A kdeže sliby ze začátku srpna jsou
- dneska jsem si z nostalgie (zní to líp než rozežranost) koupila Miss Dior EdT Originale a do zásoby další flakon Eau d´Iparie (protože limitka).
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
jerry No ale to jsou obě krásné vůně a navíc opravdu s nejistou dostupností, takže je škoda promeškat příležitost k podobnému nákupu.
Nad tou Eau d´Iparie jsem také uvažovala, ale nakonec dostalo přednost doplňování stávajících spotřebovaných flakónů, takže ke mně putuje další flakón Rrose Sélavy, c´est la vie
...
Úplně náhodně jsem zjistila, že je dostupná Essence No. 1 Rose z (mám pocit, že limitkové) řady, kterou pro Elie Saab dělal Francis Kurkdjian.
Před lety jsem vypotřebovala celý flakon a myslela jsem, že už se s ní nepotkám. Tak potkám![]()
Doplnila jsem zásoby Shalimaru - jedu za zřítelnicí, ta ho vždycky chválí ![]()
barbucha Taky jsem vždycky měla ráda, když milované osoby voněly stejně
.
Melodie d´Altai Ella K Parfums
Oud Voyager Tom Ford
...nebyl.
Jeden den jsem ho vyzkoušela(s plno dalšími vůněmi),
a druhý den se pro něj vrátila
(30tka vyšla levněji než u nás).
První den jsem si koupila Melodie d'Altai.
V Itálii...
![]()
Miru To je dobře, že jsi našla něco, co tě zaujalo a budeš to s radostí nosit. A kde přesně v Itálii jsi, jestli to není tajemství?
Miru Tak to musel být nádherný týden
, a ještě k tomu ty parfémové přírůstky!
...jo, pro mě absolutně...![]()
Miru Melodie d'Altai je majstrovsky kusok.
...děkuju![]()
(až když jsem vkládala recenzi, všimla jsem si, že tam také cítíš Cuir Belugu, to mě potěšilo...)
Byla jsem na návštěvě za mámou v nemocnici, léčí se v ÚHKT, cestou zpět jsem měla pár minut času- v Douglasu jsem po krátkém vyzkoušení pořídila Oud Voyager od Forda. Nosím ho teď skoro pořád.
To je moc pěkný nákup a hlavně do správné roční doby.
jerry bylo to takové bez rozmyslu, potřebovala jsem pro sebe udělat po dlouhé době něco hezkého.
A přesně takhle vypadá správný nákup pro radost.
Vidím, zkusím, koupím, mám radost.
A je jedno, jestli jsou to boty, naušnice, parfém.........nekonečno![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje