...hm, tak znám ji, vím o ní, že to není prostorovka, drží se mi těsně u kůže, výdrž má lepší třeba Santal Austral nebo i Iris L´Erbolario, ale je pro mě fetovací, takže ji odpouštím...![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Miru Pro mě celodenní -ne-li dvoudenní - bomba![]()
Právě jsem si vyzvedla 24 Faubourg Eau Delicate! Už jsem nedoufala že se k ní někdy dostanu...
Je super a na rozdíl od některých recenzí v ní teda rozhodně příbuznost s 24 F vnímám, a dost výraznou. Ten pomerančovej květ je nepřehlídnutelnej a typickej, ano - lehčí a vpravdě delikátní... A navíc mi i velmi dobře drží ![]()
Dík RoSa za pomoc s nákupem!
Někdo ji prodával už načatou (ale jen bez pár ml, je tam určitě tak 97 ze stovky), R. to někde zahlídla.
barbucha myslím, že ho tu kupovala Jarka Biely kvet.
milacka Áno, ja ju mám, je krásna....![]()
...po letech neutuchajícího zbožňování konečně -

Gratuluju k tak obrovské porci radosti.
...kuju![]()
Miru Hezky si ji užij; dlouho odkládaná radost je o to větší.
...jo, děkuju![]()
Mám sice na poličce Rosenrot (což je pro mě jedna z nejhezčích růží), ale ve slabé chvíli (spíš rozežranosti
) jsem zakoupila 2 další.
Love Chopard - a děkuju daniela, která ji svého času přinesla na sraz. Naslepo bych nekupovala a tak bych nevěděla, o jakou krásu přicházím (a třicítkový flakonek je jak malý šperk).
Black Rose Tea (Teaology) - to je totální slepák, jsem zvědavá. Kupovala jsem podle recenzí a Nathalie Lorson.
...tak pak určitě napiš dojmy z Black Rose Tea![]()
...ve slabé chvíli (spíš rozežranosti
) jsem zakoupila 2 další.
Love Chopard - a děkuju daniela, která ji svého času přinesla na sraz. Naslepo bych nekupovala a tak bych nevěděla, o jakou krásu přicházím (a třicítkový flakonek je jak malý šperk)...
Rádo se stalo ![]()
Tak ona ta moje parfémová rozežranosrt neskončila
- krome Love Chopard a Black Rose Tea se mi povedlo ulovit 2 velké vzácnosti - Badgley Mischka a M by Marcel. A taky limitku Romance d´Iris, kterou pro Zaru vytvořila Jo Malone.
A zapomněla bych na vintage Ma Griffe Eau de Cologne.
A končím.....nebo ať se propadnu do Západního Německa![]()
...tyjo, Badgley Mischka - to je krásná vůně!
Nene, dobře děláš, když člověk dělá tak, že v sobě vyvolává libé pocity, je to vždycky dobře![]()
![]()
![]()
Ty to vždycky umíš dobře vysvětlit![]()
...jojo, v tom jsem dobrá![]()
![]()
Ale naprosto ti rozumím...
...zrovna před chvílí jsem o tom přemýšlela, jakože -
je to jak povolit trochu stavidlo u přehrady a ten proud nenápadně, ale jistě zesílí
/běžně kupovaný jeden flakon - směšné, tragické, anorektické, velmi smutné,
ale koupě skleněných nádobek s vonnou tekutinou ve větším počtu v krátkém časovém rozestupu nebo dokonce najednou -
to je slast!
A jak je to příjemný, radostný, blažený pocit, tak proč ne znovu.?.![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje