Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline Miru
16462 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 20:48
Offline Miru
16462 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 20:49

Renusatko 

...tak to je krásné!.

(a jak ji, prosím, vnímáš, co cítíš.? A kupovala jsi, prosím, v Praze.?.)

Offline Miru
16462 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 20:59

marieu 

...co to zase "meleš"?!...

Jako PROČ odpírat..?!?..

Jako že si to nezasloužíš, nebo se chceš za něco "trestat"?.

Ano, pokud ti nějaké vůně už nedělají radost a budeš se cítit lépe, když na poličce nebudou, prodej je.

Čím výhodněji pro kupující, tím větší radost uděláš druhému.

Pokud ale, přestože ti nevoní, momentálně nebo už že tě  nevystihují,

chceš si flakony nechat, nech si je.

V čem vidíš problém?

A jinak - každý, člověk si zaslouží to nejlepší.

A jestli má někdo pět flakonu a jiný několik set, co je komu do toho?.

Nic.

Každý člověk má na sebe být hodný, pečovat o sebe po všech stránkách na své možnosti co nejlépe, v podstatě se rozmazlovat. Je to fakt moc příjemné, dělat si radosti, těšit se z toho

(a je jedno, jestli radost udělají hmotné věci nebo duchovní/zážitky a tak, a je znovu jedno, jestli to stojí statisíce nebo dvacku nebo nic.

Zásadní je ta vnitřní radost, až blaženost...)

Offline marieu
5143 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 11:15

Miru kontext, Miru, kontext! Já se ani netrestám a ani se nemyslím, že bych si nezasloužila něco pěkného.. poslední dobou jsem měla jen větší výdaje za pěkné, dobré a potřebné věci (parfém byl, byla kabelka, konečně jsme si naplánovali a zaplatili dovolenou, opustil mě bez varování telefon a kupovala jsem nový, nelevný, neplánovaně jsem si koupila lístek na koncert), já se mám fakt ráda a odměňuju se celkem pravidelně.. 

Na poličce jsem měla některé vůně, které mi teď už nekonvenujou, vyvinula jsem se nebo posunula jinam. Jen jsem lenivá si k nim sednout, probrat je a napsat jim inzerát, aby- jak píšeš- mohly dělat radost někomu dalšímu.

Offline Miru
16462 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 11:25

marieu 

...dobrá, dobrá!..

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 13:23

Miru Koupila ji komplikovaně. Předloni odsřik, zkoušený ve vedru a strašně mě otravoval. Tak šel dál. Potom jsem dostala miniaturu na podzim a zjistila, že pro mě je to vůně na zimu a jaro, nekonflitní (i do posilovny), nemám na ni alergii a od chlapů je dost chválená. 

Pro mě je to jemná květinová vůně. Na mojí kůži je to hlavně kosatec a lehké pižmo s kapkou třešňového květu. Jinak Chanel a jeho trocha luxusu a naprosto souhlasím s Alibi ....Comète je vůně, které říkám kosmetická, ovšem tady v tom nejlepším slova smyslu. Moc se mi totiž líbí, je luxusní. Krémově pudrovo pižmová - tulivá. Což často zaznívá v těch pochvalách...čím to voníš, to je krásný, ale to ani není parfém ne?

Bohužel si myslím, že nemá moc projekci do prostoru a pro tebe bude asi spíš slaboučká. 

Offline Miru
16462 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 13:34

Renusatko 

...zní to krásně!.

Hmm, už jsem jinde psala, že jsem dost slevila z toho, co požaduji od vůně, vlastně je pro mě zásadní, ať mi prostě voní, ať vystihuje to, co momentálně chci, potřebuji.

A pak jsem ochotná jí "odpustit" i mizernou intenzitu a výdrž

Offline Miru
16462 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 13:35

Renusatko 

No a flakon jsi kupovala v Praze tedy.?

Offline 33lejaby
683 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 15:37

Renusatko 

Já se rozhodovala mezi Comete a Misia, a nakonec jsem dala přednost Misii 

Offline Miru
16462 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 15:45

33lejaby 

...pokud Misia, zkus

Musc Nurasana...

Offline 33lejaby
683 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 15:50

Miru 

Já četla tvoji recenzi, a vyznívá velmi dobře, ta by se mi asi líbila. A už ji mají i v Ingredients

Offline Miru
16462 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 15:50
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 22:02

MiruZ inzerce. Chtěla jsem jen odstrik, přišel v nabídce flakon.

Offline Miru
16462 příspěvků moje polička 19. dubna 2026 05:27
Offline 33lejaby
683 příspěvků moje polička 19. dubna 2026 12:22

Mám z Vavavoom na cestě Acne Studios, tak jsem zvědavá. A Carnal Flower, a možná ještě zbyde na třetí flakon, zatim nevim který

Offline Korsičanka blogger
13382 příspěvků moje polička 19. dubna 2026 13:17

33lejaby Tak dej pak prosím vědět, jak vnímáš Carnal Flower - prý ji těžce reformulovali

Offline 33lejaby
683 příspěvků moje polička 19. dubna 2026 14:25

Korsičanka 

Nestraš, já vytáhla origo vzorek starý hromadu let, a rozhodne jsem nemela pocit ze by byla vyrazna s dlouhou výdrží. Jestli to bude zředena vodička tak mne jebne

Offline Korsičanka blogger
13382 příspěvků moje polička 19. dubna 2026 14:39

33lejaby Nestraším, mám to od zdejší kolegyňky, znalkyně a dlouholeté majitelky. 

Offline 33lejaby
683 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 11:00

Tak k Acne Studios a Carnal Flower mi putuje ještě Voulez-vous coucher avec Moi. Myslím že k tomu jaru se budou hodit všechny 3

Offline 33lejaby
683 příspěvků moje polička 21. dubna 2026 19:59

Jsem úplně marná

Před chvílí jsem ještě objednala Eau de soleil blanc od Forda.  Do konce týdne všechny flakóny dorazí a já potom snad zruším profil, nebo rozstříhám platební kartu, nebojánevímco....fakt jsem posledního půlroku postižená, je to mor !!!