Konečně jsem vyzkoušela Shalimar Millésime. Krásný parfém, jen na mě vůbec nedrží. Přitom Shalimar edt i edp cítím i odpoledne. Myslíte, že až bude teplo, že to bude lepší?
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Korsičanka a co sis pořídila, pochlub se!
tento podzim je opravdu trochu šílenství. Ještě toužím po Lettre de Pushkar a konec!
(Samozřejmě jeste Acqua e Zucchero, nějaký ten Guerlain...
)
Petya Charmite ...(Samozřejmě jeste Acqua e Zucchero, nějaký ten Guerlain...
Petya Charmite Asi je to i tím počasím, jak se to nějak po dlouhém teplém období rychle překlopilo do zimy.
A "parfémovou cukrárnu" máš pěkně vytříbenou!
Fleur jojo, to je pravda. V létě takovou zběsilost ve shánění nemám
už aby bylo léto! ![]()
Máte to taky tak?
Ps:
moc děkuji za pochvalu od takové zkušené parfumaniačky
cukrárna potřebuje vytříbit, ale nejde mi to...
Korsičanka no, tak tyto tvé objevy jsou vyšší level. Já jsem zatím u objevování mainstreamoveho niche ![]()
Petya Charmite Lettre bych mohla poslat dal
Takže přátelé, někam mě už zavřete, jelikož už teď fakt nic nesmím pořizovat. #lettredepushkar Naštěstí parfémové nutnosti už mám všechny a teď nesmím nic nového objevovat.
nejlépe do podzimu. ![]()
Do podzimu 2030. ![]()
Rozhodla jsem se oprášit tužebník, na cestě mám MDCI Promesse de l'Aube. Snad se mi ještě i po tolika letech od zkoušení bude líbit ![]()
33lejaby trochu se obavam, ze u MDCI zrejme probehla reformulace, nekdy loni jsem objednala vzorek Vepres Siciliennes a velky spatny umely. Tak preju, at se ti stale libi!
Hm, v tom případě už reformulovali poněkolikáté. Už když jsem před pár lety objednávala z holandské parfumerie z výprodeje další flakon Promesse de l´Aube, voněl už jinak než můj první z ALZD.
Holky nestrašte mně. Já tam teď to velký špatný ve flakónu budu hledat. Snad to nebude tak tragické, jinak budu z toho posmutnělá
33lejaby nee, nenech si zkazit radost!
Tak ten můj druhý flakon Promesse nevoněl špatně, jenom jinak než ten první, takže za mě nemáš důvod k panice.
Včera dorazila Tuscan Creations La Commedia Salvatore Ferragamo.
Voní krásně teple dřevitě chumlavě, ale víc jsem o ní nedokázala zjistit
. Připadala mi taková komplexní, nikde nic netrčelo, nestrhavalo na sebe pozornost. Tak zatím neumím říct nic bližšího. A na studium právě potřebuji ten flakon
.
Už krabička (spíš krabice) vypadá. Flakon se mi moc líbil už u Tuscan soul.
wendulkaJe, prosím,v databázi Kintsugi Phénix? Nemôžem ho nájsť.
Nebyl. Přidala jsem.
wendulka Ďakujem ![]()
Vychvalovanou Khamrah jsem nepotřebovala, ale její kávová verze už mě udolala - jaká asi bude?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje