Sylvi, keď vidím tvoj dnešný výber, tak mi to nedalo a vycedila som ešte dve kvapky zo vzorky White. Nádejala som sa, že ju už nepotrebujem, ale sekla som sa. Len zas tá cena!
Asi začnem šetriť na akciovku W + W.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Uf, tak to byly nervy. Gratuluju, že to nakonec dobře dopadlo. Pro mě jsou veškeré parfémové nákupy na ebay adrenalinové, ale zase když už člověk nemá šanci jinde takové poklady sehnat, tak není zbytí.
A souhlasím s Věrkou, Lilac bych schovala na jaro. Ta vůně k němu prostě patří
.
Tak u mňa to možno bude aj kombinácia W+I - Ičko som ešte totiž nevyskúšala a podľa recenzií by sa mi mohlo páčť
Ale White je jasná ![]()
Vďaka wendulko
, pár dní si ju ešte vychutnám a odložím. Lilac sa na oficiálnej stránke nedá kúpiť, ale s jedlom rastie chuť a dnes večer som ich stránku lustrovala a zvažovala ďalší nákup. Uvidím, ešte nás čaká Bratislava, prísť domov s voňavým úlovkom ma celkom láka.
Ani nedýchám. Je doma. ![]()

Obří gratulace, Luci!!!
Mám jen miniaturku, tak můžem měnit odstřik - Garuda?![]()
Gratuluji k nákupu
Je to nádherná vůně.
A já děkuji Tobě, Marti, za nezištné rozdělení se o boží novinku![]()
Jinak se dnes těším z odstřiku Joyeuse Tubéreuse - jinak než NĚŽNÁ už ji nenazvu![]()
Perfektní nákup. ![]()
Korsičanka taky jsem si vzala odstřik, ale jen 5ml. Bude to určitě málo.
ooo super![]()
Bude
Na jaře spolu koupíme flakon![]()
Ani nedýchám. Je doma. ![]()

Krásná radost! Moc gratuluji! ![]()
Mám dnes chuť znovu vyzkoušet Amour de Palazzo. Obávám se však, abych ji nakonec nepotřebovala ve větším množství než vzorečkovém.
Gratulujem!
Nin Shar je nádherný úlovok! A ešte krajšia bude v lete.
![]()

Nepoložila tě?![]()
jezis vubec:-) nazev nechapu, to neni zadna jeduvka
Ale siláž neboli projekci má, ne?![]()
Pěkný přírustek.
Korsičanka tak ta mi teda taky nepřijde nijak silná. V létě nic moc...v zimě perfektní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje