marieu Ať ti dělá radost bez jakýchkoliv výčitek
!
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
jerry děkuju!
Fleur děkuju- je to strašně těžké, jak mi teď přijde všechno úplně marné. Před dvěma měsíci jsem si koupila kabelku, po které jsem pokukovala 2 roky. Nemůžu se teď na ni ani podívat, jaká je to marnost. Strčila jsem ji do skříně, třeba se to časem spraví. Jediné, čeho se teď držím, jsou vůně. Respektive vůně drží mě.
marieu Chápu; tváří v tvář těm opravdu životním problémům jsou najednou dosavadní předměty touhy jen přízemními zbytečnostmi.
Tak ať Ti vůně pomáhají
!
Fleur marieu Řekla bych to ještě trochu jinak. V člověku povolí vazby, aby dokázal pustit milované, což může být i dosavadní podoba soužití, ne nutně smrt - takže je těžké udržet si jiná citová pouta (a mnohdy ani další blízcí nemohou tolik pomoci, nedolehne to; každý je sám s existencí). Navíc se hodně stáhne energie, aby bolest nebyla tolik živá, což otupuje i radosti. Velké a malé jsou v tom společně.
Letošek je náročný, plný pouštění.
Zakoupila jsem Santal Royal, ten původní... Milostpán (kůže líná) zajásal že bude pro mě mít dárek, a ihned dorazivší balíček zabavil, ať si počkám na 24. Že jsem nemlčela! ![]()
barbucha to ti nedal ani čuchnout?
Nedal! ![]()
barbucha a co reklamace případná, to ho nepřesvědčí?
No snad to bude v cajku, já se ho nehodlám doprošovat! ![]()
Mne včera prišiel balíček
Do 24. nejdem čakať ![]()

sisa.b ta je nadherna![]()
odkud jsi objednavala?
Antje priamo od BKD. Z Impadie by mi stačilo aj 50ml, ale nechala som sa nalákať na ich akciu - 10ml travel grátis ![]()
sisa.b dekuji, ty mas same krasne vune![]()
Antje ďakujem. Zbieram ich už nejaký čas, aj keď posledné roky to už dosť flákam.
Ale pripomenula si mi, že mi chýba tohoročný Shalimar ![]()
Zaregistrovala jsem ji již před nějakou dobou, zvážovala jsem ji jako slepák ![]()
Mám zítra narozeniny, tak se chystám do Prahy, a chci si odvézt alespoň jeden flakón. Uvažuji o exkluzivním Guerlainu, ale zatím nevím který, vůbec nemám přehled. Možná Chanel, tam by připadala v úvahu asi Misia, co jsem vyzkoušela vzorky tak se mi nelíbilo jinak nic. Taky v úvahu připadá Ingredients.
Prosím jsou někde v Praze i exkluzivky Dioru?
z exclusivních vůní Guerlain bych doporučila:
Vetiver Fauve
Musc Outreblanc nebo Patchouli Paris
Frenchy Lavande Guerlain
Neroli Plein Sud
Feve Gourmande
Vetiver Fauve jsem zlehka vyzkoušela při poslední návštěvě, na počich dobrá, ale nevím zda bych tak chtěla vonět. Mám vzorek Patchouli Paris, ale nepotřebuji (protože mám čerstvě big flakón Coromandel). No a Féve, mám vzorek, a dřív se mi líbil i Gourmand Coquin. Ale třeba se mi něco zalíbí vic, nemám prozkoumané žádné novější vůně.
33lejaby Dior má butik v Pařížské a ve Westfield Chodov
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje