s Visou mě nenapadla, ale svého času jsem ji měla moc ráda) a tento e-shop je moje noční můra, tam je adeptů ke koupi
. Ale stejně děkuji.
Kupovaný bol na ebay, prvýkrát zaslaný letecky, vrátili ho zasielajúcemu naspäť. To už som dostala strach, či uvidím vôbec parfum alebo peniaze. Druhýkrát zaslaný a to našťastie dorazil prepravnou spoločnosťou GLS. Možno len niekto kontroloval obsah, odlepil a naspäť prelepil. A už lepiaca páska nedržala. Neviem. Podstatné je, že dorazil v poriadku.
No tak to musely být nervy.. Gratuluji ke krásné vůni, hlavně že ji máš v pořádku doma ![]()
Sylvi, mala som to podobne ako ty, po prvom privoňaní okamžité zamilovanie.
A láska trvá, raz bude môj, pretože pri Risgue viem, že sa mi nezunuje po mesiaci.
Som rada, že po tých všetkých nervoch je už u teba ![]()
Sisa, nervy sme prežívali spolu, pomáhala si mi v ktorúkoľvek hodinu, veľa sme si popísali, spolu sme tŕpli, báli sa a nakoniec si mala obrovskú radosť spolu so mnou. Tebe vďačím za Lilac, objavila si ho na ebay, zjednala cenu, všetko išlo v tvojej réžii. ĎAKUJEM
.
Som rada, že to tak dopadlo ![]()
."..tento e-shop je moje noční můra, tam je adeptů ke koupi
"
Nejen tvoje můra, zlato
.
Ale jsem moc ráda, že existuje. Právě jsem to paní Lucii psala, neboť dnes mi dorazila nevšední vůně i s dárkem![]()
To jste si se Sisou teda užily:( ![]()
Já mám první zkušenost s e-bay také za sebou, a sice vůni až z Ománu. Nemělo to chybu! Mám kliku, koukám. Ale hlavní je tvůj neporušený flakon![]()
Nevšední vůně? Dárek? Vůně z Ománu? MiJo, teda, ty si dobre rozbehnutá![]()
Prezraď, o akých parfumoch píšeš?
O jednom - jmenuje se Mamluk od Xerjoff. Poznala jsem ho od Martuly a zbláznila se, našla levněji na e-bay a riskla to. Prodejce je nejen spolehlivý, ale i šikovný![]()
Aha - nevšední vůně z Vava je Šepot bohů
A dárek byl k nákupu za určitou sumu:) - miniatura Tajemství Červeného ráje od J + M.
Ďakujem ti Sylvi za úprimnú gratuláciu![]()
Risque raz bude. Určite. Z Roja Dove by som rada vlastnila ešte ďalšie dve. Ach, radšej neskúšať...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.