Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline RoSa
10056 příspěvků moje polička 12. března 2023 11:51

prďola v zajímavý slevě, hmmm... vykradenej kamion?

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. března 2023 11:52
Reakce na marieu:

domenica no vida! Rozumím opravdu jen těm základům- tohle přečíst fakt neumím. Nicméně složení-nesložení, moje finanční záklopka za krém je někde úplně jinde.

​Pro mě si krásně přečetla Super Serum od A. Florence a ten BasicLab s ceramidy. Na prostřídání s doposud oblíbenými  (Buffet s tripeptidem mědi nebo právě s tím A. Baderem) se mi teď v zimě osvědčily, takže díky. :)

Offline Antje
příspěvků moje polička 12. března 2023 12:06

Miru nejde mi otevrit odkaz, prosim ktery krem od AB je tak chvaleny a ktery od teoxan bys doporucila ?

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 12. března 2023 12:21

Antje 

...když sjedeš níž na stránku/cca do poloviny, je tam tabulka s jednotlivými výrobky a jejich popisy:

https://www.lipoelastic.cz/kosmeceuticke-vyrobky-teoxane

Já napíšu, co jsem měla a s čím jsem byla velmi spokojená:

Serum RHA

(vydrželo mi téměř tři měsíce při používání ráno a skoro každý večer. prďola ale zmiňovala, že serum RHA Vit C je ještě lepší, tak se na něj chystám příště)

Eyes

Lips

(velmi příjemné a fungující. No, momentálně mám objemový lesk s chili od SEPHORA a je lepší, no asi ne tak ingrediencemi kvalitní...)

Micelarka

(na dočištění obličeje po odličování olejem. znovu nekoupím, nenadchlo mě to)

Čist. gel

(dobrý, ale raději a opakovaně kupuji jiný)

Advanced Filler

(moc pěkný a příjemný pocit i efekt na obličeji. Měla jsem cestovní balení, ale když prďola napsala, že má silicony trošku, tak už ho kupovat nebudu)

Offline Antje
příspěvků moje polička 12. března 2023 12:22

Miru moc dekuji, jsi skvela!

co se osvedcilo tobe, i kdyz tady neni uvedeno ?

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 12. března 2023 12:36

Momentálně:

Madagascar Centella Light Cleansing Oil

Whamisa Cleasing Water

Missha Amazon Red Clay

(kupuji opakovaně, prostě nejlepší. Vždy ve sprše tím umyju obličej po předchozím čistění, viz přípravky výše)

Whamisa Essence

Whamisa serum

(jsem z něj nadšená - opravdu odvodňuje oční okolí, ten pocit "vycucnuté" kůže kolem očí je parádní a současně je oční okolí vyživené. Nanáším po esenci.)

Whamisa Lotion Original

(na noc či kolem očí místo séra)

...následující sérum dopotřebovávám a znovu nepořídím(jako spokojenost, ale ne nadšení, abych pořizovala opakovaně) -

Beauty Of Joseon Glow Deep Serum

...tenhle krémík, nato, že s UV, tak fakt dobrý, nejsem jak namašlovaná vánočka,

a nebo ho dávám jen na oční okolí a krk -

Relief Sun Rice + Probiotics

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 12. března 2023 12:38

Antje 

To RHA Serum, na tom jsem byla skoro závislá - skvělá pleť po něm. Ale jak říkám, ráda bych zkusila to s Vit C.

Vlastně vše z uváděného, ale znovu bych nepořizovala tu micelárku a čisticí gel, to mám větší favority

Offline Antje
příspěvků moje polička 12. března 2023 12:41

Miru myslela jsem co pouzivas od Whamisa a jinych znacek

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 12. března 2023 12:42

Antje 

...o kousek výš jsem to vypsala

Offline Antje
příspěvků moje polička 12. března 2023 12:52

Miru diky moc moc moc !!!

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 12. března 2023 13:05

Antje 

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 12. března 2023 14:11

Ounz ten AB krem casto byva v ruznych beauty boxech a kalendarich, tak jestli to holky neprodavaji z toho (ale na vinted jsem se nedivala, v jakem mnozstvi tam je)

Nebo je to fakt fake, kdyz existuji napodobeniny dermacom make upu, tak takhle drahy krem je ma urcite taky

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 12. března 2023 14:51

baltik jako jo určitě, jak jsem psala, chytit se příležitosti a zpeněžit to, po čem je poptávka. Primárně mě překvapilo, že mi to vyhodilo ten vinted, mám to zafixovaný jako prodej oděvů..a nabídka je zjevně širší

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 12. března 2023 15:36

domenica a.florence jsem zaregistrovala v okamžiku, kdy jsem "objevila" ceramidy. Jako vyznám se v nějakém základu v aktivních ingrediencích, účincích a principech, ale nevím toho moc o synergiích a možnostech kombinací... 

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 12. března 2023 23:11

RoSa ani ten není úplně zadara! víš kolik stojí tipař toho správnýho kamionu k vykradení...?!

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 13. března 2023 00:08

Miru s ohledem na složení vs. cena bych šla do Teoxane RHA Vit C sérum

A říkám si, že pokud bych neměla brát ohled na cenu, ale jen na složení, tak bych se asi neuměla rozhodnout bez vyzkoušení obou krémů.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 13. března 2023 00:30

Miru No a protože  mi to nedalo, tak ještě poznámka k AB, protože to moje dřívější hodnocení, které sem domenica zkopírovala, moc na ten Rich Cream nesedělo. To dřívější posouzení se muselo týkat AB The Cream, protože ten jako jediný produkt AB obsahuje vit. A (Retinyl Palmitate), i když složením je jinak dost podobný jako Rich Cream.

A pokud bych se měla rozhodnout mezi AB The Cream a Teoxane RHA Vit C sérum, tak jednoznačně (i s ohledem na vyšší cenu) sáhnu po AB The Cream. Tedy pokud bych ho chtěla použít jako produkt s anti-age efektem a ne jako výživný krém. Důvodem je fakt, že vit. A je stále jediná složka, která je schválená jako ingredience s prokazatelným anti-age účinkem.

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 13. března 2023 02:39

prďola 

...Ty jsi neuvěřitelný Poklad!, děkuji moc

(tak mám o příštím nákupu rozhodnuto. A stejnak - sérum mám nyní od Whamisy, takže

A jinak - opět děkuji za potvrzení kvality RHA Vit C séra, ráda výrobky střídám, takže pro příště...)

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 13. března 2023 09:44

Miru nz

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 13. března 2023 10:13

prďola 

je to tak, tvé hodnocení se týkalo krému AB verze The Cream, což jsem sice věděla, ale z mého textu to bylo nejasné a navíc tím, že jsem reagovala na Miru, která se ptala na verzi The Rich Cream, tak zavádějící, tak jsem raději příspěvek editovala a verzi doplnila. :)