...tak jsem zvědavá, těším se na vítěze![]()
(v Ingredients bych doporučila
Blonde Amber Clive Christian - lahodná
32 Ormaie Extrait - typově Gabrielle Essence Chanel, ale více elegantní, jako by měla eleganci od Hermes...)
...tak jsem zvědavá, těším se na vítěze![]()
32 Ormaie Extrait - typově Gabrielle Essence Chanel, ale více elegantní, jako by měla eleganci od Hermes...)
Super, moc děkuji, určitě tam udělám zastávku ![]()
33lejaby
...tak jsem zvědavá, těším se na vítěze
Díky, v Ingredients je materiálu k vyzkoušení hromada. Jsem měla ve vůních docela dlouho útlum, tak mám potřebu to trochu dohnat ![]()
...tak to máš krásné období!
Já naopak jsem v jakémsi neutrálnu. Vyzkoušeno mám z dostupných vůní opravdu hodně, nic mě ale nenadchlo nějak vyjímečně.
Šanci ale vidím nově, pro mě, v chypré vůních![]()
(myšleno v těch klasických. "Moderní" chypre jsem už nějaké měla a dobré, ale už mi "nestačí"...)
Manželovi som kúpila Widian London oudovú malinovú vôňa s koženým dojazdom. Výdrž nekonečná.
33lejaby
...tak to máš krásné období!
Já naopak jsem v jakémsi neutrálnu. Vyzkoušeno mám z dostupných vůní opravdu hodně, nic mě ale nenadchlo nějak vyjímečně.
Šanci ale vidím nově, pro mě, v chypré vůních
(myšleno v těch klasických. "Moderní" chypre jsem už nějaké měla a dobré, ale už mi "nestačí"...)
Prichádzaš na chuť klasickým chyprovkám? Čo ťa na nich priťahuje? Osobne som od teba krok dozadu, páčia sa mi moderné.
33lejaby Já bych si k narozeninám nadělila právě to zkoušení a hledání, poprosila bych klidně i o vzorek toho, co tě zaujme. A nespěchala bych, přece jen ty ceny exkluzivek jsou také exkluzivní
. Nic ti neuteče a rozhodneš se v klidu.
...z moderních mě napadly, co jsem měla - Narciso Rodriguez for Her, EdP, EdT, Coco Noir, a další.
Od sladkých gurmánských přes gurmánsky orientální, k orientálním jsem se dostala až sem, k chypre...
(pudrovky, pižmovopudrovky/pudrovopižmovky mám ráda pořád,
momentálně nemám žádnou, která by mi vyhovovala)
Vůně, ať už jednotlivě nebo skupiny vůní, mi vždy vystihují pokud možno co nejvíce můj vnitřek.
Před temi chypre jsem chtěla
(a vlastně bych ji brala i nyní, no, zatím jsem na žádnou, mně vyhovující nenarazila) -
kadidlovovzdušnou, oblou, vesmírnou/prostor, teple chladivou/chladivě teplou, nasládlou, bezgravitační a současně velmi uzemňující, křehkou i silnou zároveň, hebkou, vláčně prachovou, jemné pižmo, čerstvo, vítr, zem, vlastně všechny živly...
Třeba ji někdy najdu.
Chypre - klasika.
Elegance v přímém i přeneseném smyslu slova...
Stručně - nemusí nikomu a nic dokazovat či vysvětlovat
...jo, a ještě mám ráda neobvyklé bílokvětinovky.
![]()
Miru rozobrala si to tak úžasne, ako to len ty vieš. Ak objavíš bezgravitačnú a súčasne uzemňujúcu vôňu, daj vedieť. Taká ma zaujíma.
Miru zkoušela jsi Purpose?
Miru já jsem ty prachy dala a vyplatí se to...
...ale o tom nepochybuju!, když Tě chytne za srdce, maximálně osloví, tak to naprosto chápu![]()
proč ne![]()
(to zas tak moc já z ní vodvařena nebyla, noo)
Krásně napsáno. Shoduji se s tebou se slabostí pro bílé květiny (já tedy všechny) - nejkrásnější pro mě momentálně 1957.
Tak drahé narozeniny jako dnes jsem nikdy zdaleka neměla. Z Ingredients Ambre Liquid, z Chanelu Misia. Z Guerlainu Féve Gourmande, ...a Imagine
. Kdyby vědělo moje dítě, kolik peněz mne tento výlet stál, tak mne zbaví svéprávnosti. ![]()
...ou jééé! Mám velikou radost s Tebou!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
33lejaby Všechno nejlepší!
Moc děkuji ![]()
33lejaby Ty jsi tedy borka
Samé dobroty a kvality ![]()
Užívej si jich, co to jen půjde!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.