33lejaby Kliiiid, prťka, jedeme v tom spolu
Mně jak přijdou Eura za prodej, utrhnu jim drápky za jinou vůni. Posledních10 dní neuvěřitelné touhy![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Díky sestro, ty mi rozumíš
![]()
33lejaby Yes
.
33lejaby Žijeme jen jednou, tak se na sebe nezlob a užívej si to
!
Peníze jsou oběživo, tudíž mají obíhat (jinak by to bylo leživo).![]()
A parfémy - to je terapie ve flakoncích.
Samé krásné vůně. Moc gratuluji k Acne Studios. A Carnal Flower mě taky moc zajímá. Zkoušela jsem nedávno vzorek a je nádherná, plná, kulatá![]()
Všechny flakóny jsem před chvílí vyzvedla. Co mne mírně rozladilo, že Eau de Soleil Blanc od Forda, přišel už v novém flakónu, přestože v eshopu měli vyobrazený ještě ten starý. Předpokládám že ten už neseženu nikdy ![]()
Niveu. V Tetě za pět stovek.
Pamatujete, jak jsme ji složitě sháněly z Německa č Rakouska?
Mám na cestě Soleil Blanc od T.Forda. A zkusila jsem dnes na ruku Power of You od Armaniho (ze zvědavosti, na Fragrantice píšou že je podobná Love Hibiscus od Amouage), a není úplně špatná. Dost vanilková, ale cítím tam i šťavnatost maracuji, na mainstream docela dobrý. Tak teď jsem zvědavá na Love Hibiscus, jestli by třeba nějaké drobné zhodnocení od teena-s ![]()
Já mainstream ani nezkouším, většinou je to tragédie, tahle zkouška byla výjimka. Ale na druhou stranu, jsou 3 vůně z mainstreamu, které bych si možná pořídila. Od počátku se mi moc moc líbí Libre, Le Parfum, tu vůni prostě ehm, no prostě zbožňuji (nosí ji kamarádka), dlouho se mi líbí Givenchy l'interdit Rouge, a možná bych do budoucna dala na zimu šanci právě Power of You. Takže možná někdy ![]()
...jako zdařilou(alespoň v prvních dvou třetinách, pak, v základu se to jaksi rozmělňuje...) vidím
Good Girl Jasmin Absolute Carolina Herrera
- nemá sice takovou hutnost jako blahé paměti Alien Essence Absolue Thierry Mugler, ale blízko k němu má hodně
Abych nebyla OT, tak
protože mám téměř na dně Fleur de Peau,
a protože nějakou tělovou, domácí vůni potřebuji -
Orpheon Diptyque Eau de Toilette

Kde jsi tu Good Girl zkoušela? Je dostupná v některé síti parfumerií?
Fann Jihlava
33lejaby Love Hibiscus ...líbí, jdu do flakonu,do inzerce nabídnu nějaké podíly,pro můj nos hůř uchopitelná vůně protože hodně příjemná nic mě v ní neirituje ale ne tak řizná/hutná jak bych chtěla od Amouage ale dobře nositelná,vyloženě dámská ,ovocná sladká ale ne vlezlým způsobem,vyloženě optimistická navozující letní pohodu,pokusím se napsat později podrobněji do komentáře,nebude to takový trhák jako Guidance a patří pojetim do sekce Love Garden ;)
Tohle možná patří do nějakého vlákna "co vás dnes naštvalo"
Objednala jsem viz obrázek, dostala jsem viz fotka. Voní to ale úplně stejně, až na to, že je toho 30ml místo 50. :/

Libu, tak to je dost podstatný rozdíl
. Ale vůně to musí být krásná, mně by se určitě líbila.
alibi To bych byla naštvaná. Pokud jsi chtěla vůni jako takovou bez ohledu na množství, tak bych to nechala plavat, ale jinak bych to reklamovala. Kdysi mi ze zahraničního e-shopu také poslali menší objem vůně, ovšem v původním flakónu, o kterém jsem už ani nedoufala, že ho někdy spatřím, natož budu vlastnit, takže mi to nevadilo.
Apropos, od značky Absolument Parfumeur jsem milovala Absolument Absinthe, byl řadu let mou stálicí a vůní do nepohody. Ovšem teď je mi vlastnictví značky záhadou (fakt to vlastní Zepter?), flakón vypadá jinak a já se bojím znovu pořídit, že budu zklamaná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články