Už mají uvedenou cenu za 30 ml. Určitě bych taktéž reklamovala.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
alibi To je tedy přístup
.
Chápu, že to hned opravili. Ale souběžně Ti měli poslat poděkování za to, že jsi je na chybu upozornila, a nabídku nějaké kompenzace (vrácení flakónu, vrácení části peněz, nabídka slevy na další nákup - i když to už je trochu manipulativní), nebo jiné gesto.
alibi A jako co máš "pochopit"? Že je normální inzerovat něco a prodat něco jiného? ![]()
Tak to je opravdu brutální přístup, arogance, hnus. To máš jako pochopit, že 20 ml sem, 20 ml tam, 30 nebo 50 - to je přeci jedno![]()
Odpověděla jsem jim - "aha, takže když budu inzerovat zlatý řetízek od Cartiera ve tvaru srdce, ale pak pošlu pozlacený řetízek bez přívěsku, ale s omluvou, že to byla technická chyba v popisku (kterou se ještě k tomu budu snažit dopředu zamaskovat), tak to bude v pořádku? zajímavé."
Obávám se ale, že jediná možnost, jak to řešit, je vrátit to v zákonné lhůtě. ale zase nevím, jak moc mi to budou komplikovat (musela jsem při koupi odkliknout jakýsi klub, jehož členství jsem včera zrušila) a kolik to bude stát a taky - jinde tu vůni asi neseženu
nejspíš se s tím hnusným flakonem smířím
alibi Li, domnívám se, že je to boj s větrnými mlýny. Kdyby ti chtěli něco vrátit, udělají to na první dobrou. Pokud se ti vůně líbí, užívej si ji a mysli na to, že jiné "mlýny" jim to za tebe nandají
. Nafoukaný Zepter ti přece nebude ohrožovat psychické zdraví.
Pokud nebudeš vracet, tak určitě nezapomeň na nějakoiu "pěknou" recenzi.
Takové jednání si přece ohodnotit zaslouží![]()
Nekoupila - dostala. Z cesty do Bulharska 2 růžové parfémy - já parfémové dárky naslepo ráda nemám, ale aromalampa to zatím vždycky vyřešila.
Tyhle ale do aromalampy nepůjdou ani náhodou.
jerry Vůně ale dle tvé recenze zní opravdu pěkně! Jen houšť takových výrobků![]()
Už jsem jim prošmejdila webové stránky a mají spoustu kosmetiky. A ani není potřeba jezdit do Bulharska.
jerry No, jestli je tak hezky voňavá a nedrahá jako ta od Fragonardů, stojí za vyzkoušení:)
Korsičanka máš naprostou pravdu ![]()
jerry jasně. Díky
Dnes jsem vlezla do Douglas, že vyzkouším tu Fordovu Taormínu a najednou u kasy platím za Oud Voyager :-)). Těch 20 % slevy, co dnes měli, mě snad trochu omlouvá :-).
jerry Vyzkoušela a vlastně se mi líbila. Jen mi to za ty prachy přišlo moc éterické:-).
999 ...a najednou u kasy platím za Oud Voyager :-))
Ty jsi mi tedy dílo. Něco mi to připomíná![]()
...hm, tak na ni přece jen došlo...![]()
(doporučovala jsem ti ji před časem, no, nakonec jsi se rozhodla tehdy pro vůní od Privee Armani)
((05/10/25))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje