Korsičanka No, jo, no, však to znáš, "Kdo si počká..." Asi bych po ní už nepásla, cena mě odrazovala, ale tahle na mě vyskočila za 2.055,- Kč, tak to už odolat fakt nešlo.
A moje dušička má zase na chvíli pokoj.![]()
Korsičanka No, jo, no, však to znáš, "Kdo si počká..." Asi bych po ní už nepásla, cena mě odrazovala, ale tahle na mě vyskočila za 2.055,- Kč, tak to už odolat fakt nešlo.
A moje dušička má zase na chvíli pokoj.![]()
Poéma Teď v chladu je krásná. Gratuluju!
Korsičanka Děkuji!
Fleur musím se vrátit k Astier de Villate- dneska mi přišel balíček, Mantes la Jolie je famozní. V tom se budu chtít v létě nejspíš koupat ![]()
marieu Těší mě, že se v názoru na ni shodneme a že ti udělala radost
.
marieu Těší mě, že se v názoru na ni shodneme a že ti udělala radost
.
Fleur mám ráda všechny její složky zvlášť neumím si nikdy vůni podle složení představit, ale tahle je přesná! A moc se mi líbí vývoj od zeleně ke citrusům, postupně jen lehce sládnoucím. Je kouzelná!
Naslepo (protože kosatec
), tak jsem napnutá.
jerry To negativní hodnocení v databázi není od tebe, že? ![]()
Ja jsem ted uplne v soku, nasla jsem neco, co me uplne nadchlo. Vlastne me to stve, protoze to zase neni buhvico sofistikovaneho, ale Mancera![]()
Aoud black candy.
Luna Naopak, buď ráda, že to nestojí miliardu
.
Fleur No to jsem, ale zaroven zrovna tyhle znacky beru spis jako takove chrlice zbozi. Neco jako fast fashion. Ale treba to tak neni.![]()
Luna Rozumím. Ale i tričko z "háemka" udělá dobrou službu a nemusíš se cítit provinile, pokud jich nenakoupíš 10 každý měsíc a nehážeš je místo praní rovnou do koše.
Fleur
No trochu jsem se ted rozjela a to me jeste ceka narozeninova radost ve Vavavoom.![]()
Kdybys mela cca za 3-4 tydny cas, muzes mi prijit udelat poradkyni.![]()
![]()
Luna Moc ráda (jen od 8. dubna jsem na týden pryč).
já dneska Molecule01+Iris, hned dva flakony! konečně se objevila a dokonce ve slevě ![]()
na ten tvuj iris jsem moc zvědavá!
Není to málo? Ta sleva je podezřelá, aby to tak byla limitka.![]()
jerry no žejo? buhví kde to vyštrachali... tak mám přiobjednat? ![]()
O limitce jsem nic nenašla. tak snad bude pořád.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.