Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline barbucha blogger
35178 příspěvků moje polička 22. července 2019 20:00

Koupila jsem si Cristalle, tentokrát edp. Do tohohle počasí ideální, navíc u mě žádný ovoce, žádnej meloun ani broskev (zaplaťpámbu!) ... jen sofistikovaný citrusy s vetiverem a větvičníkem a snítkou jasmínu... a drží... Spolu s Lucou T. dávám pět hvězdiček. Ne, šest

Offline jerry
10921 příspěvků moje polička 22. července 2019 20:10

barbucha 

Dobrá volba. Taky bych mohla cristallku někdy zopakovat, do vedra je fakt pěkná (podobně i Bel Respiro).

Offline barbucha blogger
35178 příspěvků moje polička 22. července 2019 20:21

jerry 

Je fajn... měla jsem edt a ta je slabší vo moc, navíc taková slanější nebo jak to říct. U edp je znát že je mnohem mladší (modernější?). Zajímavý, že jsou asi dost rozdíly v šaržích - někdy snad předloni jsem edp měla, a šla rychle z domu - tam bylo to ovoce znatelný a vůbec byla dost do sladka. Letos jsem se odvážila znova a je to mnohem lepší

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 22. července 2019 20:31

já mám na cestě do Zásilkovny  No 19 EdT - pro mě je to na léto ideální vůně, objednávám stovku ob měsíc

(a to vše jen proto, že barbucha je hroznej hamoun a nic nepustí, i když to už nepotřebuje )

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 22. července 2019 20:34

barbucha 

Rozdíly v šaržích jsou poměrně velký, reformulací prošla důkladnou, ale nezničující, naštěstí. Pořád je to - dle mého - jedna z nejlepších svěžích vůní, protože nejen svěží, má charakter. Vždycky jsem si přála, aby vznikla i v koncentraci extaitu, to by mohlo být taky zajímavé.

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 22. července 2019 21:02

barbucha domenica naprosto souhlasím, Cristalle patří k nezaměnitelným vůním a jsem vděčná za podobu, v níž zůstala. Ovšem extrait bych si také dala líbit!

Offline barbucha blogger
35178 příspěvků moje polička 22. července 2019 21:03

RoSa 

Jak - nepotřebuje! Co když dostanu chuť...

domenica 

Svěží s charakterem No jak pravil božský Luca, je to něco mezi citrusovkou a chypre - a ta oscilace je právě zajímavá!

Extrait bych brala...

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 22. července 2019 21:04
Reakce na RoSa:

já mám na cestě do Zásilkovny  No 19 EdT - pro mě je to na léto ideální vůně, objednávám stovku ob měsíc

​Té vysoké spotřebě se nedivím; já se držím koncentrace EdP, kde je výraznější květinová složka. EdT by se mi líbila víc, ale musela by mít na mně výdrž delší než deset minut.

Offline barbucha blogger
35178 příspěvků moje polička 22. července 2019 21:08

Fleur RoSa 

Mně se víc líbí 19 edt, ale ta výdrž (resp. její neexistence) mě fakt rozčiluje. Teď v létě je to boj, jenž nelze vyhrát...

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 22. července 2019 22:03

Mňa dnes potešil Shalimar Cologne, darček z ďalekej Ameriky, nádherne sa teraz na mne rozvoňal, som zvedavá, akú bude mať výdrž zajtra, keď bude slnko opäť pripekať.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 22. července 2019 22:07

Už keď sa tu píše o Cristalle edt verzus edp, 

Chanel Cristalle Eau Verte Concentrée

má akú životnosť? 

Offline jerry
10921 příspěvků moje polička 22. července 2019 22:09

milacka 

Jen o malinko větší než nulovou. Je to polívačka, ale moc pěkná polívačka.

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 22. července 2019 22:09

milacka to je další moje oblíbená... výdrž má teď špatnou - lepší je v zimě!

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 22. července 2019 22:13

jerry mám ho v hľadáčiku, ale ak je životnosť takáto biedna, rozmýšĺam, či za tie peniaze stojí. Zasa na druhej strane “moc pěkná polívačka” ma trochu nahlodáva ku kúpe....

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 22. července 2019 22:16

milacka Ona je to opravdu velmi hezká vůně, je v ní krásná citrusová magnólie, ovšem výdrž i prostorovost jsou vzhledem k ceně skutečně neúměrné. Já jsem ji vždycky koupila, chvilku nosila a potom naštvaně prodala, po čase opět pořídila a opět prodala...

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 22. července 2019 22:17

RoSa Takže Cristalle Verte je nositeľný aj v zime? Mám ho zaškatuľkovaný ako letný parfum, asi ho teda odkliknem

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 22. července 2019 22:25
Reakce na Fleur:

Já jsem ji vždycky koupila, chvilku nosila a potom naštvaně prodala, po čase opět pořídila a opět prodala...

​Toto sa mi stalo z Iziou, raz som jej dala šancu koncom jesene, nielen v lete  a ona sa tak krásne rozvinula, že som jeden predaj potom oľutovala.

Offline Biely kvet
4141 příspěvků moje polička 23. července 2019 05:05

milacka Ja som Iziu darovala a o pár mesiacov zas kúpila.

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 24. července 2019 09:55

Dám to i sem, neboť právě dorazila a chystám se porcovat...

Offline Biely kvet
4141 příspěvků moje polička 24. července 2019 09:59

prďola To je vtipné...A čo to je, ak sa môžem opýtať?